Jump to content

ukázka Youtube


Ag3ntCZ

Recommended Posts

Zdravíčko dámy a pánové, právě jsem začal na Youtube před pár dny a byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli a napsali mi co mám ve videích zlepšit.
Zde posílám také svůj youtube a budu rád za vaší podporu.

Jinak abych se představil, mé jméno pod kterým vystupuji je Ag3ntCZ a mám Youtube s kámošema který se nazývá (šílení přátele) ale zatím tam kámoši nevydali nic, nějak se jim nedaří to vydat.
 

Link to comment
Share on other sites

Rozhodně řekni mamince ať ti na vánoce koupí lepší mikrofon. A Proboha dej si pryč z nicku to CZ... Je to cringe jak prase :d k videu. Komentář tak téměř oničem nemáš vyvážený zvuk ze hry z písničky ani z mikrofonu. A prosím nemluv anglicky.. :d Říct místo "Challeng" "Čanč" je moc. nebo pokud si to řekl místo "cards" :d Nejsi zkušený komentátor tak bych ti spíše doporučil nahrát hodinu/dvě ze hry a sestříhat to do 10-20 minut vybrat nejvíce funny momenty a nebo příběhové časti.. Takle ten gameplay je strašně nudnej...+ když budeš natáčet prosím vypni si steam... :d thats all.

Link to comment
Share on other sites

Děkuji za upřímný názor a těch chyb v anglickém jazyce jsem nějak nepostřehl, a mikrofon mám dobrý ale jen jsem to nějak moc nedodělal v Audacity :d Ale jinak fakt moc děkuji za upřimný názor, vážím si toho.

Link to comment
Share on other sites

"Takže to vidím, tak že tahle hra je zaujímavá" , " Pardón musel sem se napít"
" a ticho ", "  ...... ehee ... "

Toto bolo po minúte čo som postrehol:
K prvému citátu, skús s trošku vyjadrovať presnejšie, koho zaujíma, že tá hra môže byť zaujímavá keď nič nevie o tej hre ako príklad ja..
K druhému a tretiemu bodu ,  Máš Nejaký program na strihanie / renderovanie videa a čo tak použiť takú vec, že vystrihnúť tu pasáž, nikoho nezaujíma ako niekto pije, šuští do mikrofónu, a nudné pasáže.
K tretiemu ako som už spomínal troška lepšie vyjadrovanie a bude to pohode.

Link to comment
Share on other sites

XpresS děkuji ti velmi za tvůj názor a do příštích videí se poučím z toho co si napsal a budu se lépe vyjadřovat, a taky budu muset trošku líp stříhat. Ale jinak fakt moc děkuji za tvůj názor a vážím si toho.

Link to comment
Share on other sites

Sice nijak moc nesleduji yt, ale tvoje tvorba se mi vskutku líbí. Jsem si jistý že pozitivní komentář vždy potěší! icon_e_wink.gif

Edited by SnOwY_
Link to comment
Share on other sites

Nelbí se mi, že všude cpeš stejný hudební podklad i k herním videím, nehledě na to že je to pořád jedna a ta samá... Zároveň jí dáváš zbytečně až příliš nahlas, kdy se ti to pak tluče s tebou samotným. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...