Jump to content

hledám Hledáme frontenďáka - Herní portál Hexagon Community


Haxedus

Recommended Posts

nRLO6lP.png
 
" Jsme tým studentů i pracujicích lidí, co mají rádi nové výzvy a nemají žádné limity. Od 1. ledna roku 2016, kdy byl portál založen, stoupáme stále výš a máme před sebou spoustu velkých a reálných cílů. Jakožto ještě neziskový projekt však nejsme schopni nabídnout stálý plat – naše týmy se skládají ze 100% z dobrovolníků. Rádi poskytneme příležitost rozšíření si svých obzorů a získání praxe šikovným začátečníkům ve svém oboru. Svou práci na portálu bereme seriozně, avšak především s vášní. Fungujeme jako jeden velký tým. Jakýkoliv posun nebo úspěch na jakékoliv z našich sekcí má velký dopad i na ty zbylé. Klademe velký důraz na hráčské a společenské hodnoty.
 
Co od tebe očekáváme?
  • Již dosažený věk 18 let.
  • Týmovou spolupráci a chuť neustále se zdokonalovat.
  • Schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev.
     
Co můžeme nabídnout?
  • Pozice v jednom z předních herních portálů v České republice.
  • V případě dlouhodobé spolupráce možnost finančního ohodnocení.
  • Možnost získání praxe a rozšíření si svých obzorů.
  • Zvýhodněné pravomoce na našich herních a komunikačních serverech a dalších služeb.
  • Přátelský, komunikativní a zkušený kolektiv.
  • ...a mnohem více!
     

Pozn.: Na www.hexcom.cz využíváme framework Foundation, a znalost XY Grid je obrovskou výhodou pro usnadnění práce. Není však povinnost znalost či využití tohoto frameworku.

 
Zájemci nás neváhejte kontaktovat formou emailu na [email protected]
V emailu nezapomeň zmínit důležité údaje, jako jsou jméno a příjmení, datum narození a zpětný kontakt. Určitě nám také napiš něco o sobě! Upřednostňujeme vše vlastními slovy před CV.
 
Pokud tě pouze cokoliv zajímá, tak nás rovněž neváhej kontaktovat na výše zmíněném emailu.
 
Těšíme se na vás!
 
esports.png
 
Převzato z www.hexcom.cz/kariera
Edited by Haxedus
  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Ahoj, díky, jsem si toho vědom, ale bohužel se nedá nic dělat. Sám ještě studuji a veškerý zbytek volného času dávám právě do Hexagon Community, tudíž to není zrovna jednoduchý a ještě nějakou chvilku musí být tým založený na dobrovolnících, kteří v tom vidí potenciál stejně jako zbytek momentálního složení týmu. Zhruba za tři měsíce už by bylo jasnější jak to bude s financema, ale věc se má tak že tady máme pár poměrně malých projektů (čistě webovky related), které musíme do konce listopadu honem dodělat.

Link to comment
Share on other sites

Já to mám zase naopak, jsem pracující a zbytek toho trocha volného času se snažím nějak využít. Chápu, že jako studenti máte hodně času, takže se tomu můžete věnovat. Ale nastává zde otázka, budete se tomu projektu věnovat s takovým nasazením, jako nyní, až budete chodit do zaměstnání? 

Link to comment
Share on other sites

No... Vzhledem k tomu že mým momentálním největším cílem je z tohoto, minimálně pro mě, udělat fulltime záležitost, i na úkor studia, s tím že kolega majitel portálu Kotelna (www.csko.cz) už i zmiňoval jisté možnosti s.r.o. společnosti, tak by to určitě nebyl problém. :d:) A ano, stojím nohama pevně při zemi. Vím jaké máme reálně možnosti. Za oponou je toto celé větší, než se může na první pohled zdát.

Link to comment
Share on other sites

Určitě, díky! 'Jen po večerech' je docela dost slušný. :d Jeden (nejnovější člen) tady dělá jenom o víkendech jakž takž, a druhý je teď časově vytížen kvůli zaměstnání, tudíž vůbec. A třetí, který ví snad úplně všechno, soustředí své vědomosti na oživování své Minecraft server sekce na Hexagon Community, jelikož web development zde není jeho hlavní náplní práce (ale i přesto na webu udělal hafo práce).

Jestli chceš, tak ti můžu poslat do PM na Pawno, případně kdekoliv jinde, na čem se aktuálně dělá / co je potřeba a uvidíš sám jestli bys na to měl. Zase tak velký průšvih to není, základy, a při nejhorším určitě dotyčný z Minecraft sekce rád poradí. :) Věsměs jde 'jenom' o pozicování dle graficky vypracovaného návrhu.

Link to comment
Share on other sites

Tak snad se vám to podaří. Já se neodvážím se nabízet, zase takový profík nejsem a hlavně bych to dělal jen po večerech a ne každý den.

 

Mohu jen potvrdit, že za oponou se toho děje mnohem více, než se zdá :) Na projektu je dost práce i pro méně zkušené vývojáře(ne však úplné začátečníky) a když někdo udělá prasárnu, tak mu to dá Filip sežrat a hezky si to musí opravit :d

Jen mě mrzí, že kvůli aktuálním časovým možnostem se nemohu projektu věnovat více. Považuji Hexcom za velice perspektivní :)

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...