Jump to content

ostatní HK Hnutí #1


HighPrint

Recommended Posts

  • Globální moderátor

Zdravím drazí občané pawno.cz,

Nejdřív se představím, jmenuji se High, ale můžete mi říkat Print. Jsem zastupitel odbojové skupiny HK gangu a naším cílem je prosadit svobodu a hlas lidu. Jak jste si již všimli, už několik let žijeme v tomto totalitním státě neustále ve strachu a prožíváme teror již od počátku revoluce kdy přijel velký bratr, Lukášov Valentov, za cílem zachránit tuto úrodnou zemi od chudoby.

 

Lukášovy plány ačkoliv neskončily jen u nás. Naši zemi v brzké době opustil a nechal zde ve vedení hraběte Ewweho Bublákovského společně se setníkem Gabe Newellem (codename Spy), který se nebál zasadit tvrdý režim do našeho krásného státu (např. cenzura, všechen majetek patří státu, pravomoce nad všemi a všeho).

 

DK č. 1 - Uživatel registrací potvrzuje a bere na vědomí, že jeho účet se stáva majetkem Pawno.cz.

DK č. 2 - http://imgur.com/a/yZj9F

DK č. 3 - http://imgur.com/a/F4ytp

DK č. 4 - http://imgur.com/a/wcILs (co my vytvoříme hned patří státu)

 

Netrvalo dlouho a vytvořili se malé odbojové skupinky, Gabe s nimi ale vymetl jako se smetím. Přežili jsme jen my. Náš vůdce, polský rybář Lukasz, byl velmi intelektuální a plánoval akce velmi opatrně. Gabe se ale bál, že v budoucnu nastane podobná situace a proto naverboval několik velmi schopných a věrných desátníků, kteří by dodržovali denní pořádek a regulovali tento špinavý stát. Lukasz využil situace a infiltroval mě s dalším odbojářem V. End do této struktury a brzy jsme zjistili zcela nekalé plány. Gabe o nás věděl. A to již od počátku založení HK. Tehdy nás ale neviděl jako hrozbu a proto vytvořil speciální jednotku Pony Crew aby nás zničil. Ukázalo se, že neměli nejmenší šanci proti nám a rozhodl se zaútočit veřejně. Mezitím využil prostředky k atentátu našeho člena Ernesta, ale naštěstí se ho nepodařilo zabit a momentálně leží na sále na naší tajné základně a léčí se.

 

Gor7nL1.png (takto teď vypadá náš chudák Ernst)

 

Vypadá to, že se zotavuje, ale my se nedáme! Rozhodli jsme se bojovat také veřejně. Jak jste si již určitě všimli, naše aktivity za posledních pár dní exponenciálně vzrostly. Jedině společně s Vašimi silami sundáme Gabeho!

 

 

S pozdravem, HK gang

 

kj4G6Gw.png

 

 

 

Note: Celá tahle aféra s HK neberte jako samozřejmost, jedná se jen o čistou nevinnou zábavu – informace pro lidi jako Jaker a Denisko 

  • Líbí se mi to! (+1) 3
Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Ne? A co ty veřejné útoky vůči nám? Co ty vyhlášky o odměně našich hlav? A to cituji: "zvyšných odpadlíkov tohto klanu máte právo zničiť, zabiť či použiť ako otrokov alebo budú okamžite zabanovaný."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...