Jump to content
  • 0

pomoc TitulSystem bug


Pawner77

Dotaz

Popis problému:

Zdravim, jsem nový v pawnení a dnes udělal jsem si dnes svůj gamemode. Chtěl jsem tedy přidat nějáké filter scripty ale úplně jsem se do toho nechtěl pouštět tak jsem si stáhnul první fs jménem titulsystem od pawnera DeLeTe na tomto foru a upravil jsem si ho podle svých potřeb (Kredity autory jsem tam ponechal) no a jakmile jsem spustil server s tímto scriptem napíše mi to klasicky print meho gamemodu a hned v zápětí tam naskočí že "Titul System 1.1 Úspěšně Vypnut" a zavře se konzole. Nevíte si s tím někdo rady?

 

Chyby/varování kompilátoru a při běhu:

--

 

Kód:

 

--

 

 

 

Dodatečné poznámky:

--

Link to comment
Share on other sites

3 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zřejmě ti něco shazuje server, ta hláška s tím nemá vůbec nic společného jen se vypisuje při vypnutí fs, což nastane pokud ho undloadneš nebo vypneš server...

 

S největší pravděpodobností ti to padá kvůli nepřítomnosti sscanf pluginu, který FS využívá. Řešení je jednoduché, stáhni jsi nejaktuálnější verzi includu a pluginu (nebo alespoň stejné verze). Mód znovu zkompiluj s novou verzí, do složky plugins vlož ten plugin a do server.cfg připiš někam kolonku plugins, udělej mezeru a zapiš sscanf. ;)

plugins sscanf
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Možno by som sa uistil, že je v scriptfiles vytvorená zložka "TitulSystem". Aj keď by si mal mať pri chýbajúcej zložke v logu error, radšej pripomínam. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...