Jump to content

gamemode Los Santos Prison Roleplay


Guest

Recommended Posts

oOf82HP.png


 
 
 

ro2A2dc.png

 
 

Los Santos Roleplay se odehrává ve věznici v Los Santos, můžete tam najít 3 práce a dvě frakce (Uklízeč stolů,Uklízeč odpadků,Dodávač jídel) (Los Santos Prison Warden's, Los Santos Prison Emergency Medical Services). Také si na forum můžete založit topic gangu pak admini budou kontrolovat vaše rp a jestli bude na úrovni budete mít offical gang a odemkne se vám pár možností. Také tu máme dynamický system cell, celu si můžete koupit za nízkou cenu (300-500).Na serveru máte i skřínku kde si můžete uložit peníze.Také můžete požádat hráče o zápas, kdo prohraje bude muset být převezen do ošetřovny. (Dopíšu ještě něco).

 


 
 
 

dN9vxWV.png

 
 

- Frakce (Los Santos Prison Warden's, Los Santos Prison Emergency Medical System)


 

- Joby (Uklízeč stolů,Uklízeč odpadků,Dodávač jídel)

 

 

- Dynamický Systém Cel (BUDE SE PŘEDĚLÁVAT)


 

- Dynamický Systém Gangů

 

 

- Systém Zápasů (Dobře, neni to moc systém ale nevěděl jsem jak to napsat)


 

- Login/Register 


 

- Přízvuky

 

- Basic Roleplay Přikazy


 

- Shop

 

 

 
 

pjZI33c.png



- Potřeby

 

 
 

QA6RonP.png



Web: forum.lsp-rp.tk

 

 

IP Serveru: 185.91.116.236:6666



IP TeamSpeaku: 89.203.249.20:6666

 

 

Facebook: facebook.com/LSPRPCZ/

Edited by DIIGNITY_
Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Je to vůbec řádně otestované? Vůbec se neresetují proměnné a při spawnu mě to furt zabíjí... (založený účet na 2x)

 

A taky bych poprosil abys nedával svoje zprávy do centeru... nikdo nemá nervy hledat kde se zpráva nachází

Link to comment
Share on other sites

Prave som si vybral zo skrinky -100000000. Uplne divne hlasky ked zadam nieco chybne do prikazu typu "ERROR." No to mi pomohlo teda. Nejde mi odist zo zamestnania. Velmi vela veci, ktore by mali fungovat len na tlacitko + dialog ma prikaz zbytocne. Proste vojdem do pickupu, zmagnem F, tak nech sa zobrazi dialog ne? Naco mam pisat prikaz?

 

Uprimne, pekna mapa, ale v PAWN ste moc dorby neni. 

Taktiez by ste sa mali zamyslet, co sa bude u vas dat robit, ked nebude na servery dozorca. Spravte si aspon nejaky skill system, nech hraci mozu trenovat alebo daco.

A nakoniec, neviem jak moc roleplay je fakt, ze si mam kupovat celu? Wut?

Link to comment
Share on other sites

Jelikož mám rád Prison servery, ještě k tomu když to je RP, tak jsem se tam šel podívat a v průběhu toho sepsal pár bodů.

 

 

- S tím důvodem, který máš zadat je to pěkný nápad, avšak! Dal bych dialog list a tam sepsal několik nejčastějších trestních činů a ještě úplně poslední možnost "Jiné", kdyby hráč náhodou nenašel svůj důvod v dialogu. Taktéž bych tam povolil větší délku, protože jsem musel zkrátit Nelegální držení zbraní na N. držení zbraní a myslím si, že občas se některý názvy zkracujou fakt blbě.

- Po neúspěšném zjištění, jak se sakra dostat do těch pickupů jsem zkusil /help. Admin příkazy a helper příkazy jsem měl v nabídce, avšak po rozkliknutí mi to napsalo, že na to nemám rank. Co to radši smazat pro hráče a ukázat jenom těm daným hodnostem? To samé s celou.

- Ve stats jsem se dozvěděl, že jsem mrtvý a nemám životy, ovšem alespoň jsem měl vestu na max. Dále jsem se dozvěděl, že můj nahraný čas 1 ?? čeho (sekundu, minutu, hodinu, den, měsíc, rok, století, nic z toho 1 tam nejsem).. A poslední login 1220 taky fajn.  Mimochodem, věci jako například VW se ti nevejde na řádek, takže je to prostě fuuuč..

- Chtěl jsem uklidit naší věznici, tak jsem vstoupil do práce, vzal jeden pytel, dal ho do checkpointu a potom mám jako čekat minutu.. Na co? Není lepší dostat dejme tomu za 5 odnešených pytlů 50 $, než za 1 50$ a čekat potom minutu?

- Mimochodem, díky vaší skřínce jsem se stal boháčem! Vložil jsem tam celých 150 000$, které jsem si někde vykouzlil, asi!

 

A to je všechno kam jsem se dostal, dovnitř do vězení mi prostě nešlo vejít, ono to asi bude asi na nějaký tlačítko, nebo příkaz, ovšem nikde jsem nenašel jaký, tak jsem se na to vykašlal. Dej tam nějaký TextDraw, kde ti to napíše co máš zmáčknout,

Edited by Daniels
  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

- Jinak dík za sepsání chyb, co nejdříve to opravim.

 

- Do budovi se dostaneš klávesou F.

 

A pořád na tom pracuju, ale vidíš že ted' spíš musim opravit bugy než abych něco přidal.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------


- Opravena skřínka

 

- Nyní můžete mít důvod delší

 

- Odstraneno čekání 1min u práce Uklízeč Odpadků.

Edited by DIIGNITY_
Link to comment
Share on other sites

gvWn3S3.png

 

--------------------------------------------------------------------

GTlZsZD.png

 

Možnost útěku a hrát ve vesnici (Blueberry)

 

eovyBgs.png

 

Sehnat lopatu (Nejlépe od officiálního gangu) a využít chybu vězení. (Bude tam pickup a příkaz který máte zadat) Tam už na vás budou čekat kámoši který vás odvezou do Blueberry.

Link to comment
Share on other sites

No tak ako neviem, ale ked som sa zamestnal že budem odnášať odpadky, a chcel som odísť s práce, tak písalo že musím dostať ešte 5 výplat, lenže ja už som ich dostal 7 :) Chýba ti /jistmaso, príkazy na Cigarety.. A ešte idem niečo nájsť :d


Chýba /koupitcelu... :)

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Chtělo by to nějak označit vstupy, aby lidi věděli, že se vstupuje do budov enterem. Další věc co mě opravdu sere jsou nekonzistentní názvy příkazů (půlka z nich je v češtině a půlka v AJ). Nemluvě o tom, že některé jsou poměrně dlouhé a nikoho nebaví ty příkazy psát, takže buď to zkrátit nebo vymyslet lepší mechanismus (viz. /zmenitobleceni – alternativa: enter u pickupu? /skin? /vzhled?). Nebylo by na škodu nějaký úvodní tutoriál co se smí a co se nesmí v RP a případně základní info o GM. 

 

Nicméně teď nějaké ty chyby:

 

https://prnt.sc/g40n56

1) to už tady někdo zmínil

2), 3), 4) chyba při výpisu

5) levitující objekty

 

Každopádně už jsem to tu i zmínil, neresetují se proměnné. Přihlásil jsem se za Michaela_Scofielda a na podruhé mě to kicklo, protože jsem zapomněl heslo (pohoda, chápu). Přihlásil jsem se znovu a kicklo mě to už na poprvé. 

Link to comment
Share on other sites

Jak už jsem říkal, skřínky už jsou opravené. Levitující objekty opravim. Stats též. A většinu zbytečných příkazu na y. Všechno opravím ve verzi 1.1.

Link to comment
Share on other sites

Ty jo držím palce ve vylepšívání serveru. Byl jsem se tam podívat a zatím to není nic moc ale věřím že se to rozjede :)

Dříve jsem hrál na zahraničním prison roleplay a bylo to fajn. Tyhle druhy roleplayů jsou super. Good luck

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Rozhodl jsem se pokračovat, asi před měsícem jsem na to narazil v jedné kouzelné složce. Tak jsem si zapl server a začal jsem hledat bugy, zatim jsem opravil stats (životy, vesta, pohlaví) snažim se zjednodušit všechny příkazy aby nebyli dlouhé atd.. Dále jsem odstranil to že si můžete koupit celu jelikož to je docela blbost a ponechal jsem z toho jen samotku jelikož to funguje jak prison na normal rp serverech. Opravil jsem kupovaní drog a zbraní pro officiální gangy, dále jsem malinko předělal register/login proto proběhl wipe jelikož staré účty už stim nechtějí fungovat. To je asi vše na co si ted' vzpomenu, neočekám od toho že tam bude někdo hrát, ale zkusit to přece můžu, nic tim nestratim. Toto je pouze takové info, všechno zapíšu v update příspěvku až to bude hotové.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...