IsNext 0 Odesláno: 5. Červenec, 2017 Share Odesláno: 5. Červenec, 2017 (upraveno) Dobrý den, hledám pawnera který by zvládnul zprovoznit registraci na mém roleplay serveru který jsem si koupil, problém na serveru je ten že tam byla registrace přes webové stránky - ucp, takže když se připojím na server tak mě to napiše že se musím registrovat na strankách v ucp a kickne mě to, když jsem ucp odstranil všechno deifnice i ten text a kick, tak se dialog s registraci nezobrazil ona tam je nějaká registrace ale byla vypnuta takže tam je jen login, přidám zde fotku a kod, davám to do téhle sekce protože chci aby mě to někdo udělal a já ho za to finanče odměním, okolo 100 kč+- uvidíme za jakou určitou dobu to zvládnete. Díky předem. public CheckPlayerInBase(playerid, ccinc) { CheckQueryCINC(playerid) if(cache_num_rows()) { //Registrace //Verification code new tmpVer[ 21 ], tmpQuery[128]; mysql_format(1, tmpQuery, sizeof(tmpQuery), "SELECT `vercode` FROM `accounts` WHERE `name` = '%e'", GetName(playerid,false) ); new Cache:result = mysql_query(1, tmpQuery); cache_get_field_content(0, "vercode", tmpVer); cache_delete(result); if(!isnull(tmpVer)) { SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "[SERVER]: Server v současne době čeká na potvrzení! Pokud vlastníte tento učet bežte do vašeho e-mailu a dokončete proces!"); KickMessage(playerid); } else { format(dialogtext, sizeof(dialogtext), ""COL_WHITE"Vítej "COL_LIGHTBLUE"%s!\n\n\ "COL_WHITE"Jsme rádi, že tě zase vidíme na našem serveru.\n\ Prosím, zadejte své uživatelské heslo\n\ od učtu. Máte "COL_LIGHTBLUE"%d "COL_WHITE"sekund na\n\ přihlasení, jinak budete vyhozen.\n\n\ Uživejte si hraní na serveru Liberty Roleplay!",GetName(playerid),MAX_LOGIN_TIME); ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, ""COL_WHITE"PŘIHLAŠENI", dialogtext, "Přihlasit", "Zavřít"); } Bit8_Set(gr_LoginInputs, playerid, 0); Bit1_Set(gr_LoginChecksOn, playerid, true); LoginCheckTimer[playerid] = defer LoginCheck(playerid); } else { //Neni registrovan #if defined COA_UCP SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Nemáte registrovaní váš učet na ucp.libertyroleplay.cz!"); KickMessage(playerid); #else format(dialogtext, sizeof(dialogtext), ""COL_WHITE"Vítej "COL_LIGHTBLUE"%s!\n\n\ "COL_WHITE"Váš učet neni registrovan, pokud\n\ se chcete registrovat klikněte na tlačítko \"Registrovat\"\n\ Jinak budete vyhozen!",GetName(playerid)); ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""COL_WHITE"REGISTRACE (1/6)", dialogtext, "Registrovat", "Zavřít");*/ #endif } return 1; } screen s ucp: screen bez ucp: Edited 5. Červenec, 2017 by IsNext Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlavní moderátor vEnd 279 Odesláno: 5. Červenec, 2017 Hlavní moderátor Share Odesláno: 5. Červenec, 2017 částku si domluvíme soukromě Musíš uvést alespoň odhad částky, kterou jsi ochoten investovat, jinak budu nucen téma smazat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thirew 1 Odesláno: 6. Červenec, 2017 Share Odesláno: 6. Červenec, 2017 zkus odstranit ten vertification code:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolficek 2 Odesláno: 6. Červenec, 2017 Share Odesláno: 6. Červenec, 2017 Zkus ten verification code nějak definovat nebo zapsat do databáze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubko 22 Odesláno: 6. Červenec, 2017 Share Odesláno: 6. Červenec, 2017 Nájdi si riadok, v ktorom definuješ COA_UCP. Môžeš ho vymazať, alebo zakomentovať. Podľa toho kódu by ťa to potom malo pustiť do registrácie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsNext 0 Odesláno: 6. Červenec, 2017 Author Share Odesláno: 6. Červenec, 2017 Při smazaní UCP v define to napsalo tyhle errory. C:\Users\Netstar-AV\\CoA_RP\pawno\include\YSI\..\YSI_Coding\..\YSI_Coding\y_malloc/heapalloc.inc(128) : error 017: undefined symbol "Malloc_main" C:\Users\Netstar-AV\\CoA_RP\pawno\include\progress2.inc(375) : error 017: undefined symbol "ppb_OnGameModeInit" modules/Admin/Core.pwn(875) : error 017: undefined symbol "SavePlayerInfromations" modules/Player/Core.pwn(136) : error 017: undefined symbol "GivePlayerPayCheck" modules/Player/SaveLoad.pwn(121) : error 029: invalid expression, assumed zero modules/Player/SaveLoad.pwn(121 -- 123) : error 029: invalid expression, assumed zero modules/Player/SaveLoad.pwn(121 -- 124) : warning 215: expression has no effect modules/Player/SaveLoad.pwn(124) : error 001: expected token: ";", but found "return" modules/Player/SaveLoad.pwn(124) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted. Pawn compiler 3.2.3664.samp Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 8 Errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolficek 2 Odesláno: 9. Červenec, 2017 Share Odesláno: 9. Červenec, 2017 Dej mi ten mód do PMka a opravím to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thirew 1 Odesláno: 9. Červenec, 2017 Share Odesláno: 9. Červenec, 2017 Lock, dávno vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts