Jump to content

script Just GangSystem - Beta v0.1


Scydo

Recommended Posts

Že tě ještě baví pawnit icon_e_biggrin.gif  Ale z obrázků to vypadá dobře

Díky. Už je to poslední větší projekt, plus první, kde jsem použil čistě jen files. icon_e_biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Good job ! Pokud tohle budeš ještě nějak updatovat, tak pokud to jde, tak co třeba přidat bitvy/války/boje o území ?

 

Edit: rep. + samozdřejmě :)

Edited by JardaHrajeCZ
Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Ty gang systémy, to je furt to samý dokola. Jediný co mě nadchlo jsou ty tagy před jménem. To se ti hodně povedlo.

 

Každopádně bych uvítal nějakej gang systém ve stylu SinglePlayer (neobsazené zóny by byly světle šedivé, a zóny obsazené gangem dle vlastních barev). V multiplayer by se dalo aplikovat stylem, že s rostoucím gangem (území) musí gang mít víc členů. Na neobsazené území by museli např přejít z CP na CP aspoň všech 1/3 členů (první varianta) – tím se prokáže aktivita gangu a nebo stát jen na místě třebas na 2min (druhá). V případě že chtějí obsadit nějaké území, tak vyhlásej "válku" druhému gangu a (dejme tomu lhůta 3 dny) by museli přijít a vybojovat si území (klidně v jiném VW) – samozřejmě zase musí přijít aspoň 1/3 z prvního gangu na daný D den (z druhého to ještě nemám promyšlené, ale tam libovolně od 1-x). Pokud nepřijde první strana, zůstává území stejnému gangu, pokud nepříjde druhá, dostane to území druhá strana.

 

Ale je to takovej návrh, kterej jsem kdysi chtěl udělat, ale zase... je to pawn :d realizovatelné to je ale srát se s tím se mi nechce

Link to comment
Share on other sites

tak co třeba přidat bitvy/války/boje o území ?[/b][/size]

Už jsem měl rozmyšlené několik takových GangEventů(závody, odvést dodávku s drogami, boj o město, duely), kde by si všechno mohl přidat admin sám. Akorát nastala potíž s vytvářením vozidla a furt jsem nepřišel na to, čím to bylo. Už na tom dělám zcela od znova.

 

Ty gang systémy, to je furt to samý dokola. Jediný co mě nadchlo jsou ty tagy před jménem. To se ti hodně povedlo.

Měl jsem úplně stejnou myšlenku, a tak jsem schválně se podíval na jiné GS, včetně zahraničních. Většina měla vytváření stylem příkazem se vytvoří pickup a to je všechno. Ostatní si pak musel upravit vůdce, a pak se do nich mohli přidávat a odebírat hráči. Žádná vozidla, ani zbraně. Pak většina, jako například od Q, je už propracovanější a vytvořené spíše jako inc, takže u všeho si musíš hledat pozice a přidávat je přes fce. Já mám vytváření ingame(ale samozřejmě lze použít fce a vytvářet je ve Pawnu), včetně kontroly a přidáním na pozice dle svého uvážení, bez zjišťování pozic pomocí /save. Takže, není to tak úplně to samé. Ano, je tam pár podobností, například seznam možností, nebo způsoby získávaní respektu, ale není to stejné.

 

Každopádně bych uvítal nějakej gang systém ve stylu SinglePlayer (neobsazené zóny by byly světle šedivé, a zóny obsazené gangem dle vlastních barev). V multiplayer by se dalo aplikovat stylem, že s rostoucím gangem (území) musí gang mít víc členů. Na neobsazené území by museli např přejít z CP na CP aspoň všech 1/3 členů (první varianta) – tím se prokáže aktivita gangu a nebo stát jen na místě třebas na 2min (druhá). V případě že chtějí obsadit nějaké území, tak vyhlásej "válku" druhému gangu a (dejme tomu lhůta 3 dny) by museli přijít a vybojovat si území (klidně v jiném VW) – samozřejmě zase musí přijít aspoň 1/3 z prvního gangu na daný D den (z druhého to ještě nemám promyšlené, ale tam libovolně od 1-x). Pokud nepřijde první strana, zůstává území stejnému gangu, pokud nepříjde druhá, dostane to území druhá strana.

 

Ale je to takovej návrh, kterej jsem kdysi chtěl udělat, ale zase... je to pawn icon_e_biggrin.gif realizovatelné to je ale srát se s tím se mi nechce

Hm, spíše bych řekl, že horší práce bude se sehnáváním pozic pro ty zóny, než po kódové stránce icon_e_biggrin.gif(jiné to bude, pokud je chceš vytvářet ingame) Jenom, jedním z problému by byla barva těch gangzón, protože kdybys měl například 10 gangů, tak by v tom nebyl problém, přiřadíš ke každému zákl. barvu a to červená, zelena, modrá atd... ale když jich máš třeba 50? icon_e_biggrin.gif

Jinak, je to dobrý nápad, akorát jsem chtěl omezit práci se zónami apod., protože co jsem slyšel, většina scriptů jde rovnou na rze a pak mi píšou do SZ, že s tím mají problémy(samozřejmě, virál se šíří dobře, známe ne? icon_e_biggrin.gif).

 

Jinak, díky icon_e_smile.gif

Edited by Ernst Remer
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Dobrý,hezká práce... Akorát nejde vytvořit gang,Jinak 10/10 + Respect icon_e_smile.gif

Pak jedině přemýšlet o streameru a nebo děláš něco špatně.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...