Jump to content

gamemode [GM] - Ultra Gamemode Official


DNLS

Recommended Posts

Zdravím. Již dělám na svém gamemode přibližně asi 3 roky. Tento gamemode byl velice těžký na provedení, výhoda je že se zde nenachází vůbec žádné chyby, maximálně chyby SAMP. Ano, ano. Tak úžasný tento gamemode je. Dokonce ho zveřejním i pro ostatní, všichni uživatelé mají možnost tento gamemode mít. Snažil sem se, aby byla velikost souboru co nejmenší, což se my myslím povedlo. Kdyby jste měli nějaké nápady, jak gamemode ještě víc odlehčit, určitě napište. Ale nyní se vrhneme na představení gamemode.


 


Jak jsem říkal. Gamemode má být co nejlehčí. 


 


 


Na serveru najdete spousta věcí, jako:


 


 


 


Potom tam najdete taky:


 


 


 


No a nyní máte možnost si vzít kód.


 


Hodnoťte od body od 10/10, nebo 10/10, či 10/10. Žádné jiné hodnocení netoleruji. Kritiku nepřijímám, je to originální kód bez chyb. Děkuji všem za přečtení.



//Kód po 3 letech nakódován. Prosím neměňte zde v // autora.
//Autor: Daniels
#include <a_samp>


main()
{
print("gm");
}

Edited by Daniels
Link to comment
Share on other sites

Děkuji za milé ohlasy. Máš pravdu. RZE servery vypadnou, jelikož toto ještě nikdo na české scéně nevytvořil. Je to scela unikátní a originální. Musím sebe pochválit. 

Link to comment
Share on other sites

Zkoušel jsem ten mód na serveru, ale čekal jsem od toho módu trochu něco víc.. Navíc mi to celkem zatížilo server a byly strašné lagy. Pro příště zkus ten mód trochu víc zoptimalizovat. :) Jinak teda dávám 8,5/10 za originalitu módu. :)

Link to comment
Share on other sites

Děkuji. Obávám se však, že to byl lag tvého serveru, nikoliv mého módu. Mód je právě přizpůsoben i na ty nejdrsnější podmínky. 

Link to comment
Share on other sites

  • Hlavní moderátor

Jak často nedělám recenze na módy, tak tady musím. Mód má parádní potenciál k tomu, abyste si jej sami rozšířili. A co víc si pawner může přát.

 

Ale dal jsem ti to do jiné kategorie, než to někdo začne brát vážně. =D

Link to comment
Share on other sites

A takhle dámy a páni vypadá člověk, který závidí. Doposud jsem svůj talent skrýval, ale nyní je na povrchu a opravdu jsem ten mód udělal sám. Navíc je tam napsáno Autor: Daniels, takže to znamená, že je autor Daniels, ne? Fakt neuvěřitelný ta dnešní generace. 

Link to comment
Share on other sites

Uzamykám toto téma, jelikož je gamemode tak dobrý, že nemáte právo se vyjadřovat. Kód si ovšem vzít můžete, i když je na vás úžásný.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...