Jump to content

[SA:MP] Re Games | Free Roam Server


Guest Thomas.

Recommended Posts

Chcete si zahrát Free Roam server ,ale ne na reálné zemi ? Pak zkuste Re Games Free Roam server(který běži na upravenem street life) pro zábavu s volnějším prostorem ,který se nedávno spustil . Na serveru jsou např warpy,toy system,house system apod to co bývá na rze většinou ale je toho tam i vice.Hraje se převážné v SF a přilehlem okoli ale i v LS,LV.
Server byl spustěn dnes tak dělam již dnes reklamu i když si někdo řekne že tam nikdo skoro nehraje pořádně protože byl spustěn dnes .
Pokud by se někdo ochotny našel a chtěl by pomoci může napsat zde nebo na serveru /ts3.
Server je jedinečny že neběži na něm gm rze ale jsou tam funkce co jsou i na rze ale je jich více co sem napsal a lépe upravene.


IP SA:MP : 82.208.17.10:27441

Ts3 : 89.203.249.211

Facebook : https://www.facebook.com/regames.x/

15492222_1317411018322201_84608650218844

post-13728-0-95170300-1481455932_thumb.jpg

Edited by Thomas.
Link to comment
Share on other sites

  • Hlavní moderátor

Takže nejste Reálná země, ale vlastně jste, jen toho máte i více. Když se podívám na to, co jsi uvedl, tak warpy i house systém jsou i na RZE, toy systém mi je záhadou. Jestli chceš po lidech, aby váš server navštívili, budeš jej muset odprezentovat o něco lépe. Z toho, co jsi uvedl, vím akorát to, že máte mód podobný RZE a že začínáte, což nejsou zrovna důvody k tomu, abych tam šel.

 

Zkus se rozepsat. Čím je vás sever jedinečný? Co máte a jiní ne? Jaká je hráčská základna? Je vůbec nějaká? Jak je to s admin týmem? Je spolehlivý? Zkus nás trochu motivovat. :)

Link to comment
Share on other sites

něco malo sem upravil v tom textu .


Zapoměl sem dodat , že tem gm co je na serveru má vice funkci(oproti čistému street life) než rze co majix x serveru a hlavně jina spawnovací oblast tedy SF

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1307626359300667.1073741829.1086030518126920&type=3

Fotky pár věci co jsou na serveru nyní.

Link to comment
Share on other sites

Zdravíčko pawneři,

abych to celkově zhodnotil. Na server jsem přišel a uvítal mě majitel. Samozřejmě mi ukázal nějaké ty warpy, příkazy a věcičky. Například na letišti jsou výborné stunty, nebo je taková "disko" zóna u policejní stanice. Na serveru je jak uvádí majitel mnoho příkazů jak pro adminy tak pro hráče. Funguje i /rob, zakládání firem, kupování domů a mnoho dalšího. Myslím, že server je na dobré cestě!

Link to comment
Share on other sites

Mod z prezentace vypada neprilis zajimave. Skoro nic jsi nam o nem vlastne nerekl a z toho uplneho minima si mohu vyvodit, ze nema ani cenu se pripojit, zkusit si zahrat a popripade jit na diskoteku u policejni stanice (ehm supr).

Gratuluji Karlovi, ktery dostal jiste nejakou odmenu za podporu serveru (priste delej prezentaci rsdsi ty), ale normalniho hrace opravdu pocet admin prikazu nezajima, a i tak mnoho prikazu nepridava serveru na nejakych kvalitach. Funkcnost prikazu by mela byt bezna vec (cg, funguje vam /rob). Na zaver uz jen snad to, ze sever je rozhodne na dobre ceste k 0/100 hracu.

Link to comment
Share on other sites

Napišu to jestě jednou server ma

Mapy - Panelakove byty,Stunty,Interier Policie,Nemocnice, atd

House system

Firms System

Job System

Admin System

Toy System

 

Jinak tem hráč co tu napsal nic nedostal za to napsal to sám od sebe ani nutit sem ho nemusel a už ne vůbec aby psal lež

Link to comment
Share on other sites

Radši začnu dělat úplně nový herní mod, protože s takovou to nemá cenu.

Je to SL, ten mám rád, ale může ho mít každý, stačí si ho najít na uloz.to ne o tady na stránce kdy LYRIcS skončil.

Kdyby to nebyl SL tak bych si tam zašel, možná, ale toto je neoriginální.

Jak jsem říkal, radši bych začal něco novýho na co by se člověk těšil a chtěl by si tam zahrát, ale mnoha odtud už na SL hráli a pochybuju že by se jim chtělo někam, kde by čekali jen pár nových příkazů, takže podle mě, upřímně, ten herní mod stojí za nic.

A ještě říkej že je tam podoba rze...

Link to comment
Share on other sites

Já to chápu ,ale stále tam neni tem RZE GM co byva dosti na server v čr/sk protože tem už mi připada ohrany kromě super pařby

Je to neoriginalni Street Life ,ale zas upraveny dosti oproti Originalu ale v jine spawnovaci oblasti je

Link to comment
Share on other sites

Serveru nedávám naději, první pocity: Příjdu na server vidím zveřejnění IP. Při čemž majitel zřejmě mi řekne že se to občas bugne, tak vytvořím nový účet bum, než se připojím mám administrátora při čemž mohu používat admin příkazy. I když jsem v DIALOGU.

 

3DTexty přes textury: Toto bych být vámi vypl z toho důvodu že to kazí pocit, vidět něco přes zeď..

Link to comment
Share on other sites

To bylo omylem včera jednim adminem unban si dostal .Takže se omlouváme


Prostě důvod přidani sem byl tem ,že sem chtěl nalakat hráče aby zkusily po svem navrhnout server nebo pomoc (tematika free roam by byla stále stejna jen se ničemu nebranim přidanim věci na serveru,..) at už bude velka komunita nebo menši to mi je fuk na počtu hráču nezáleži tak moc slova smyslu

Edited by Thomas.
Link to comment
Share on other sites

 

 

ale v jine spawnovaci oblasti je

Je to tu napsaný 2x, spawnovací oblast dokážů předělat i pomocí obyčejného  FS...

Nevím proč mi to cpeš, spawnovacími FS jsem začínal z pawnem, tak nevím co je na tom tak dobrýho když mi to tu musíš napsát 2x.

Link to comment
Share on other sites

Ja vím

 

No ,že sem chtěl vytvořit nějakou dobrou komunitu ( co si občas zahraje) co by i ráda pomahala ze serverem (jakýmkoliv způsobem) ničemu se nebraním ,ale stále se opakuju zde jak můžete vidět.

 

Prostě to shrnu kdo chce zkusit něco jiného než hrát na rze serverech tak at zkusi přijit na SA:MP Server / TS3 Server .

 

IP SA:MP : 82.208.17.10:27441

 

Ts3 : 89.203.249.211


15492222_1317411018322201_84608650218844

Edited by Thomas.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...