Jump to content

hledám Grafik


jAk3r

Recommended Posts

Pro náš portál potřebuji udělat jen 2 slidery. No nevím co by za to měl chtít... Hledám člověka který dostane support u nás na webu... A pokud má někdo zájem  stačí mě kontaktovat SZ tam to více vysvětlím. 

Link to comment
Share on other sites

Jak může mít někdo zájem, když zde nenapíšeš ani co z toho bude mít. A mě nějaký "support u nás na webu" fakt nic neřekne. Ty si myslíš, že někdo bude investovat svůj volný čas vůbec pro nic? Ani ty sám by jsi něco takového neudělal... Hlavně že se tu předvádíš v podpisu že jsi nějaký zástupce majitele, ale tvůj projev a zájem je tak laxní, že bych se být majitele styděl za to, kdo prezentuje a zastupuje jeho "projekt".

 

PS: Jo jasně, když nemám zájem tak se nevyjadřuj. Typická reakce, když člověk nemá jak reagovat. Zkuste se zasebou zamyslet. Hrajete si tu na majitele a zástupce majitelů, ale nic pro to neuděláte a přijde mi, že ani nevíte co pořádně jaká pozice obnáší. Hlavně že to z vás dělá ohromně dospělý jedince a podnikatele...

  • Líbí se mi to! (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

Další inteligentní příspěvek který tu vůbec nemusí být. Myslíš že ja nikdy nic zadarmo a jen tak proto že mě to baví nedělal? Ptal jsem se v chatu zda-li tu někdo je aby se mi ozval jelikož náš grafik je momentálně indisponován a tak jsem tu zkusil zde, a vidím že to byla chyba! Nedivím se že to tu není tak aktivní jak bylo kdysi :)

 

P.S Byl bych moc rád aby si mě soudil až mě budeš znát a jen tak mezi námi majitel projektu je semnou naprosto spokojený jelikož odvádím opravdu dobrou práci. A je pravda jak je tato společnost skažena dokonce i zde na pawnu kde sem tak rád trávil čas s normálními lidmi :)

 

Prosím moderátora o uzamčení příspěvku nemá to tu za těchto podmínek smysl. Děkuji

Edited by Jaker
  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...