Jump to content

hardware Procesor


Mikoo

Recommended Posts

A nebo jinak, tady v tom seznamu (procesory se socketem G2) je Intel Pentium B960, pokud tam i najdeš svoji i3, tak máš skoro vyhráno. Pak se totiž budeš muset kouknou jestli bude tu konkrétní i3 podporovat i tvoje základní deska. ;)

Link to comment
Share on other sites

Pokud máš shodný soket tak by měl. Ale není to 100%. Pokud ho deska nebude podporovat tak máš smolíka

 

Teraz ťa trošku nechápem, takže keď ho nebude doska podporovať tak čo odpali dosku alebo čo ?

 

 

A nebo jinak, tady v tom seznamu (procesory se socketem G2) je Intel Pentium B960, pokud tam i najdeš svoji i3, tak máš skoro vyhráno. Pak se totiž budeš muset kouknou jestli bude tu konkrétní i3 podporovat i tvoje základní deska. ;)

 

No socket sa zhoduje. Len neviem že kde mám na tom intele nájisť to čislo. Na nete som našiel ten notbuk a je tam 2330M . Takže asi by to malo byť ono.

 

 

 

No našiel som to na doske kde je ten intel a je to rPGA989B takže asi to nepojde že ?

Edited by Mikoo
Link to comment
Share on other sites

socket rPGA989B = socket G2. Najdi si přesně tu základní desku, kterou máš v tom Aceru a najdi si o ní jestli podporuje tu i3 2330M. ;) Když na tom listu, co MB podporuje nebude, tak to nemusí na 100% znamenat, že nebude fungovat... ;) Takže bez zkoušky stejně nic nezjištíš. Hlavní je, že mají stejný sockety :d

Edited by GaRGoyLeS
Link to comment
Share on other sites

No máš máš stejnou patici, takže máš jistotu, že to nebudeš cpát do jiný a něco tam nezničíš. Při nejhorším to nepůjde, vyměníš procáky zpět a zase by to mělo chodit. ;)

Edited by GaRGoyLeS
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...