Jump to content

hledám Hledám programátory a grafiky


LExtR13

Recommended Posts

Zdravím,
jak je v názvu zmíněno, hledám programátory a grafiky pro aktivní tvorbu webových stránek. Občas se v mém okolí najde někdo kdo potřebuje webovou stránku pro svou firmu či projekt. Napadl mě způsob jak vlastně zjednodušit tuto práci programátorům, grafikům a samotným zákazníkům kteří webovou stránku potřebují. V mém případě to chodilo tak že s novou zakázkou jsem psal webovou stránku od základu a samotného začátku což trvalo vždy celkem dlouhou dobu oproti tomu jak by to mohlo být jinak. Řekl jsem si, že kdybych si vytvořil základní funkce webové stránky které využívá a požaduje většina zákazníků ušetřil bych tím trochu času. Jenže tento způsob tvorby webových stránek je stále zdlouhavý pro mě jako "nezkušeného programátora". Z mých zkušeností zákazníci většinou chtějí webovou stránku, zaplatit za ni a jdou si dále po svých. Tento způsob není až tak finančně náročný a ani složitý ale co když je po nějakém čase zákazník nespokojený a vidí spoustu věcí které by potřeboval přidat či upravit na své webové stránce.

 

Vidím tedy jako dobrý nápad založit službu která webové stránky nebude jen vytvářet ale i spravovat a navrhovat vylepšení a to aktivně. V podstatě podobný způsob jako v bance. Dostanete vlastního bankéře a když potřebujete změnit jakoukoli službu či údaj domluvíte si schůzku a jednáte.

 

Myslím že jsem zde zmínil veškeré potřebné informace pro to aby každý sám za sebe mohl posoudit zda by měl či neměl zájem takovouto službu tvořit, podílet se na ni a třeba ji i využívat.

 

Vítám jakýkoliv názor, návrh či kritiku.

 

Mail: [email protected]
Tel: +420 777 078 798

Link to comment
Share on other sites

Ahoj,

chápu tvojí myšlenku na tenhle projekt. Popravdě je to docela hodně náročný projekt vůbec na samotné vytvoření systému a všeho okolo. Každopádně by mě zajímalo více informací jak to celé máš promyšlené. Jestli nechceš psát sem, můžeš mě kontaktovat. Jen ne prosím tě tady přes SZ, kontakty máš na mé osobní stránce www.ingnition.cz, kde se mimo jiné můžeš podívat na reference.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tohle už existuje několik let. Myslím, že nemáš jedinou myšlenku, která by už nebyla realizována. Možná bych videl v tomto perspektivu pro CZ. Ale bez urcitého finančního základu a reklamní masáže, je to blbost dělat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...