Jump to content

gamemode Prison Area51


Danny

Recommended Posts

Untitled_3.png


 


Vítám vás na prezentácii môjho módu, o ktorom som premýšľal strašne dlho, vlastne od doby, čo som si po prvý krát zahral konkurenciu. Chcel som mať vlastný väzenský mód a priniesť hráčom svoje vlastné nápady, toto je moja šanca, do ktorej sa ich pokúsim zabaliť.


 


Untitled_5.png


 


Začiatok vývoja: 10.2.2016


Žáner módu: Väzenský mód


Autor módu: Daniel "Danny" Plechar


Officiálne fóra: http://vortex-servers.eu/


 


Untitled_6.png


 


Prvky SinglePlayer & RolePlay


 


Využité SinglePlayer prvky a prvky z RolePlay módov, ste teda väzeň, ktorý má svoj príbeh a hrá za svoju postavu, vylepšujete si schopnosti, máte potreby, no k tomu sa dostaneme neskôr.


 


Admin Systém


 


Viac ako 30 príkazov, ktoré administrátorom dajú možnosť ovládať každú jednu funkciu módu a spoľahlivo likvidovať tých, ktorý sa snažia robiť na našom servery neporiadok.


 


Event Systém


 


Pokiaľ budete mať pocit, že sa začínate nudiť a chýba vám zábava, tak sa nemusíte ničoho báť. Na našom servery nájdete eventy, ktoré vám administrátori budú denno-denne prinášať, v týchto eventoch môžete vyhrať výhody do hry.


 


Útek


 


Jedinou úlohou väzňa je utiecť s väznice, na našom servery nájdete výborný útek, v ktorom bude ale len na vás, ako dopadne osud vašej postavy. Útek je vybalancovaný aj pre dozorcov aj pre väzňov a spracovaný tak, aby ste podľa vašich schopností mohli kontrolovať jeho priebeh.


 


Potreby


 


WC, Energia, Hlad, to sú 3 základné potreby, ktoré zatiaľ ako väzeň máte. V areáli ciel si tieto potreby môžete jednoducho dopĺňať, stačí im venovať pozornosť, pretože v prípade nedostatku vám môžu spôsobiť problémy napríklad pri úteku.


 


Schopnosti


 


Na servery zatiaľ nájdete len jednu schopnosť a tou je Sila, ktorá vám avšak môže pridať veľa výhod. Čím viac budete trénovať silu, tým získate viac bodov a budete si môcť vybrať lepšie bojové umenie, ďalšou výhodou sily je, že čím jej máte viac, tým ste odolnejší voči strelám a taktiež v klasických boxovacích súbojoch s väzňami.


 


Achievementy


 


Nikdy sa nebudete nudiť, pokiaľ na serveri nieje on-line administrátor a vám sa už nechce utekať, môžete plniť achievementy. Každý splnený achievement vám pridá určité výhody.


 


Vortex security systém


 


Na našom servery sa nemusíte v neprítomnosti administrátora báť toho, že by vás mohol niekto napríklad slovne napádať alebo používať zakázané programy vo svoj prospech. Každá činnosť hráča je monitorovaná, zapisovaná do logov, túto činnosť vidia administrátori a vedia hráčov za porušenie pravidiel kedykoľvek potrestať. Ale aj sám server si poradí napríklad s nadávkami, spamom, základnými cheatmi, reklamou, bugovaním a podobne.


 


Tutorial systém


 


Po prvom pripojení na server vás čaká tutoriál, ktorý si môžete prečítať a získať nejaké základné tipy a triky do hry. Po prečítaní tohoto tutoriálu sa budete vedieť orientovať v hre a poznať základné prvky, od ktorých sa budete neskôr môcť odrážať.


 


Untitled_7.png


 


/stats - zobrazí štatistiky vašeho herného účtu


/achievementy - zobrazí úlohy, ktoré môžete spĺňať a dostávať za ne skvelé odmeny


/nastavenie - zobrazí možnosti, ktoré si môžete konfigurovať


/block - v prípade rušenia nejakým hráčom, si jeho prítomnosť môžete kedykoľvek zablokovať


/admins - zobrazí on-line moderátorov a administrátorov


/helpers - zobrazí on-line pomocníkov, na ktorých sa v prípade problému môžete obrátiť


/report - pomocou tohoto príkazu môžete nahlásiť hráča, ktorý porušuje pravidlá herného servera


/novinky - novinky v hernom móde


/afk - presunie vás do inteligentného afk režimu


/web - zobrazí informácie o webe a výhody jeho používania


/pm - pomocou tohoto príkazu si môžete písať súkromné správy s vašimi kamarátmi


/team - pomocou tohoto príkazu môžete písať do team chatu a dohovárať sa napríklad na vzbúre


/uteky - zobrazí všetky informácie o útekoch


/pravidla - zobrazí pravidlá herného servera, ktoré musíte dodržiavať


/kill - zabije vás, zruší útek, prípadne odbuguje


/potreby - zobrazí všetky potreby, ktoré musíte pravidelne dopĺňať


/statistikapotrieb - zobrazí vašu aktuálnu štatistiku potrieb


/schopnosti - zobrazí všetky schopnosti, ktoré môžete trénovať


/statistikaschopnosti - zobrazí vašu aktuálnu štatistiku schopností


/animacie - zobrazí dostupné animácie na serveri


/help - zobrazí všetky funkcie módu


 


Untitled_8.png


 


Toto, čo ste si práve prečítali ešte stále nie sú všetky možnosti módu. Každopádne mód je zatiaľ na začiatku a ja budem potrebovať aj vašu podporu, podporu hráčov. Potrebujem vaše nápady, ktoré mi môžete písať na web a ja sa ich pokúsim všetky zrealizovať. Web nájdete v príspevku vyššie.


 


Dátum spustenia serveru som naplánoval na 25.3.2016 16:00, vtedy sa už budete môcť pripojiť na server a začať hrať


 


IP


93.91.250.147:27556


 


Informácia pre hráčov: pokiaľ budete aktívny na servery a budete spĺňať podmienky, ktoré sú zatiaľ veľmi ľahké lebo admin team je potreba, tak si môžete podať žiadosť o pomocníka a ja vám ju vybavím, spolu vybudujeme veľkú komunitu hráčov.


 


Teším sa na vás


 a ďakujem za prečítanie prezentácie


  • Líbí se mi to! (+1) 4
Link to comment
Share on other sites

No. První dojem. Po 30 sekundách se ti respawne auto.  Jakmile ti dojdou potřeby (otázka pěti minut), hned zemřeš. A další věc, že na letišti sem asi 3x zadal kod a vždy byl blbý. A to sem si ho dával na CTRL + C a několikrát kontroloval. Až se to opraví, snad to bude hratelný.

Link to comment
Share on other sites

Vsetky bugy, ktore boli pocas dnesneho prveho hrania nahlasene, su opravene, patri medzi ne:

 

- Rychle znizovanie potrieb, bolo nastavene z jednej minuty na 5.

- Po smrti na uteku sa bugli cp, to uz nehrozi.

- Mal som tam mensiu poistku, ktora nakoniec pokazila hracom ucty, ta je fuc tiez.

 

Keby ste na servery nasli este akykolvek dalsi bug, tak ho piste na forum, konkretne sem: http://vortex-servers.eu/viewforum.php?f=14

Link to comment
Share on other sites

Vskutku zaujímavé,

 

zmenil som si nick (nemusím ti vysvetľovať prečo) a toto je zaujímavé:

 

https://ctrlv.cz/vf86

 

Pod týmto nickom som tam nikdy nebol :d

 

jediné čo má prekvapilo že tam nie sú žiadne progress bary alebo aspoň čísla na potreby (TextDraw), v jedálni som najprv nevedel čo mám robiť kým som neprišiel k pultu, útek mi príde dosť nudný, celý je len o tom že sa treba dostať z bodu A do bodu B, čakal by som že to bude komplikovanejšie, vyrábanie nejakých nástrojov, udržiavanie sa pod radarmy v lietadle, policajné zátarasy na cestách ale takto proste lne preskočím plot a idem, aj to som musel na silu dokončiť ten útek len zo zvedavosti, ak na tom zapracuješ dobre a VLASTNOU HLAVOU tak to môže byť, ale je tam toho ešte veeeeeeeeeeeeľa čo zlepšiť :)

 

A máš tam gramatické chyby :)

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Je to hodně suché a popravdě mi to příjde i takové odbyté, sám moc dobře víš, ta celkově mapa, v pohodě se dá utéct z věznice, nasednu do auta a pokračuji v misi ? Určitě bych to ještě do provozu nedával, ale je mi jasné že to potřebuješ otestovat a čím více lidí tím více se toho opraví já vím já vím, to říká každý, no je to na tobě jak se s tím popereš, a o tom že to je vlastně CTRL + A/C/V od PFR, tak to raději nechám tak, lidi co byly na oficiálním PFR 3.0.6,  tak semnou budou souhlasit, a nejlepší je se zeptat na názor Matesse a nebo Printa popřípadě Erika, proto že to byly vývojáři celého PFR.

Link to comment
Share on other sites

Chcel som mať vlastný väzenský mód a priniesť hráčom svoje vlastné nápady

 

 

Jak dlouho tu máme PFR? 6 let? Až smutné, jak mnoho tvůrců modu postrádá nějakou tu kreativitu a nedokáže přijít s něčím novým/zajímavým. Koncept útěku 1 na PFR vznikl už hodně dávno, ale zjevně je stále aktuální i dneska.

Jídelnu/tělocvičnu jsi vyřešil interierem a cely jsou totožné s těma na PFR, snad jen kromě polohy. Jako věznice mi to moc nepřipadá, spíš jsem si připadal jak chrt na dostizích, otevřeš cely a cílem je doběhnout do konce s tím, že přeskočit plot je fakt primitivní.

 

Chápu, že na nějakej propracovanější útěk asi zatím nemáš, ale ta inspirace z PFR je vidět na každém kroku. Zatím je to horší kopie PFR s tím, že nejspíš nevíš jak zkopírovat všechny prvky :)

 

Neříkám, že s kopií neuspěješ, ale radši zkus vymyslet něco pořádného, něco svého a né tenhle zastaralý koncept.

Link to comment
Share on other sites

Ja sa nesnazim kopirovat. Ano, koncept PFR bol perfektny a aj prave kvoli tomu, tam, kde postradam napady pouzijem inspiraciu prave z PFR, kedze je to zauzivana znacka, ktora taha hracov (aj ked uz v aktualnej dobe pomenej). Toto je uplne prva verzia modu, nazval by som to este pre-release, je to hratelna verzia modu a prave preto som ju spristupnil pre verejnost. Prijmam akekolvek napady od hracov, prave teraz robim vsetko preto, aby sa ta komunita trosku rozrastla a hraci mohli posielat svoje napady. Vsetky tieto napady, ktore budu davat aspon trosku zmysel zrealizujem a ver mi, ze casom sa ten mod zacne podobat na svoju vlastnu cestu a ta inspiracia vyprcha a nabudne to novy styl, novy look, pevne v to verim, ze mi to vyde. Ano, na zaklad som sa inspiroval z PFR, to nebudem zamlkat, to je pravda.

 

Co sa tyka toho uteku, tak to bola presnejsie 4 hodinova praca. Ja som velmi chcel co najskor tento mod vydat hracom, nech mi mozu postovat vlastne napady, kezde ja niesom bohvie ako kreativny clovek, tak som urobil tuto prezentaciu uz vcera, kde tam este ziadny utek nebol. Dneska som vstal o 12tej a pustil som sa do ukladania pozic, aut... vsetko som to stihol za 4 hodiny aj s obedom, vymysliet, pripravit, zrealizovat tak je mozne, ze to tiez postrada originalitu. Kazdopadne ako hovorim som otvoreny pre navrhy od hracov a budem sa im venovat najviac, ako to len bude mozne. Po mimo to budem denno-denne vyvijat mod a snad sa raz dostanem k tomu, ze ti dokazem, ze to nieje mierena kopirka vaseho pfr, tolko k tomu.

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

Odbytý mód. Myšlenka, že PFR ještě někdy dostane comeback sem již dávno zanechal, a už mi tak ani nevadilo, že na tomto konceptu dělá někdo jiný. Prison módy patří mezi mé oblíbené a čekal jsem opravdu něco nového, ale akorát jak tu tvrdí ostatní, je to fakt jedna hnusná kupa nápadů a inspirace z PFR (už při přihlášení – první skin s. 100, na stejné pozici jako na PFR, no tuto diskuzi už zanechme).

 

Co bych rozhodně změnil je systém příkazů. Nepřijde mi zrovna nejlogičtější míchat anglické a slovenské příkazy viz. /helper, /report (mám dokonce pocit, že ve hře je to /nahlasit) /pravidla, /prikazy. Další věc je, /statistikapotrieb. Nikdo fakt nemá zapotřebí psát takto dlouhé příkazy a už ne hledat tak dlouhé příkazy v zasraném dialogu, kde se musíš neustále proklikávat. Nota bene v sa-mp světě jsou univerzální /help, /cmds /commands – tak proč to ztěžit hráčům, aby se trápili a hledali v /help, aby si našli /prikazy (mluvím z vlastní zkušenosti, opravdu jsem si musel zapnout /help, abych zjistil příkaz /prikazy jelikož mi nešlo /cmds ani /commands).

 

Nevidím do kódu, ale dost věcí bych vytknul. Potřeby jsou nejhorším způsobem udělány a to už jsem viděl mnoho kopií PFR, kde to měli "lepší". Nemluvě o tom, že se to ani neresetuje, sotva jsem byl na serveru minutu a už jsem zemřel (aka neinicializované nové hodnoty pro přihlášeného a SetTimer na 60s a spawneš se 2s před tímto timerem). Další věc je login. Možná to byla chyba z mé strany, ale z nějakého důvodu se mi nepodařilo přihlásit se zpět. Když jsem si ale změnil nick, tak po registraci a spawnutí mě to kicklo za dlouhodobé čekání na login (opět neinicializovaná hodnota – možná killtimer nám někam vyplul). Ovšem musím uznat, že je to efektivní pro mute – chtěl jsem ho obejít reconnectem, avšak se mi to nepodařilo :(

 

Slibovaly se RP prvky, žádné jsem tam neviděl. A co je ku*va auto-login-give-admin-IP? Zatím jedinený TVŮJ nápad co jsem na serveru viděl a zároveň nejhloupější. 

 

No když to shrnu – nadměrné použití dialogu není hezké, neinicializované hodnoty pro hráče, mapa nic moc ("nejsem mapper" je hloupá výmluva, já jsem třeba nápady a mapu dělal podle PC hry Prison Break Conspiracy a bylo to použitelné než to vylepšil NuSo), útěk opravdu odbytý – ehm ehm... co se to říká? První dojem rozhoduje všechno, takže příště možná spíš víc makat a až potom prezentovat. No zatím mód hodnotím nulou, protože opravdu mě ničím nezaujal.

 

 

Link to comment
Share on other sites

FakePrint má pravdu..

 

highprint pochopí. byl na serveru

 

když jsem tam hrál tak potřeby by mohli být alespon v textdrawu. a odečítat potřeby každou minutu a všechny - 10 je hrozné. :d no. k útěku. Nastoupím do auta a musím dát 3x /kill abych mohl konečně jít na cp. zatím je tam dost chyb které se musí napravit. ale třeba po těch všech chybách až se opraví bude to možná dobrý mód..

Link to comment
Share on other sites

Hele vrámci možnost je to dobré :d

Až na pár bug a že ten hlad a všechno utíká strašně rychle :d

Stoho mám uplně trauma :d

Nezkoušel jsem celej mod hele protože mi nějak padal hra ve dvě ráno.

Zkusil jsem jen část utěku a pár věcí ve vězení.

Link to comment
Share on other sites

Odbytý mód. Myšlenka, že PFR ještě někdy dostane comeback sem již dávno zanechal, a už mi tak ani nevadilo, že na tomto konceptu dělá někdo jiný. Prison módy patří mezi mé oblíbené a čekal jsem opravdu něco nového, ale akorát jak tu tvrdí ostatní, je to fakt jedna hnusná kupa nápadů a inspirace z PFR (už při přihlášení – první skin s. 100, na stejné pozici jako na PFR, no tuto diskuzi už zanechme).

 

Co bych rozhodně změnil je systém příkazů. Nepřijde mi zrovna nejlogičtější míchat anglické a slovenské příkazy viz. /helper, /report (mám dokonce pocit, že ve hře je to /nahlasit) /pravidla, /prikazy. Další věc je, /statistikapotrieb. Nikdo fakt nemá zapotřebí psát takto dlouhé příkazy a už ne hledat tak dlouhé příkazy v zasraném dialogu, kde se musíš neustále proklikávat. Nota bene v sa-mp světě jsou univerzální /help, /cmds /commands – tak proč to ztěžit hráčům, aby se trápili a hledali v /help, aby si našli /prikazy (mluvím z vlastní zkušenosti, opravdu jsem si musel zapnout /help, abych zjistil příkaz /prikazy jelikož mi nešlo /cmds ani /commands).

 

Nevidím do kódu, ale dost věcí bych vytknul. Potřeby jsou nejhorším způsobem udělány a to už jsem viděl mnoho kopií PFR, kde to měli "lepší". Nemluvě o tom, že se to ani neresetuje, sotva jsem byl na serveru minutu a už jsem zemřel (aka neinicializované nové hodnoty pro přihlášeného a SetTimer na 60s a spawneš se 2s před tímto timerem). Další věc je login. Možná to byla chyba z mé strany, ale z nějakého důvodu se mi nepodařilo přihlásit se zpět. Když jsem si ale změnil nick, tak po registraci a spawnutí mě to kicklo za dlouhodobé čekání na login (opět neinicializovaná hodnota – možná killtimer nám někam vyplul). Ovšem musím uznat, že je to efektivní pro mute – chtěl jsem ho obejít reconnectem, avšak se mi to nepodařilo :(

 

Slibovaly se RP prvky, žádné jsem tam neviděl. A co je ku*va auto-login-give-admin-IP? Zatím jedinený TVŮJ nápad co jsem na serveru viděl a zároveň nejhloupější. 

 

No když to shrnu – nadměrné použití dialogu není hezké, neinicializované hodnoty pro hráče, mapa nic moc ("nejsem mapper" je hloupá výmluva, já jsem třeba nápady a mapu dělal podle PC hry Prison Break Conspiracy a bylo to použitelné než to vylepšil NuSo), útěk opravdu odbytý – ehm ehm... co se to říká? První dojem rozhoduje všechno, takže příště možná spíš víc makat a až potom prezentovat. No zatím mód hodnotím nulou, protože opravdu mě ničím nezaujal.

Ahoj, nebudem sa tu ohanat tym, ze toto je prva verzia modu. Ako som vyssie uz spomenul, mod som vydal rychlo, nech mam hracov, ktory mi pomozu vychytat bugy a budu pisat navrhy na server, myslim si, ze prave to by sa hracom mohlo pacit, ze pokial maju dobre napady, tak si mozu vyvoj modu modifikovat podla seba. Co sa tyka tych prikazov tak je pravda, ze pisat napriklad /statistikapotrieb je otravne, nuz keby som pouzil napriklad /needs, ci ako to mate na PFR, tak som za kopiraka. Snazil som sa teda aspon v tomto najst nejaku tu originalitu, kde budem mat vlastne prikazy a ked sa povie moj mod, tak sa povie, ze tam mal svoje prikazy specifickeho typu a my hraci sme si na to zvykli. Kazdopadne budem sa snazit to trosku sklopit a vyuzijem tvoje napady, za ktore ti dakujem.

 

FakePrint má pravdu..

 

highprint pochopí. byl na serveru

 

když jsem tam hrál tak potřeby by mohli být alespon v textdrawu. a odečítat potřeby každou minutu a všechny - 10 je hrozné. :d no. k útěku. Nastoupím do auta a musím dát 3x /kill abych mohl konečně jít na cp. zatím je tam dost chyb které se musí napravit. ale třeba po těch všech chybách až se opraví bude to možná dobrý mód..

Ako mozes vyssie v prispevku vidiet, vsetky tieto bugy som opravil. Diky ti za ten strval, to ma nenapadlo.

 

Bugy bugy bugy, letel jsem letadlem a najednou mi to 3x vseho vzalo za 5s :) Potom jak mi to dalo zas 100 wc tak mi to odebralo zas energii a hlad :)

Nerozumiem ti, ze co myslis, kazdopadne je to kravina. Timery su simultanne nastavene na 5 minutovy timer, ktory sa kazdych 5 minut spusta a odcita hodnotu vsetkych potrieb o 10, o com ti uz teraz si myslim, ze dava dost zretelne oznamenie do chatu, myslim si, ze raz za 50 minut, za ktorych s potrieb zomieras, nieje ziadny problem sa na minutu vyspat, ist do jedalne sa najest a vykonat potrebu.

 

Jo... Já sem spal a zemřel sem na spánek  :(

Hry nefunguju ako realita, zial, keby som musel pri spanku zabijat timer na potreby, tak by som to este pred tym musel zbytocne ukladat a zatazovalo by to server. Navyse timer nemam len na spanok, ale na vsetky potreby naraz.

 

4518138.jpg

Mal na mysli PFR, kazdopadne dakujem za vyjadrenie toho, ako sa ti moj mod paci a ako uznavas, ze som sa snazil. Stary dobry uprimny a sarkasticky wooldy.

 

Hele vrámci možnost je to dobré :d

Až na pár bug a že ten hlad a všechno utíká strašně rychle :d

Stoho mám uplně trauma :d

Nezkoušel jsem celej mod hele protože mi nějak padal hra ve dvě ráno.

Zkusil jsem jen část utěku a pár věcí ve vězení.

Je dost mozne, ze sa ti to len zda. Vsetky potreby su nastavene na 5 minutovy timer, takze sa ti kompletne odcitaju az za 50 minut herneho casu, je vidno, ze utek trva dlho a zabavi vas na dlhu dobu, ze si ani nevsimate, ako cas leti. Len mi tu nehovorte, ze je chyba v timeri, lebo uz potom neviem, ze co s vami.

 

 

 

 

Kazdopadne tym, ktory si toto vyjadrenie precitali dakujem aspon vidite, ze prijmam kritiku a som schopny sa z nej poucit a mod vylepsit, dnes sa do toho naplno pustim, este niekedy sa pridte pozriet. ;)

Link to comment
Share on other sites

Dnes sem se poprvé šel kouknout na server. Menu postav stejné jako na PFR, ale to mi nevadí. Člověk se musí nějak odpíchnout. Ale co mě zarazilo je TOTO.Trochu jsem se zděsil, ale pak se to srovnalo, takže v pohodě.  A teď k útěku. Je takový suchý a kdyby tam byl nějaký dozorce tak nemáš šanci utéct. A když jsem šel k terminálu, tak jsem to chtěl odkliknout a nemohl jsem. Hned mě to hodilo do věznice. Ale jinak super :). Jen tak dál.

Edited by PetrPaulik
Link to comment
Share on other sites

Moc pěkné zabezpečení. Chcete zase zvýšit návštěvnost? Neváhejte mě kontaktovat...

(PS: Ne, to nejsou boti).

 

F29E.png

 

- Chudák Scydo3... vyhodilo ho to za to, že nezadal heslo do registrace.

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Nevim co si otom mam myslet diky tem potrebam jsem nedokazal utect budto to oprav a nebo se na to rovnou vyser protoze jednou to mizi rychle uplne treba 3 za par s a tak je to problem + upravil bych mapu urcite ne takhle venku ale dal bych ze by mohli chodit na vyhazky ven atd

Link to comment
Share on other sites

Admin Tomicek bol zruseny.

 

Co sa tyka tych potrieb, tak tam je nejaky bug s timerom nakolko moj kod je vlastne bezchybny, nuz skusim sa na to blizsie pozriet, budem nieco testovat na localhoste a uvidim.

 

Scydo, nic taketo som v zivote nevidel a fakt netusim, co je to za flood, kazdopadne skusim si to pohladat na SA:MP foru a nejako sa voci tomu zabezpecit, este mi co sa tyka automatickej ochrany serverom chyba vela, nuz teraz sa skusim zamerat skor na vylepsenia pre hracov, potom budem riesit server-side zabezpecenie.

 

EDIT: Zabanovani hraci maju unban.

Edited by Danny
Link to comment
Share on other sites

  • Administrátor

No hrál jsem tam chvilku jeden utěk....A nevím jak dlouho jsi na tom dělal ale já osobně tam vidím práce tak maximálně na dvě tři hodiny včetně mapování... 

 

Utěk : To je tak směšně jednoduchý... Navíc je to i otravný protože utěk je pořád stejný : Přeskočit plot > Nasednou do auta > Kamarád > Letiště > Auto  > Chatka...Kamarád   chatka jsou pořád na stejném místě. Je to nudné

 

Potřeby : Já nevím teda ale když hraju proběhne odečet potřeb mám tedy 90 všechny a v zápětí umřu ale potřeby se neresetují a podle RP bych měl být uplně jiný vězeň ... ale pořtřeby zůstavají stejné i po utěku...

 

Na mě to prostě působí dojmem módu který byl splácanej za dopoledne..

 

Chtělo by to víc možností utěku. Nějaká kanalizace třeba a podobně skryté cesty... Potom toho kamarada bych šoupl do jekéhokoliv z tisíce domů v LV.. To samé chatku bych udělal trošku na random...

 

Do toho letadla bych nastavil drunk level at to neni tak primitivně jednoduché

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...