Jump to content

sledovanie telefonu aplikacia


BlueSk

Recommended Posts

OT: By mě zajímalo proč chceš pořád někoho sledovat nebo mu ovládat jeho pc či mobil?

 

K tématu: http://www.sledovanimobilu.cz/,http://www.vimkdeje.cz/sledovani-lokalizace-telefonu (zřejmě to samé jako od sledovanimobilu.cz), googleplay - nevím jestli funguje, ale má 3*, takže asi nic moc.

 

Jinak prohledej GooglePlay určitě něco najdeš, a nepřeháněj to, stalking je trestný čin. Tyto aplikace se používají hlavně pro nalezení ztraceného mobilu (což obsahují i některé antiviry, např. Avast! - musíš si to doinstalovat), nebo hlídání malých dětí či starých lidí, zřejmě kvůli tomu, kdyby se jim něco stalo, aby si je mohl vystopovat.

Edited by GaRGoyLeS
Link to comment
Share on other sites

Dobrá, tak udělej kroky, které popisují na prvních dvou stránkách, bude to chtít, aby si povolil sledování toho telefonu, ovšem musíš počítat s tím, že tyto služby něčo stojí. A polohu vyhledávají podle toho z jakých telefon příjímá signál, takže nebude nepřesná. Můžeš zkoušet hledat appky na GooglePlay, ale s funkčností to taky nebude nic moc, musíte to hold vyzkoušet nebo počkej až ti sem napíše někdo, co má nějakou appku otestovanou. Ale nejkvalitnější budou asi ty placené služby (zkus hledat někdo to může poskytovat zadarmo). ;) https://www.t-mobile.cz/kde-je

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...