Jump to content

klan [SAMP AAD clan] Military Army / MiRYA.


knq

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych Vám všem představit náš klan ve hře GTA SA-MP, který nese jméno Military Army, což znamená v překladu válečná armáda. Tento klan vznikl 25.10.2015 mnou a mým skvělým kamarádem, spoluhráčem se kterým již hraji tuto hru cca 3-4 roky a tím je xh. Mnozí nás oba možná poznáte podle nicků já (elko) a on (houmi). Nad jménem klanu i tagem jsme dlouze nepřemýšleli, oba máme rádi vše společné s válkou i armádou, a tak jsme to dali dohromady a vzniklo z toho Military Army. Poté jsme se rozmýšleli nad zkratkou a tu jsme chtěli nějakou originální, po menší debatě jsme dospěli ke zkratce MiRYA, což se nám oboum zalíbilo a neváhali jsme.

Asi taková hlavní informace o nás bude ta, že hrajeme pouze styl AAD (Attack and defend), což někteří znají pod pojmem walk. Hrát sawnoff (run skill) už v dnešní době nemá cenu, protože se to hraje opravdu málo a většinou každou chvíli narazíte na cheatery. Určitě třeba na youtube najdete videa nebo na googlu nějaké informace o tomhle způsobu hraní, pokud nevíte.

Já jakožto webmaster jsem nám zařídil webovou stránku, kterou jsem měl za chvíli hotovou, ale bohužel jsem měl samé free designy a nechtělo se mi do toho hned ze začátku rvát peníze, tak jsem poprosil mého starého kamaráda rEfa, většina ho tu znáte, zda-li nemá nějaký design. Po chvíli přemlouvání se odhodlal a poslal mi jeden dokonce zadarmo, který mi hned padnul do oka. Tím bych mu chtěl strašně poděkovat, protože nám moc pomohl.

Včera (25.11.2015) jsme měli náš první měsíc existence na scéně a po této době můžu říct, že se nám daří velice dobře, jelikož máme dobré výsledky a pomalu se dostáváme výš a výš.
V našem týmu momentálně působí 5 hráčů a to jsou: knq (CZ), xh (CZ), Matthew (PL), GM (PL), RampG (PL).
V týmu máme tři poláky a můžu říct, že je to naprosto v pohodě. Jsou to skvělý lidi, s komunikací si rozumíme bez problému, jelikož je polština a čeština celkem podobná.
Hrajeme spolu všichni hodně často, vlastně každý den a čím dál více si rozumíme a sehráváme se. Určitě se takto rychle zvedneme a budeme konkurence schopní i těm nejlepším.
Naše zápasové statistiky jsou 98 odehraných / 79 výher / 19 proher, ale určitě se to bude rychle rozrůstat a snad rozdíl v počtu výher i proher se bude kladně zvyšovat.
Myslím si, že je to úchvatné a to jsme tu teprve první měsíc! :potlesk:

Máme i svůj server, kde trénujeme a hrajeme zápasy. Nejdříve jsme měli od hostingu inhost.cz, ale se serverem byli pořád jen nějaké problémy a tak jsme přešli na samphost.cz, který je pro nás vyhovující. Zde přikládám IP adresu: 149.202.115.145:8452.

Vše se vlastně můžete dozvědět na naší stránce, ale když už jsem se tu rozepsal, tak jsem to tu vypsal skoro vše.
Odkaz: www.mirya.clanweb.eu

Budeme rádi za každou Vaši návštěvu a když už se na nás mrknete, tak se i zaregistrujte! :klidek:
 

Edited by knq
Link to comment
Share on other sites

Hraje se se všemi zbraněmi. Každý tým má jednoho snipera většinou. Každý hráč si může vybrat libovolnou kombinaci (např. deagle/shotgun, deagle/m4, m4/shotgun apod.). Hraje se 8 kol a po každém kole se střídají attack a defend (obrana a útok). Útočníci musí vzít checkpoint, který trvá 30s nebo musí všechny obránce zabít a to do 10min (délka jednoho kola). Po odehraných 8 kolách se hraje na konci aréna, ta je jednoduše na smrt. Z toho tedy vyplývá, že se klasicky hraje zápas 8+1 (8 base + 1arena), ale může se hrát i 6+1 nebo 10+1. Buď se hrají vybírané base (každý tým si může vybrat svoji base (na obranu) nebo se hrají jednoduše random (vybere automaticky systém). Jinak děkuji. :hallo:

Edited by knq
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...