Jump to content

info Om3n a jeho postoj vůči fóru


Om3n

Recommended Posts

Dobrý den kolegové.

 

Rád bych Vám řekl jak to s fórem vypadá a jak to mělo vypadat.

 

Moje vize:

Chtěl jsem fórum od Lukáše koupit. Původní domluva byla, že se mi ozve po jeho maturitě a domluvíme se na prodeji.

Bylo předem domluveno, že zaplatím cenu licence IPB, která se kupovala kvůli nějakému práskačovi + pár tisíc za fórum.

IP.Downloads jsem nechtěl kupovat, jelikož jsem plánoval celé fórum běžící na IPB odstavit a postupem času úplně odstranit.

Nahradilo by se to jiným systémem, který by nebyl naládovaný ruskýmy pluginy od Forseho (tím ho nechci nějak urazit, či pošpinit jeho práci, on možná věděl co tam dává a proč, ale je to nepřehledné a předpokládám že po odstranění těchto pluginů by nefungovala polovina věcí, a jelikož mi systém a obchodní model IPB přijde naprosto debilní a zbytečně drahej, sem toho názoru, že pro potřeby fóra bohatě staší SMF).

Fórum je plné zbytečností a dle mého názoru, by mu prospěl čistý start s možností nakopírování funkčních návodů, užitečných scriptů a tak dále.

 

Jak to je teď:

Chápu že jsou prázdniny a Lukáš si je asi užívá, ale já v tomhle systému odmítam už cokoliv dělat. Na otázky ohledně prodeje neodpovídá. Už sem se ho ptal dvakrát a bez odpovědi. To je hlavní důvod proč sem ani moc nechodim. Popravdě ten zájem, který sem o fórum měl z nostalgyckých důvodů, bohužel opadá.

 

Pánové bojujte, ale asi budete brzy bojovat beze mě.

 

Link to comment
Share on other sites

Ehm SMF ? Vážně ? :d Já myslel že lepší než IPB už ani nemuže být...já bych určitě na něm zustal, vyzkoušelo by se odstranit ruské pluginy a následně by se uvidělo, co by se s tím dělo, ale myslím že by to byla škoda přejít na jiný systém, a dalšé změna by přidělala více problému.Tot muj názor, ohledně Lukaše viz. naše SZ, určitě víš, možná to chce čas asi ho moc nemá, je třeba ho spamovat :d né do slova, uvidíš až skončí prázdnimy, zkus mu napsat, pokud si to nepřečte.

Co se týká forka, a nás moderátoru, tak si myslím že je vše cajl, všichni tu jsme a moc mi to boj nepřipadá :d

Link to comment
Share on other sites

Zbytečné, nač odcházet ? Mužeš mít svou funkci i když tu nechodíš, navíc já si myslím ýe uživatelum je u prdele jestli tu chodíš nebo nechodíš, tak že ti nic nemužou řict, doposud si nikdo nestěžoval.

 

Tak že zustaneš, at chceš nebo nechceš :d

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...