Jump to content

ostatní [social] SuriCat - Nová platforma/sociální síť pro vývojáře


HonDEm

Recommended Posts

Ahoj! Nejdřív bych se vám asi představil. Jmenuji se Honza a jsem jeden ze 3 founderů služby SuriCat. SuriCat je nová sociální síť pro vývojáře (pozor! Nejedná se pouze o IT!), kteří mají vlastní iniciativu (nebo proaktivitu). Abych vám funkci SuriCatu přiblížil, dovolte mi uvést příklad.

 

Jsem student střední školy, chtěl bych udělat hru. Umím programovat, ale to mi k vytvoření hry přece nestačí (pokud tedy nechci stahovat nějaké free assety - určitě ne). Potřebuji tedy lidi, kteří by mi pomohli. V mé třídě je ale bohužel asi nenajdu, jelikož jsem jeden z mála lidí, co něco dělá (na středních školách to tak opravdu je). Kam tedy půjdu? 

 

A na tuto otázku se nám povedlo nalézt odpověď. SuriCat by měl lidem umožnit najít lidi do tvého projektu. Funguje to ovšem i opačně! Pokud se doma nudíš a nevíš, co s časem, tak si na SuriCatu můžeš najíš projekt, do kterého se zapojíš!

 

V současnosti jsme zveřejnili pouze část SuriCatu, ve které se zaregistruješ a přidáš svůj projekt. Koncem srpna ovšem spustíme celou službu, proto nezapomeň lajknout naší FB stránku, abys zůstal v obraze!

 

S pozdravem Honza

 

FB page: https://www.facebook.com/suricatdev

SuriCat: https://www.suricat.cz/

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...