Jump to content
  • 0

pomoc Mizeni objektu objektu mimo streamer


Thomas

Dotaz

Zdravím chtěl bych jsem se zeptat jak je možné ze mizí objekty co jsou mimo streamer jejich kolem 10-30 už se to stalo včera i dnes i před pár dny či týdny? Jinak objekty ve streameru je kolem 4tisic a removebuilding 600 jinak to mám mimo gamemod jelikož se mi to nechce dávat do gamemodu (Street Life) ,server běží nyní na 0.3.7 ale tyto problémy byly i v 0.3z a ještě něco mod je Street life dost upraven pro IZS Easy Rp .

 

Předem Děkuji


jinak podotykám stava se to jednou za den

Edited by Thomas
Link to comment
Share on other sites

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

20objektu neunese ono to unese pár hodin a pak se to náhodně vymaže a cpu i ram využiti je normalni ?

ja to potřebuji ty podlahy mít kvůli vozidlum na stanici aby se nepropadávaly


pomůže někdo prosím vás já nevím co s tím je zkoušel jsem všemožné


Server bězí na hostingu Fakaheda

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Něco podobného se mi také stávalo, ale už doopravdy bohužel nevím, který způsob pomohl. Objekty mi posutpně ztrácely viditelnou vzdálenost, tzn. že časem šly vidět až tak z 5 metrů. Zkoušel jsem co nejnovější plugin, ale to mi akorát způsobilo sampgdk errory. Ale to všechno protože mám hovadskej kód, kterej je starej několik let (tak jsem zkusil čistej gamemode a to funguje skvěle) Vyzkoušel jsem i eliminovat co nejvíce statických objektů a převést je na dynamické. Jenže jak říkáš, když se objekt rychle nenačte, auto se propadne. Mnoho příčin, málo řešení.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

takže za mizením objektu může gamemode ? jinak v tom gamemodu čili street life je dost uprav a nefunguje i blbý tachometr takže to je asi začit s novým modem co ?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Street Life je už poměrně starý. Využívá třeba ještě dini a to bych už dneska asi v takhle velkém GM nepoužil. Nevím pro jakou verzi sampu je ten mód vytvořený, ale jistě už není plně optimalizovaný pro dnešní verzi 0.3.7 RC5. A je i známo, že v něm je spousta neopravených chyb a bugů. Takže ano, pokud se nechceš pouštět do velké úpravy tohoto GM, bude asi lepší najít/vytvořit si vlastní GM.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Třeba tady: http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=71. Bude to asi dlouhé hledání. 

BTW: Špatný základ to není, vem si to třeba jako předlohu a a udělej si podle toho nový mód, ovšem už s novějšíma věcma. Jako je třeba YSI. Neříkám ať opisuješ řádek po řádku jen tak, přemýšlej u toho, jinak by ses nic nenaučil a nemělo by to smysl. Ale jako předlohu bych ti spíše doporučil něco kratšího, v 30.000 řádkách se jen tak vyznat není sranda, chce to něco přehlednějšího...

Edited by D@ndys
Link to comment
Share on other sites

  • 0

ale jaký já jsem hledal přes google a nic

kdyby se někdo aspon našel co by udělal základ .... psal jsem to již i v topicu v hledám pawnera/mappera .... dle domluvy

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...