Jump to content

návrh Navrhované změny


Recommended Posts

Zdravim. Určitě máte mnozí hodně co říct. Co byste například uvítali za funkce na fóru, popřípadě nové sekce fóra, nebo třeba nové části jako server list a podobně. Pokud vás něco napadá, prosím, vyjádřete se.

  • Líbí se mi to! (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

* Možnost zamknout vlastní téma, třeba pokud bylo již vyřešeno, nebo by se dalo označit nějákým puntíkem, že je vyřešené (to by mohl jen moderátor a autor tématu)

 

* Promazání sekce Help (nechat tam třeba jen něco co tam je jednou..)

* Při vládání příspěvku do sekce help zobrazit Varování/dialog "Vkládáš přípěvěk blalba do sekce Help, použil jsi nejdříve Hledat (odkaz)?,"

* Rozdělení nejnovějších příspěvku.. Po příchodu na pawno většinu lidí zděsí v nových příspěvkách samé "help", proto by nad tímto blokem mohlo být pár kolonek typu "Help" "Mody" "Informace" "Důležité" "Ankety" nebo tak, po kliknutí by se zobrazili jen tyto zprávy, a tak .. (Něco jako je na CWZ http://sfb-rp.Portál člověka s několika multiúčty.cz/news.php - nahoře ty modré kolonky nad forem)

(+) Nevím jak Vám, ale mě furt tapatalk nefunguje :'(

Link to comment
Share on other sites

* na to se dneska podivam

 

* nemyslim ze to je uplne realny. predce jenom PAWN/Help 10 536 Témat...aspon je v cem hledat :d

 

* od toho sou pravidla a potom moderatori aby to cistili, pokud se zakladaj duplicitni temata

 

* to neni tak uplne pravda, navic si nejsem jistej jestli existuje plugin kterej by to umoznoval. a hlavne od toho aby si vedel kde je neco novyho jsou ty svetle modry a tmave modry bubliny pred nazvem sekce fora :)

 

(+) Tapatalk Lukas vcera po desaty hodine prej opravil. me z casti fungoval uz vcera, ale ted uz by mel funkovat naplno.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Chování některých členu týmu + pokud byli zkoušeni z něčeho, tak přezkoušet a prověření všech osobních údajů udaných u žádosti zda-li souhlasí a nejsou to lháři. Vynechám maximálně ty které mam rád trochu a již jejich postižení znám a to je asi tak Blyster :d Pro Moderátory (ne Globální) bych doporučil možná i psychologické testy a testy demence. Nemyslím to zle :)

Link to comment
Share on other sites

aby šlo změnit jmeno vícekrát než 2x do 50 dnu...

Aby si oblbol ludi svojmi multi-accmi? To je zbytocne.. len by pokracovalo to menenie nickov a nikto by nevedel kto je kto -_-

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Reputace ok ale serverlist tady je dostatečně obrovská píčovina a také reklama pro rádoby pawnery a jejich servery které se stejně neuchytí nebo na nich běží Realna Zeme, Street Life a podobně...

Link to comment
Share on other sites

To není špatný nápad ten server list a jak zmínil Om3n nademnou tak pouze pro originalní mody vyrobené či vlastní,a stím že to musí schválit administrátor.

Link to comment
Share on other sites

Určite by som premazal mnoho sekcií, hlavne pawn návody.

Hlavne je sloucit do jedne sekce nevim podle jakeho kodu jsou roztrideny do tri sekci. Ale kazdopadne toto rozstrideni v tom dela bordel :d

Link to comment
Share on other sites

Ahoj, no není to úplně změna, ale chtělo by to spíše opravit. Nefunguje mi odkaz na Status. Odkaz následovně odkáže takto - http://pawno.cz/statuses/user/#{__title-0__}-#{__title-1__}/?status_id=cislo statusu

Link to comment
Share on other sites

Všichni jste pro serverlist jen z prostého důvodu že si tam dáte svůj server a využijete to jako Reklamu... Podle mně to je fórum o Pawně kde už tak jsou sekce jako Counter Strike a podobně dost. I když neberu některým že to využijí jako podporu pro svůj mód co vytvoří ale měli by být určité pravidla a meze u toho když už se nenecháte odbít.

 

Ten kdo by si chtěl přidat server do serverlistu musel by splnit toto:

 

Mód musí být váš výtvor od základu, ne upravený jiný mód nebo stažený s internetu.

Server nesmí odkazovat na jiný server.

 

Kdo by to porušil měl by třeba zakázáno dávat si tam svůj server na určitou dobu.

 

( prakticky by to fungovalo jako reklama pro začínající módy které někdo vytvořil, s tím bych souhlasil )

Edited by rEf
Link to comment
Share on other sites

Stejnak podle me nema smysl na tomhle foru delat reklamu na servery. Tak preci je to forum o pawnu tady se predpoklada ze ma kazdy svuj server na kterem pracuje. Tak preci kdyz ma svuj server tak asi nehraje na jinem ne ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...