Om3n 78 Odesláno: 1. Říjen, 2014 Share Odesláno: 1. Říjen, 2014 Zdravim. Schánim grafika kterej by mi vytvořil originální vzhled na PHP Fusion pro server na kterym pracuju s názvem Hacker Wars. Mám jediný požadavek, hlavní barva černá a druhá barva sytě zelená. Samozřejmě to nebude zdarma, na ceně se dohodneme. Pokud má někdo zájem pište SZ nebo zde do tématu. sem dement...sem napsal "fo php-fusion" Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 1. Říjen, 2014 Share Odesláno: 1. Říjen, 2014 Pošlem ti do SZ náhlad či by taká dizajn webu mohol byť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 1. Říjen, 2014 Globální moderátor Share Odesláno: 1. Říjen, 2014 Pošlem ti do SZ náhlad či by taká dizajn webu mohol byť ty radšej nie :/ ... Po nedávnej skúsenosti..... viď(http://pawno.cz/topic/50307-php-fusion-t%C3%A9mu/?do=findComment&comment=300780) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 1. Říjen, 2014 Share Odesláno: 1. Říjen, 2014 ty radšej nie :/ ... Po nedávnej skúsenosti..... viď(http://pawno.cz/topic/50307-php-fusion-t%C3%A9mu/?do=findComment&comment=300780) Henten bol moj prvý dizajn čo som kedy spravil.. veď viď tento som si robil pre portál .. www.spoomans.eu //Prečo som dopekla prečítal sýte šedá ? keď tam je sýte zelená? mám bludy ? Mám jediný požadavek, hlavní barva černá a druhá barva sytě zelená. //Keby niečo tak všetko sa dá upraviť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Author Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 popravde za to cos mi poslal bych ani nezaplatil. je to takovy nudny. sorry, ale nijak me to nezaujalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webess 0 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 Referencie www.tliska.eu kontakt formulár na webe alebo skype tliska3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rEf 53 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 Om3n kdyby si nabídl pár stovek seženu ti někoho kdo to fakt umí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Author Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 psal sem ze na cene se dohodnem. fakt nemam v planu platit treba stovku nebo 2. spis jako minimalni castku nabidnu 500, popripade vic pokud bude ten design fakt povedenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 Mohl bych něco zkusit, jestli máš ještě zájem. Ale musíš to popsat, né že řekneš "Udělej design do šedý barvy a ahoj" .. Tak kdyžtak napiš na skype: huzy.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Author Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 podivej se na stranky soom.cz , neco v podobnem stylu. aby to bylo jednoduchy, hodne tmavy aby to v noci nepalilo do oci, ale texty syte zeleny, aby to bylo krasne citelny. a nejlip pouzit nejakej strojovej font. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 Na co bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Author Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 mas to napsany v prvnim prispevku....bude to web pro herni mod Hacker Wars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Šrám 0 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 #Webess -> tohoto člověka ti doporučuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 2. Říjen, 2014 Share Odesláno: 2. Říjen, 2014 #Webess -> tohoto člověka ti doporučuji Ten má pekné prácičky Ale ajtak mi to nedá a musím spraviť niečo amatérske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Šrám 0 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 #1hackl3r: Nevím, ale ty sis asi káknul do kalhot ne? To tvoříš v malování, pokud ne, tak to tak vypadá... Být tebou hned to smažu a začnu koukat na nějaké tutoriály, jak se dělá webdesign apod.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 #1hackl3r: Nevím, ale ty sis asi káknul do kalhot ne? To tvoříš v malování, pokud ne, tak to tak vypadá... Být tebou hned to smažu a začnu koukat na nějaké tutoriály, jak se dělá webdesign apod.! Ty si ale vtipálek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 Ty si ale vtipálek Bohužel to není vtip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 Bohužel to není vtip. Každý sa uči a skúša nové veci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 Každý sa uči a skúša nové veci Pro sebe a neprodáva to:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 3. Říjen, 2014 Share Odesláno: 3. Říjen, 2014 Pro sebe a neprodáva to:) Ako kto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Šrám 0 Odesláno: 4. Říjen, 2014 Share Odesláno: 4. Říjen, 2014 Přesně, jak psal #Huzy, vtip to není... Píšu to pořád dokola a už mě to přestává bavit. Nechápu lidi, co vytvoří svůj "první" webdesign a hned ho dávají k hodnocení a chtějí i prodat. Vůbec je nezajímá, že se na to vůbec nedá koukat a i možná slepce by to sejmulo a dostal by z toho infarkt. Proč si raději neudělají pár webdesignů jen tak pro sebe a pro "zábavu" a dají k prodeji až něco, co bude nějak vypadat, což může být třeba až 10 webdesign, někdy ani ten ne. Opravdu nechápu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 4. Říjen, 2014 Share Odesláno: 4. Říjen, 2014 Přesně, jak psal #Huzy, vtip to není... Píšu to pořád dokola a už mě to přestává bavit. Nechápu lidi, co vytvoří svůj "první" webdesign a hned ho dávají k hodnocení a chtějí i prodat. Vůbec je nezajímá, že se na to vůbec nedá koukat a i možná slepce by to sejmulo a dostal by z toho infarkt. Proč si raději neudělají pár webdesignů jen tak pro sebe a pro "zábavu" a dají k prodeji až něco, co bude nějak vypadat, což může být třeba až 10 webdesign, někdy ani ten ne. Opravdu nechápu! Vieš ono to je tak ,že každý má iný vkus. Každému sa páči niečo iné.. Mne sa páči niečo inému niečo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Šrám 0 Odesláno: 4. Říjen, 2014 Share Odesláno: 4. Říjen, 2014 A to mi chceš říct, že toto se ti líbí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1hackl3r 0 Odesláno: 4. Říjen, 2014 Share Odesláno: 4. Říjen, 2014 A to mi chceš říct, že toto se ti líbí? Tak to zrovna ne Ale príde mi to také jednoduché a priehladné.. (jedine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 4. Říjen, 2014 Share Odesláno: 4. Říjen, 2014 Tak to zrovna ne Ale príde mi to také jednoduché a priehladné.. (jedine) Když něco vytvořím a nelíbí se mi to, tak to smažu. A nebudu doufat že někomu se to bude líbit. Všichni mají podobný styl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts