Jump to content

FPS,LAGY,WINDOWS8


BlueSk

Recommended Posts

Čaute mám taký problém že mi strašne laguje PC.. stálo sa mi to viackrát a stále to robí.. Opravujem to tak že reinštalujem komp už som to reinštaloval asi 4x a stále to robí.. robí sa to každé 4 mesiace a neviem prečo. A teraz k problému problém je že stále neviem prečo ale zrazu mi začne lagovať PC napríklad aj teraz píšem tak mi to napíše za 5 sekund.. alebo predtým som mal fps 110 na gta a teraz mam 20 neviem čo s tím je ! Ak to chcem opravíť tak musím reinštalovať a to sa mi nechce ! Nevie mi niekto pomôcť ako tieto lagy opraviť?

 

Ak reinštalujem PC tak ide v pohode ale tak po 3-4 mesiacov začnu tie lagy

Link to comment
Share on other sites

Nejlepší je ve chvíli kdy ti to "laguje" použít LCTRL + SHIFT + ESC a podívat se kde je největší vytížení.
Také když už tam budeš se koukni na záložku "Po spuštění" a zakaž vše co nepoužíváš hned po spuštění. (Např. Skype, prohlížeč, tiskárnu, Javu atd...)
Dále jdi do metra a napiš "msconfig" a spusť program který ti to vyhledá. Překlikni se na "služby" a skryj všechny služby společnosti Windows, nyní máš okno se službami které se ti spouští hned po startu a většina i naprosto zbytečně. (Snad každá služba se spustí vždy když ji potřebuješ proto je hloupé je mít zapnuté neustále).
Dále bych se podíval na nějaký externí nástroj na defragmentaci disku, soubory s přeházené na disku zatěžují PC snad nejvíce, samozřejmě hned po defragmentaci ten nástroj odinstaluj, většina  funkcí by ti spíše naopak uškodila.
Kontrolu proti malware ani nedělej, myslím, že neexistuje nikdo kdo by udělal malware jen proto aby ti to občas "lagovalo".
Také by jsi mohl vyzkoušet pročistit PC od prachu, pěkně profoukat a hlavně vyčistit větráček.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...