Jump to content

klan Elite Master Players | emp-clan.eu


Vetor3x^

Recommended Posts

ghwdqhtpl36ft1x9dzwk.png

 

 

 

 

 

 

Elite Master Players je Multi Theft Auto: Race klan založený v roce 2009, který svou kvalitou převyšuje všechny ostatní. Naše historie se píše, jak jsem již zmínil již od roku 2009, kdy jsme vznikli jako projekt, který neměl absolutně žádné ambice. Po pár měsících působení jsme se rozhodli, že tento projekt povýšíme na další úroveň a dáme mu šanci zasloužit si místo mezi těmi nejlepšími.
Po více jak jednoroční existenci jsme se probojovali do top10 DeathMatch klanů v tomto multiplayeru. V našich řadách byli obyčejní hráči, kteří nebyli ničím výjmeční. Avšak na konci našeho působení se z těchto hráčů stali legendy, které mezi ně patří dodnes. Boužel, jak to tak vždy bývá došlo i na smutnější okamžiky, a to přesně na rok 2012. V létě tohoto roku jsme se rozhodli klan zavřít z důvodů vyčerpání nápadů, energie a vlastně i ztráty chuťi vůbec hrát, tvořit nové věci aj.
 
Před dvěma měsíci, konkrétněji 08.05.2014 došlo na naše znovu otevření. Dali jsme do toho tentokrát opravdu vše, v našich řadách jsou stále ty stejné tváře jako před několika lety. Skoro 3/4 původních členů se vrátilo, ostatní buď již nehraji, nebo nemůžou opustit své stávající angažmá.
 
Momentálně máme 27 členů, mezi něž patří několik světoznámých maperů, těch nejlepších hráčů, scripterů... Viz.
 

.

 



 Emp|GermO


 

 

 

Emp|Crafter

 

 

 

Emp|Fancy

 

 

 

 

Emp|Crespro~

 

 

 

 

...... a mnoho dalších

 

 

 

Momentálně máme i vlastní server, který je aktuálně na verzi 2.0, která se bude tento měsíc upgradovat na 3.0, která obsahuje mimo jiné také MultiGamemode systém (Race, DeathMatch, Destruction Derby, Training, Shooter, Hunter, ClanWars místnosti), nový userpanel aj.

 

IP Serveru: 193.150.12.200:22006

Link to comment
Share on other sites

Tak aby jste zas neztratili tu chuť a clan znovu nezavřeli... hodně štěstí :)

 

To sa hodne clanom už stalo na samp scéne, hlavne tým čo nevedeli ani web spraviť ..  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...