Jump to content

hledám ! ZKUŠENÉHO PAWNERA !


Moky

Recommended Posts

Ahoj,

vzhledem k tomu, že já Pawno neovládám natolik, abych v něm ovládal vše to, co potřebuji a je mi jasné, že nenaberu tolik zkušeností za pár dnů, jak nějaký pawner třeba za rok, tak jsem se rozhodl napsat zde tento příspěvek. Hledám na můj GTA server alespoň trochu zkušeného pawnera, který se tomuto jazyku věnuje už nějaký ten pátek a který umí udělat pár věcí, které uvedu níže.

 

Ještě bych rád představil sebe, své zkušenosti a svůj server, aby alespoň každý pawner, co si toto čte, věděl do čeho by třeba šel. Jmenuji se Michal a všude mě můžete vidět pod nickem Moky, který používám už pár let. Je mi 17 let. Zkušenosti se serverem mám celkem na vysoké úrovni, ale vždy je se co učit. Před rokem jsem z nedostatku času musel zrušit GTA server, který jsem měl zhruba rok. Před nedávnem jsem se ale rozhodl, že se vrátím k tomu, co jsem dělal před pár lety a to založit [CZ-SK] GTA server. 

Tak a teď bych vám rád řekl to, co bych potřeboval od pawnera. Vzhledem k tomu, že pawno moc neumím (jak už jsem psal výše) a určitě vím, že se tomu nebudu věnovat nějak více, poněvadž by to stejně k ničemu nebylo.  :d

 

S dotyčným pawnerem bych si představoval dlouhodobou a dovolím si říci, že i stálou spolupráci. Možná by bylo lepší, kdyby měl 14+ let, tím nechci nikoho urazit, ale když pawner bude zhruba stejně starý jako já, tak si budeme více rozumět a potřebuji, abych se na pawnera mohl 100% spolehnout a důvěřovat mu. Pawner by dělal potřebné filterscripty pro mód s pointou Reálné Země a později i ten vlastní mód Reálné Země.

 

Pokud by jsi měl zájem, tak mi prosím napiš zde na Pawnu do zpráv tvůj věk, jak dlouho se věnuješ Pawnu a zda-li by jsi do budoucna dokázal vytvořit ten mód. Skype zde uvádět nechci, protože ho používám pouze soukromě a nechci aby o něm vědělo zbytečně moc lidí. V případě že se zde ve zprávě domluvíme, tak Ti skype uvedu ve zprávě, kde se domluvíme konkrétněji a jaká by byla tvá odměna, respektive odměny.  ;)

 

!!! ODMĚNA ZA VYTVOŘENÝ MÓD BY BYLA V PODOBĚ FINANČNÍ. NEBUDU ZDE UVÁDĚT PŘESNOU CENU, ALE JSEM OCHOTEN ZAPLATIT TOLIK, KOLIK SI PAWNER ZA VYTVOŘENÝ MÓD SÁM ŘEKNE !!!  8-) 

 

Předem Ti děkuji za přečtení tohoto příspěvku.

Moky.  :wave:  

Link to comment
Share on other sites

Zober si ze programatorska praca je jedna z najlepsie platenych cinnosti. Pawnenie je stale programovanie tak ze kludne mozem brat 5e/hod. co je v porovnani  z normalnym zamestnanim dost malo. Mne moze byt jedno pre koho robim ale necakaj ze budem robit zadarmo...

 

 

PS: Zober si kolko dostanu zaplatene v M$ za programovanie a pozri si aku pracu odvedu. 10 rokov im trvalo vydat stabilnu verziu windowsu :d Tak necakaj zazraky za 30e mod ktory ti napawni nejaky kid co potrebuje prachy na cigarety a swag.

Link to comment
Share on other sites

 

 

!!! ODMĚNA ZA VYTVOŘENÝ MÓD BY BYLA V PODOBĚ FINANČNÍ. NEBUDU ZDE UVÁDĚT PŘESNOU CENU, ALE JSEM OCHOTEN ZAPLATIT TOLIK, KOLIK SI PAWNER ZA VYTVOŘENÝ MÓD SÁM ŘEKNE !!!  8-) 

 

Si sám napísal že aku sumu si dá tak taká bude, takže 500 € :d

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...