ŠiMií 0 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Ahoj , lidí hledám pomoc někoho zkušeného jelikož jsem dostál odkaz na tohle forum , tak bych se chtěl poradit..Ohledně výběru (GPU) do počítače. Ze záčatku jsme pářil na Integrované grafické kartě poté jsem dostal GT 460 jela v klidu , ale podobu doby mi už nestačila , hry se vylepšovaly a mé oči chably :-D Tak jsme si pořídil GTX 260.A můj problém je ten že jsem se mojí " debilitou " do toho vrtal a hledal na netu , jak si vybírat HERNÍ grafiku. A dočet jsem se že možná jsem udělal i špatně.. Pry se musím dívat na rychlost jádra nebo na frekvencí rozlišení monitoru a bla bla bla plno hodně věcí.. Taky jsem se dočetl že i na sestavu.. Tak tady zadavam co mám v bedně.CPU- Intel Core 2 Quad Q8400 HDD- 250 Gb 7500 otáček. ale má už nějaký rok za sebou.RAM-4 Gb 1333Mhz.Základní deska - p5g43t-m pro (blbnou už jacky a podobně)GPU - GTX 260Monitor- 19" Rozlišení 1280x960.Prosíl lidí poraďte co bych měl nutně upravít na hraní..Třeba hra World of Warcraft na které jsem byl závislý , tak jsem si myslel že na tehle sestavě s touhle Grafikou pojede na ULTRA ale jede na minimalni.. grafické nároky Děkují předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killbill 21 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Ahoj neříkám, že tady nejsou odborníci napiš to třeba na živě tam ti poraděj dobře nebo nějaké fórum zaměřené přimo na PC. Jinak asi máš RAM-4 Gb 133Mhz. Tak to se nedivím 133 Mhz je hodně málo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 28. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Ahoj neříkám, že tady nejsou odborníci napiš to třeba na živě tam ti poraděj dobře nebo nějaké fórum zaměřené přimo na PC. Jinak asi máš RAM-4 Gb 133Mhz. Tak to se nedivím 133 Mhz je hodně málo. Na " živě " pošleš odkaz něbo ěnco takového ? No já do Zakaldní desky větší ani nemůžu dat.. Máx je 8 Gb s 1333Mhz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Tu 260 prodej a vyber si aspon o 3generace novejsi => gtx560 nebo něco z nove řady amd grafik Link to comment Share on other sites More sharing options...
killbill 21 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Jo aha špatně jsem to pochopil máš napsáno v topicu 133 mhz Pošlu ti to do PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 197 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 To že koupí lepší grafickou kartu nemusí znamenat, že mu pojede na 100%. Musí se koukat, jestli mu to ostatní komponenty dokážou nakrmit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 28. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Hrál jsi někdy WoW ? Ty požadavky jsou " Trapné " ... Minimální požadavky Win Xp (Servis Pack 3) Vista i na 7čcé se to dá hrát luxusně Procesor Intel Pentium 4 1,3 Ghz AMD Athlon XP 1500+Ram 512 Mb Vista 1 Gb.Grafika GeForce 2 s 32 Mb , nebo ATI Radeon 7200Maximální požadavky Windowsy to samé..Procesor Dual-core (Dvou jádro) - Intel Pentium D nebo AMD Athlon 64 X2Ram 1 Gb Vista 2 Gb Grafika GeForce 7600 GT s 128 Mb nebo ATI Radeon X1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 197 Odesláno: 28. Leden, 2014 Share Odesláno: 28. Leden, 2014 Jde o to, jaký wow hraješ. Jinak, máš nainstalované nejnovější ovladače?Když to nastavíš na maximální detaily, tak se ti to seká hned a nebo až po nějaké době se to začne sekat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Tak si od nějakyho kamose grafiku puč a zkus jak to jede.Btw jak psal petr , máš vůbec nainstalovaný grafický ovladače ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 29. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Jedna se o Datadisk Wrath of the Lich King , Tak ovladače mám nainstalované ale nevím jestli nejnovější a zda je nejlepší :3 Mám tenhle http://www.geforce.com/drivers/results/71701 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Zkus vypnout dynamic shadows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Zkus si stahnout program NVIDIA Geforce Experience, tam ti to nabidne aktualni ovladace ke stazeni + ti to optimalizuje danou hru tak, aby ti fungovala co nejlepe. Zkus to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 29. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Tak jsme si stáhl ten program " NVIDIA GeForce Experience " a jak kliknu na tu záložku " Hry " tak mi tam všude ukazuje fajfku kromě grafiky .. a nad tím mí píše že " Bohužel NVIDIA GeForce Experience nemůže optimalizovat hry na tomto počítači " . Co s tím teď a co pak ? :-) Jak to sprovoznít ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Hele a jak ti jedou ostatní hry ? např bf3 apod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 29. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Zkus vypnout dynamic shadows Jo jak to vypnu je to lepší ;-) ale přeci bych to měl hrát na takové sestavě na " SUPER MEGA ULTRA " Detaily ne ? Hele a jak ti jedou ostatní hry ? např bf3 apod Takové hry nemám... Jediné co jsem měl a mám je Dirt 3.. ale to jsem měl na té předchozí grafice.. a jelo to tak půl na půl ;-) Na tehle jsme to nezkoušel pač nemám jak to instalnout nemám DvD rom.. a internet hrozný.. :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Jo jak to vypnu je to lepší ;-) ale přeci bych to měl hrát na takové sestavě na " SUPER MEGA ULTRA " Detaily ne ? Takové hry nemám... Jediné co jsem měl a mám je Dirt 3.. ale to jsem měl na té předchozí grafice.. a jelo to tak půl na půl ;-) Na tehle jsme to nezkoušel pač nemám jak to instalnout nemám DvD rom.. a internet hrozný.. :3 No právě,tvoje grafika rozjede i bf4 na ultra a proto by vubec němela mít problém s wowkem.... Zkus se kouknout jaký máš využití procesoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 29. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 29. Leden, 2014 No právě,tvoje grafika rozjede i bf4 na ultra a proto by vubec němela mít problém s wowkem.... Zkus se kouknout jaký máš využití procesoru Jak zjistím to využití procesoru ? Ok zjistil jsem to.. Správce (uloh) nebo co to.. No tam mám 4% 3 % a všechny grafy jsou stejné.. Jak zjistím to využití procesoru ? Ok zjistil jsem to.. Správce (uloh) nebo co to.. No tam mám 4% 3 % a všechny grafy jsou stejné.. A při zapnutí WoW mám od 44% až po 77% Tak mě napadlo nemůže mi to zpomálovat HDD ?? má pouhých 250 Gb +/- Sata 2 a asi 100 tisíc let.. :-) je to nějaka šunka co jsem doma našel Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKid 16 Odesláno: 29. Leden, 2014 Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Jak zjistím to využití procesoru ? Ok zjistil jsem to.. Správce (uloh) nebo co to.. No tam mám 4% 3 % a všechny grafy jsou stejné.. Tak mě napadlo nemůže mi to zpomálovat HDD ?? má pouhých 250 Gb +/- Sata 2 a asi 100 tisíc let.. :-) je to nějaka šunka co jsem doma našel To je určitě možny , zkus si pujčit nějaky jiny.Jakou ma rychlost otáček ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠiMií 0 Odesláno: 29. Leden, 2014 Author Share Odesláno: 29. Leden, 2014 Jelikož je starý tak typuju asi okolo 4-5 tisíc otáček.. jde to zjistit aniž byhc se ho dotkl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts