Jump to content

ostatní [Nápad] Gaming skupina, skupina gameportálov


BELZI

Recommended Posts

Nazdar. Pred pár dňami som dostal taký nápad, spraviť skupinu portálov a postupne som nad tým rozmýšľal viac a viac, a tak som sa nakoniec odhodlal napísať na pawno s nádejou, že ma niekto hneď v prvých troch odpovediach nevysmeje. Zatiaľ som nič neriešil, je to iba taký nápad, ktorý mi udrel v hlave.

 

Ak sleduje niekto youtube a tam let’s playerov či vlogerov, tak určite zahliadol, že určitý ľudia patria do nejakých skupín. V spojení s webmi som si ešte nič takéto nevšimol. Fungovalo by to tak, že by boli portály v skupine, do ktorej by podali prihlášku. Tie portály, ktoré sú v nej by sa navzájom podporovali, jak, to by sa ešte domyslelo.

 

Tiež by sme mohli v tej skupine spraviť nejakú spoločnú banku, kde by museli všetci členovia odvádzať nejaké malé peniaze (pár € na mesiac), z ktorej by sme potom podporovali našich členov. Prispievali by sme na servery, na ceny do súťaží, na web, atď. Alebo by sme mohli mať v skupine kóderov, grafikov, nejakých pawnerov, ktorý by pomáhali ostatným portálom s ich problémami.

 

Do skupiny by sa mohli zapojiť gameportály a weby o hrách, poprípade herné klany. Samozrejme, nebrali by sme všetkých, brali by sme len tých, ktorý by sa nám páčili a splńovali podmienky.

 

Napíšte mi do odpovede, čo si o tomto nápade myslíte.

Link to comment
Share on other sites

Mě to připadá jako dobrý nápad :) Jelikož jsem již několikrát zkoušel udělat herní portál jen ta návštěvnost nebyla :( No každopádně mám 2 servery které chci nějak propagovat :) Takže bych byl rád kdybych se mohl připojit a zvětšit tak moje šance na vytvoření herního portálu .

Link to comment
Share on other sites

Zní to zajímavě, ale bude to dost práce.

Každopádně kdybys to rozjel, tak ti můžu pomoct jako podpora ohledně PHP,HTML,CSS,Pawn,MySQL.....

 

Případně mně potom kontaktuj v SZ

Link to comment
Share on other sites

  • Administrátor

Podle mě to dopadne tak že se banda lidí bude dohadovat o penězích... Nevím moc budoucnosti v tom nevidím ale pokud se ti to podaří ...

Link to comment
Share on other sites

Podľa mňa to tiež nevýjde nevravím, že to je zlý nápad lenže to by si musel nájsť tých spávnych ľudí na ktorých sa dá spoľahnúť pretože podľa mňa by tam boli hádky komu čo patrí a nakoniec by sa to rozpadlo

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

zarazí se to v bodě - proč bychom měli posílat peníze někomu že budeme na nějakém seznamu s tím že nic ostatní není zaručeno že bude fungovat... ;) ono nejde o to že se budete o ty prachy hádat jak psal Ewwe .. ale o to že lidi nepřesvědčíš proč by zrovna tobě měli posílat peníze ;)

Link to comment
Share on other sites

Tak by sme brali iba portály, ktoré by prispievali. Mne by nerobilo problém posielať peniaze keby som vedel, že keď ich budem potrebovať, tak sa mi vrátia.

Link to comment
Share on other sites

Chtěl jsem napsat postřehy už dávdno, ale pak jsem to smazal, jako že no comment. Ale je to slovo do pranice. Když tohle chceš jakousi Unii, kde bude společná kašička, musíš si od toho něco slibovat. Slibuješ si, že z toho budeš něco mít. Slibuješ si od toho, že to bude systém jako v EU někdo bude platit víc než utratí za provot portálu. Když člověk něco dělá, musí to mít nějaký smysl a pokud nejde o to vyjebat s ostatníma nebo nějakým jiným způsobem toho společného fondu využít nemá to význam. Nevidím tam naprosto žádnou výhodu, jen spoutu nevýhod.

 

Představ si, že když 5 portálů dá měsíčně 200Kč a pak těch 200Kč každý měsíc zase dá na servery gamehosting, k čemu to je? Akorát hlídat kdo si kolik vybral? Nebo se to nebude řešit? Každý dá nějaké peníze a největší portál si z toho zaplatí servery? :d

 

Proč peníze na provoz portálu posílat kamsi na cizí účet "do kasičky" a né rovnou gamehostingu?

 

Debilina na entou co nemá význam.

 

Ale dělej si co chceš. Když mě přesvědčíš několika velkými výhodami proč co toho jít, půjdu. :d

Link to comment
Share on other sites

Jestli to dobře chápu, tak peníze např. 500kč pošlu někomu neznámému a za týden si je vezmu zpět, že budu potřebovat něco zaplatit? K čemu to? To si ty peníze rovnou nechám u sebe ne?

Totální sračka všech sraček. Jasné že autor tématu nemá na své servery, tak musí někoho okrást.

Link to comment
Share on other sites

Samozrejme, že sa ešte takéto veci upravia. Toto bolo len niečo, čo ma napadlo ako prvé. Jak som písal, ešte som nad tým moc neuvažoval.

 

Servery svoje mám. Stačilo by, kebyže si pozrieš môj podpis :)

Link to comment
Share on other sites

Samozrejme, že sa ešte takéto veci upravia. Toto bolo len niečo, čo ma napadlo ako prvé. Jak som písal, ešte som nad tým moc neuvažoval.

 

Servery svoje mám. Stačilo by, kebyže si pozrieš môj podpis :)

Mám 5 serverů a tento nápad se mi líbí ale když odděláš s těmi penězi každý kdo má servery by měl mít i finance nějakým způsobem si to umět zaplatit, kdybych dělal něco takového já tak tam dám nějakou pomoc s výměnou bannerů web s projektem s portály a o každém by bylo něco napsané .

Link to comment
Share on other sites

Nápad je to skvělí, ale peníze bych do toho v dnešní době netahal ...

 

Udělal bych to tak, že by se udělal web, kde by byl seznam GamePortalu (popis daného gameportálu,herní servery gameportálu,hodnocení gameportálu,komentáře lidí atd...)

 

Prostě každý by měl svůj gameportál a pár serverů a svůj web gameportálu...

 

Ten web (seznam GamePortalu) by sloužil jen jako přesměrování na daný portál

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Takže prezerám moje staršie nápady, čo by som mohol spraviť a našiel som toto, tak ma napadlo to zrealizovať (ak teda nájdem ľudí, ktorí by sa chceli podieľať na projekte).

 

Dosť ľudí tu vravelo, že sa im zdajú poplatky zbytočné, keďže by sa im to späť vrátilo, a tak som vymyslel nový systém - členské:

Členské by sa platilo každý mesiac a poplatok by bol iba 0.50€. Za tento poplatok by portály mali od nás podporu (vrátane finančnej, ale to len vybraté projekty).

 

Tiež ma napadlo, že členovia by mali u nás reklamy, ale to musím ešte nejako premyslieť.

 

Čo vy nato ?

Link to comment
Share on other sites

dopadlo to tak ako som si myslel. Napíšeš nápad a každý ťa zjebe aký si k***t.

To sa volá "KOMUNITA TOHOTO FÓRA".

 

Vitaj na pawno.cz 

 

 

Až sem dáš nápad, který bude sršet dobrým úmyslem a bude to k něčemu dobré, tak se můžeme bavit. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...