Jump to content

návrh Tutoriály,Scripty ... Rady


Recommended Posts

Zdravím,poradil bych vám pár maličkostí ...

 

1.Myslím si že by jste sem mohli dávat i Tutoriály z jiních stránek co jste nevytvořili !! Ale hlavně aby byl autora by jste zadali pravého ... Aby tyto stránky byly rozšířené dost,aby si každý mohl najít co chce,čím dál sou modernější/dokonalejší Tuty,Scripty ... (Dosud bývají tajné,ale pak jsou ješte lepší a ty tajné se odhalí)

 

 

2.Myslím že tady je trošku bordel i ve tématech že napíšete i kraviny co nepatří do Tutu atd... Radím Pořádně vše přečíst (Hlavne pravidla !)

 

3.V této situaci Miroslav udělal anketu že Marv podvádí s +rep atd... Aby dostal ban a tak ...(Vypadá to naopak),Radím kdo má takovou podobnou stížnost musí si pořádně promyslet v mozku a ne jenom závidět že má reputací hodně i když nepodvádí ...

 

 

Děkuju za komentáře ... Toto bych osobně vám doporučil !

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

1. Jasné, si myslíš že ľudia prestanú prepisovať autora. Niečo ti poviem. ľudia sú veľké lámky a myslia si že sú cool keď to urobia. Marv ma s tým určite skúsenosti.

 

2. Pokiaľ je v túte niečo nevhodné, zelenáč to vymaže, alebo aspoň ja som nikdy nevidel nič nevhodné. Ľudia majú právo pochváliť, skritizovať a opraviť tvorcu tutoriálu.

 

3. Každý má právo na vyjadrenie, ale tiež nechápem, ako mohol mať Marv včera 12 rep a dnes 30, vysvetlí mi to niekto?

Link to comment
Share on other sites

Takže si myslíš že len tak prejdeš s tým že mu dávaš reputáciu? Ty si naozaj myslíš že my sme zaostali neandertalci a nepochopíme že mu dávaš reputáciu len tak aby bol "boss"? Určite múdre odpovede, scripty si prepisuje na seba a robí sa že je pán. A nie som si istý či je možné dávať viac reputácie za deň, pretože tento systém som nikdy nepoužil a nikdy nebudem, pretože si myslím že ničí celú komunitu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...