Jump to content

ostatní WordPress Templaty


michelles

Recommended Posts

Ahoj,

 

právě rozjíždíme nový obchod s WordPress templaty za skvělé ceny. Systém je klasický, jak ho znáte z dalších známých template webů - tedy možnost koupit jednotlivé templaty nebo si zaplatit předplatné a dostanete tak přístup ke všem produktům v nabídce (včetně nově přidávaných) po určitý čas. U nás je k dispozici šesti-měsíční a roční předplatné za 29,90 a 39,90 USD. Jednotlivé šablony se pak prodávají od 0,99 USD do 9.99 USD. Platba probíhá přes platební bránu kartou nebo lze využít PayPal.

 

 

Co naše šablony umí

Nově přidané šablony jsou responsivní a jsou vybaveny Responsivním Parallax Sliderem. Každá šablona má propracované všechny možnosti použití, může tedy sloužit jako jednoduchá minisite, blog, informační web atd. Připravili jsme několik vlastních widgetů, shortcody, custom stránky a další. Všechny možnosti jsou detailně popsané na webu Themes4all.com a stránce Features.

 

 

Množství šablon a vydávání nových

Do začátku máme v galerii 35 plně funkčních templatů a poměrně velké množství navržených (zatím třeba jen v psd, rozkódované, neodbugované atd. Plánujeme vydávat 2-3 nové šablony týdně. Pokud byste někdo měl zájem o náhledy rozpracovaných šablon, sledujte náš blog.

 

Ukázky podle nás zajímavých šablon:

Tubus - osobní

19nineteen - blogová

Colorite - firemní

 

 

Affiliate program

Pokud se vám líbí naše šablony a chcete vydělávat na internetu, pak určitě vyzkoušejte náš affiliate program, kde nabízíme 50% provizi z každého nákupu vámi přivedeného a zaregistrovaného kupujícího a to doživotně! Registrace zde.

 

 

BONUS: za registraci dostanete zdarma WordPress šablonu

 

 

Najdete nás na Themes4all.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...