Jump to content

Prezident Té Naší Malé Kotliny Pro Následujících Pět Let


lvalenta

  

39 members have voted

  1. 1. Kdo je Váš oblíbenec na Prezidenta ČR?

    • Karel Schwarzenberg
      7
    • Přemysl Sobotka
      2
    • Jan Fischer
      0
    • Jiří Dienstbier
      3
    • Vladimír Franz
      20
    • Táňa Fischerová
      0
    • Jana Bobošíková
      0
    • Zuzana Roithová
      0
    • Miloš Zeman
      7


Recommended Posts

Volil bych Franze,ale jelikož je malá šance na to, že bude zvolen tak mezi dvěmi největšími kandidáty Milošem Zemanem a Janem Fischerem rozhodně vyberu Miloše Zemana

Link to comment
Share on other sites

hospodo .... Zeman se více než na prezidenta hodí na člena Růské mafie...! Alespoň když ho chceš volit tak si přečti jeho volební plán a né že volí ho kámoš volím taky.... Jinak mezi těmito dvěmi bych nevolil radši vůbec Komunistu nechci a nějaké tučné prasátko také ne....

Link to comment
Share on other sites

No, pokud by mi bylo už 18, tak bych volil Franze.

Jednak je to člověk který "má pod čepicou" , a taky vzhledem k tomu že je v aktivní politice nový, pravděpodobně nezkorumpovaný, tak si myslím že je tu alespoň nějaká šance že to zvládne jak by měl.

 

Zatímco ostatní kandidáti jsou již v politice delší dobu a co za dobu svého působení udělali pro nás ? Hov*o. Jen si namastili kapsu a nakopali nás do prd*le.

Link to comment
Share on other sites

za mě jednoznačně Karel Schwarzenberg. Reprezentace v zahraničí, styky. Proč ne ostatní?

Zeman - opoziční smlouva, financování

Fischer - neznámé názory, říká jen to, co ho naučil PR tým, nic neříká jak skutečně je, aby nikoho neztratil. Otázky ohledně financování

Dienstbier - deb*l

Franz - za takového prezidenta bych se musel stydět

 

z ostatních mám ještě rád Přemysla Sobotku.

Link to comment
Share on other sites

Nic proti, ale ty by si chtěl toho starého 75 letého dědulu, který by musel mít jako první titulky u Novoročního projevu a to ještě nemluvím o jeho spinkání kde a kdy se mu zachce?

Navíc se teď dost ztrapnil, když odkoktal českou hymnu.

V tuto chvíli bych dával přednost rozhodně panu Zemanovi. Příjde mi i chytřejší a v tuto chvíli více přínosný pro český stát. Ale je to můj vlastní názor.

Link to comment
Share on other sites

Chci člověka, u kterého mám jistotu, že se bude snažit dělat vše, co je v jeho silách. Chci člověka, co má miliardy a nebude krást. A chci člověka, který zvládne naši zemi reprezentovat. Schwarzenberg už několik let tuto zemi reprezentuje. A neusnul nikdy, jen ve sněmovně. Naopak nechci člověka, který je jedním ze strůjců opoziční smlouvy. Nechci člověka, který má financování své strany obestřené mnoha otazníky.

 

A navíc, Schwarzenberg řekl, že bude chodit k logopedovi. A na závěr přidám:

Link to comment
Share on other sites

A Zeman si myslíš, že by nedělal, co jen by bylo v jeho silách? Byl jsme sice ještě v té době malý a nerozuměl jsem tomu, ale byl to on, kdo dokázal zemi vyzvednout z ekonomické krize. Byl to on, kdo dokázal z ČSSD udělat stranu, která získala 30% voličů. Jen chci dodat, že když stranu ČSSD převzal, měla něco málo kolem 8%. Všem se liší člověk co ty miliardy nemá a ten, co ty miliardy nemá. Zeman je skromný, jak sám dodal. Jeho jediným majetkem nejsou villy, jak se jiní chlubili. Jeho majetkem je malý příbytek na Vysočině, byt v praze a jak sám dodal, člun za 2 000kč. To, že nemá miliardy neznamená, že bude vládnout hůře, či lépe. Pokud se někdo chce stát prezidentem České republiky, tak by neměl krást a v tomto případě ani jeden z nich nekrade. Dále by umět vystupovat měl také, když už chce na tu nejvyšší pozici a ne, aby si podřimoval už i na zahraničních jednáních.

A nakonec, prezident by měl být ten člověk, co je opravdový čech a ne člověk, který pochází z Rakouska nebo odkud že.

Jen ve sněmovně? Na to bych se podíval: "Skandál: Český ministr usnul na fóru v Bělehradě,". ->

288156.jpg?1316180278

Link to comment
Share on other sites

Čekal jsem, že někdo vytáhne Belěhrad, to fórum bylo evidentně nudné :-) měl jsem pocit, že něco takového bylo, ale nebyl jsem si jist. Každopádně, kolik let je ministrem zahraničí a stalo se to jednou, to se stát může.

 

Pokud ti nestačí opoziční smlouva a financování, tak dodám ještě jedno slovo: Šlouf.

 

Než zlo, jakým je Zeman, je pro mě milejší i Franz

 

PS: Neříkám, že kdo nemá peníze, tak krade, ale má mnohem větší nutkání. A v případě Zemana a jeho styků bych něco takového čekal.

Link to comment
Share on other sites

Myslenky Zemana (hlavne na evropskou integraci) jsou mi blizsi, ale vzhledem k povahovym charakterum toho cloveka (hulvat, alkoholik...), si nemyslim, ze by byl z tehle dvojice tim, kdo by dostal muj hlas. Protoze u prezidenta je spis dulezite to, jak dokaze reprezentovat zemi. A k tomu ma Schwarzenberg mnohem vetsi predpoklady, protoze ziskal za hranicemi nejakou kredibilitu. V kazdem pripade, diskuze na toto tema zde je fakt usmevna, vzhledem k tomu, ze tu volebni pravo maji tak 2% uzivatelu :)

 

A nakonec, prezident by měl být ten člověk, co je opravdový čech a ne člověk, který pochází z Rakouska nebo odkud že.

 

Pokud se nepletu, tak Schwarzenberg se narodil v Praze. To, ze zil v zahranici je v tomto pripade spise vyhoda, protoze neni tak ovlivnenej komunismem (prave proto taky emigroval). A co se tyka svycarskeho obcanstvi, tak to maji automaticky vsichni clenove rodu Schwarzenbergu uz od stredoveku. Povazuju to tedy spis za jakousi tradici jejich rodu, ktera mu nijak nebrani v tom, aby zastaval ceske zajmy.

 

Zde cituju primo jeho slova: "Ostatně nesčetní, často největší vlastenci museli z naší země odejít, aby si zachránili život a svobodu. Pochopitelně vzhledem k beznadějnosti, ve které se ocitli, někteří přijali občanství státu, kde se nacházeli. Za to je trestáme, kde můžeme."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...