Jump to content

hledám Hledáme Redaktory A Sponzory Pro Herní Blog Six Team


DaV3.Cz

Recommended Posts

Zdravím,

 

mé jméno je David "DaV3.Cz" Tichý a jsem Leader herního blogu SixTeam [sTeam]... Náš portál se dělí na 5 základních částí:

 

sTeam Blog - http://six-team.eu/

sTeam Fórum - http://forum.six-team.eu/

sTeam Komunita - Připravuje se

sTeam Klan - Připravuje se

sTeam Designer - Připravuje se

 

- Blog je čistě takový herní blog, specializovaný pro recenze, novinky z herního průmyslu ale také i na zábavné a herní videa, které publikujeme na serveru YouTube...-Fórum je pouze dodatek k blogu, kde se návštěvníci mohou ptát na různé problémy, získávat zkušenosti od ostatních, či podávat stížnosti nebo pokládat otázky na redaktory...

- Komunitu vysvětlovat nemusím nejspíše ale ve zkratce. Je to čistě stránka, kde si hráči budou moci přidávat fotky, screenshoty, poznatky z her a mnoho dalšího... Když to shrnu, je to taková malá sociální síť pro hráče. Momentálně se však připravuje, a máme v plánu ji spustit až později.

- Klan bude specifikován hlavně na hry StarCraft 2, TrackMania, League of Legends, Counter Strike... Momentálně i přemýšlíme o zapojení i do MTA Scény. Jelikož však nemáme klan dokončen, stále se domlouváme na dalších hrách.

- Designer je část blogu, která nabízí tvorbu internetových stránek, grafické služby, reklamy a téměř celý marketing. Tato část blogu je už spuštěna, ale momentálně pracuje na WebDesignu celého Six Teamu.

 

V tuto chvíli hledáme schopné a kvalitní redaktory, moderátory a hráče pro klan. Jestli že se zajímáte i o Grafiku či kódování a chtěli by jste se stát součástí sTeam Designer Teamu, neváhejte a ozvěte se nám. Třeba jste to právě Vy, který se stane součástí celého sTeam Blogu.

 

Jako redaktor máte za úkol psát novinky o připravovaných titulech, herních společnostech, technologií a mnoho dalšího. Také budete psát recenze na různé herní tituly a natáčet zábavné videa. A však každý nemá talent na vše, a proto si sami můžete vybrat, na jakou specifikaci a práci se hodíte. Moderátoři se starají o fóru, odpovídají návštěvníkům a starají se o obsah a pořádek na Fóru. Máte li zájem bojovat za sTeam ve výše uvedených hrách, napište nám a jestli že se nám zalíbíte, ozveme se vám.

 

Dále také hledáme Mediální partnery a Sponzory. Jestli že si myslíte že nám máte co nabídnout určitě se nám ozvěte, neboť budeme velmi rádi za jakoukoli podporu.

 

Ozvěte se mi těmito prostředky:

 

David "DaV3.Cz" Tichý

E-Mail - [email protected]

Skype - atomix15

Napsat mi můžete i na Facebook kliknutím zde.

 

S pozdravem a přáním příjemně prožitého Prosince,

David "DaV3.Cz" Tichý

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...