Jump to content

Váš osobní vzor?


Guest Mort

Recommended Posts

Můj vzor je Tomáš Vandas, jeden z důležitých členů strany DSSS, beru si ho jako vzor, kvůli názorům, které propaguje, na 100% s nimi sypmatizuji a občas jedu i na nějaký sraz. Je to jeden z lidí, který se nebojí projevit svůj radikálnější názor ve společnosti a hodlá věci řešit na rovinu, narozdíl od levičáků. Neberu si toho člověka, jako napodobeninu, kterou budu na 100% kopírovat, ale jako dobrou myšlenku do budoucnosti.

Link to comment
Share on other sites

Michal Truban - Slovenský podnikateľ, startup manager, ktorý udáva tempo slovenského internetu, online businessu a marketingu. Jeho Firma Websupport prevádzkuje cca. 12% slovenského internetu, je skoro neuveriteľné čo dosiahol za 10 rokov existencie WS.

Link to comment
Share on other sites

Já nemám žadný vzor.. sem prostě sám sebou.. chovám se tak jak se chová.. nikho nekopíruju ani nenapodbuji a mluvím jak se říká "Tak jak mi huba narostla" a komu se to nelíbí tak to už je jeho mínus :):hallo:

Link to comment
Share on other sites

Nevím kde jste přišli na to, že se musíte chovat a kopírovat přesně podle vzoru. To není vůbec pravda. Já mám za vzor člověka, kterého obdivuji, sleduji a líbí se mi jeho názory. Ale rozhodně se po něm nechovám stejně, ani nejednám natož ani nekopíruji. Ale je to můj vzor....

Link to comment
Share on other sites

QWER, Mort, boban88, Petr a všichni tidle boží pawneří. Není to vzor, ale obdivuju jejich velké znalosti Pawn...

Jinak vzor nemám. Jsem rád zato co jsem :)

 

PS: Sorry, jestli jsem někoho z těch the Best pawnerů zapoměl :d

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...