Riblle 0 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 http://www.img-share.net/uploads/6825pc_midi_tower.png Takže kdo nechápe ja mu to objasním . Tahle skrin se sklada s polygonu tedy mhouhelníku . na přednim panely se nachazi mřižka a za ni chladič . Pravou stranu tvoří prúhledne plexisklo cela skřin je s karbonových vlaken vedle he vymodelovan chladič Ac rev.2 s mědenou základni a se 6 heatpipe-mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet 7 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 to sem jen hodis odkaz a jinak nic? obrazek se mi libi, ale pochybuju ze jsi ho udelal ty kdyz ho nedokazes ani uvest Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiZZy 12 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Popiš co to má znamenat, jako mě to celkem došlo že to je tvůj 3D výtvor ve 4D cinema, ale aby jsi za to neměl var/ban [*]Jiank celkem vkusné, já jsem ale zastánce Černo-Růžových provedení [*]Každopádně to zešikmení vepředu je divné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TWeak 5 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Co je na tom case ? Že to je tvořeno z polygonu, nosí carbon a bla bla bla ? Jakou ma pointu tenhle thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 176 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Vypadá to hodně solidně. Máš na to nějaké důkazy, že jsi to dělal skutečně ty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riblle 0 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Author Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Vypadá to hodně solidně. Máš na to nějaké důkazy, že jsi to dělal skutečně ty? na tohleto ne . je to zo starýho pc . ale mam i jiný věci http://i.imgur.com/FAIPH.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 176 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Nechtěl by jsi nějak vymodelovat logo pawno.cz dle tvé představivosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riblle 0 Odesláno: 1. Listopad, 2011 Author Share Odesláno: 1. Listopad, 2011 Nechtěl by jsi nějak vymodelovat logo pawno.cz dle tvé představivosti? teďkom se mi moc přemíšlet nechce . nadiktuj co si představuješ a udelám Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyDesign 0 Odesláno: 2. Listopad, 2011 Share Odesláno: 2. Listopad, 2011 Pěkné, moc se mi to líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OnO97 Odesláno: 2. Listopad, 2011 Share Odesláno: 2. Listopad, 2011 Nechtěl by jsi nějak vymodelovat logo pawno.cz dle tvé představivosti? Jó.Jsem pro. :thumbup: Pawno.cz a pod to se podepiš(taky tím editorem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 176 Odesláno: 2. Listopad, 2011 Share Odesláno: 2. Listopad, 2011 Nechtěl by jsi nějak vymodelovat logo pawno.cz dle tvé představivosti? teďkom se mi moc přemíšlet nechce . nadiktuj co si představuješ a udelám No nějak hezký písmo pawno.cz s nějakou tou figurkou co vidíš v aktuálním logu To by mohlo pro začátek stačit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts