Jump to content

[GRAFIKA] Name banner #2


ThePhoFe

Recommended Posts

Tak jsem tu opět a teď snad s lepší verzí obrázku než předtím. :) Prostě mě photoshop baví a tohle jsem vyplodil.

 

namebanner2.png

 

Doufám že je to lepší než to předtím.

Link to comment
Share on other sites

aha...chlapci, pokud tady hodnotíte typu 7, 8, 9 z 10, tím pádem je největší hodnota je 10, viďte? ta desítka je plný počet bodů/hodnocení nebo jak to nazýváte, zdůrazňuju plný počet bodů, z čehož vyplívá že daný banner/header nebo cokoliv jiného tohohle typu, který podle podle vás dosáhne známky 10 by měl vypadat prostě "maximálně dobře" promiňte ten výraz, ale prostě by měl mít takový předpoklady a pokud se podívám na tohle, tak i vy snad musíte uznat, že tenhle banner vaším známkám neodpovídá, tohle samozřejmě není urážka pro autora tohodle "banneru" když se tak dívám, tak tohle co se týče velikosti jako banner by se nazvat nedalo :)

Link to comment
Share on other sites

Se to dá zmenšit ne? :d

dá, ale proč to rovnou neudělat v tom tozměru, navíc pochybuju, že když to zmenší na velikost banneru, že se dodrží takový proporce :) STOP OT :)

Link to comment
Share on other sites

No pokrok je tu určitě. Akorát jsi tam nemusel dávat tak dementní písmo a ty efekty v něm... no nic moc. Pořád je to odpad, ale lepší než ten předtím. Pokračuj dál.

Link to comment
Share on other sites

Pokrok tu je, ale pořád to stojí za ho*no. Projížděj návody a postupně si to zkus vytvářet a poté to porovnej s originálem. Když se ti to bude zdát lepší, tak to sem hoď, když ne, tak ne. Ale pokrok si menší udělal.

Prosím tě o jedno, dávej už tam alespoŇ jiný font, jelikož ten, co tam je teď je naprosto katastrofální až odporně hnusný. A ty efekty, jak by smet. Zkoušej a uvidíš.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...