Guest Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 LoJzKo: Tady na tohle se ale nikdo neptal... svoje přednášky si nech prosím pro sebe tady je otázka na kterou se odpovídá a né aby si tady všechny poučoval o životě ty si žij jak chceš, oni si budou žít jak chtějí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie 0 Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 Ja mám odpoved A Link to comment Share on other sites More sharing options...
chytrak 14 Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 Když je škola tak max 3 hodiny kvůli ICQ [22], když jsou prázdniny tak 2 hodiny po ránu, abych se podíval co je nového. [8] Pro rýpaly poslední dny jsem online tu déle, protože mám volno v práci a moji přátelé nejsou v ČR, takže mám zaplý pc a nejsem tu edit: ve 13:00 odcházím do práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoJzKo 0 Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 LoJzKo: Tady na tohle se ale nikdo neptal... svoje přednášky si nech prosím pro sebe tady je otázka na kterou se odpovídá a né aby si tady všechny poučoval o životě ty si žij jak chceš, oni si budou žít jak chtějí okej jasne ale ma to dostalo ze vacsina je tu 7 hodin a viac to je uz chore podla mna ale uz som ticho :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM 94 Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 vyfot se a posli screen ty si zena? protoze mi to pripomina jako zensky oci "lol" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 199 Odesláno: 9. Srpen, 2011 Globální moderátor Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 vyfot se a posli screen ty si zena? protoze mi to pripomina jako zensky oci "lol" Mě to příjde že máš jedno oko zelený a druhý zabarvený černou, musíš použivat blesk "lol" a nefotit odraz ve vočích Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [*LoNg*]LiFe Odesláno: 9. Srpen, 2011 Share Odesláno: 9. Srpen, 2011 hej nespamujte tu pekne mi tu odpovecte na otazku komu sa nelubi nech ide do pi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwin37 5 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 :D jak čtu některý ty komenty tak až nevěřím jestli je to možné to fakt celé prázky prosedíte jen u kompu a nejdete nikam ven? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkX 16 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 25 hodin denne + vonku futbal , floorball ,hokejbal , tenis + kktiny na bicykli Som tak mozno od 7:00 - 16:30 potom idem von Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba5 0 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 25 hodin denne + vonku futbal , floorball ,hokejbal , tenis + kktiny na bicykli Som tak mozno od 7:00 - 16:30 potom idem von 25 hodin denně? Víš kolik má den hodin? .. Ale to vážně sedíš o 6 rána do sedmi rána na PC? "lol" Já teď o prázdninách zapnu pc tak v 9 ráno a do 12 tu jsem.. po 12 většinou moc ne a pak asi od dvou do čtyř jsem. Od čtyř tak do pěti skoro vůbec.. potom večer jo.. ale jen tak max. do 23:30.. nechápu, proč někteří tu jsou třeba do tři do rána "silent" Ale třeba v neděli tu jsme jen odpoledne a večer . Když je škola tak cca 4 - 5 hodin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkX 16 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 precitaj si to male pismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba5 0 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 precitaj si to male pismo jj už jsem si to přečetl, ale nejdřív jsem myslel, fakt, že myslíš 25 hodin :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy236 0 Odesláno: 11. Srpen, 2011 Share Odesláno: 11. Srpen, 2011 Já tak 7 až 8 hodin když jsou prázdniny, když chodím do školy tak 2 až 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts