Jump to content

[SOM ZVEDAVI] Kolko stravite pri pc hodin?

Guest [*LoNg*]LiFe

Recommended Posts

LoJzKo: Tady na tohle se ale nikdo neptal...:) svoje přednášky si nech prosím pro sebe :) tady je otázka na kterou se odpovídá a né aby si tady všechny poučoval o životě :) ty si žij jak chceš, oni si budou žít jak chtějí :)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Když je škola tak max 3 hodiny kvůli ICQ [22],

když jsou prázdniny tak 2 hodiny po ránu, abych se podíval co je nového. [8]

Pro rýpaly poslední dny jsem online tu déle, protože mám volno v práci a moji přátelé nejsou v ČR, takže mám zaplý pc a nejsem tu :)

edit: ve 13:00 odcházím do práce

LoJzKo: Tady na tohle se ale nikdo neptal...:) svoje přednášky si nech prosím pro sebe :) tady je otázka na kterou se odpovídá a né aby si tady všechny poučoval o životě :) ty si žij jak chceš, oni si budou žít jak chtějí :)

okej jasne ale ma to dostalo ze vacsina je tu 7 hodin a viac to je uz chore podla mna :d ale uz som ticho :d :D :)

• Globální moderátor
vyfot se a posli screen :d

ociv.jpg

ty si zena? protoze mi to pripomina jako zensky oci "lol"

Mě to příjde že máš jedno oko zelený a druhý zabarvený černou, musíš použivat blesk "lol" a nefotit odraz ve vočích :d

25 hodin denne + vonku futbal , floorball ,hokejbal , tenis + kktiny na bicykli :d

Som tak mozno od 7:00 - 16:30 potom idem von :d

25 hodin denně? Víš kolik má den hodin? :d ..

Ale to vážně sedíš o 6 rána do sedmi rána na PC? "lol"

Já teď o prázdninách zapnu pc tak v 9 ráno a do 12 tu jsem.. po 12 většinou moc ne a pak asi od dvou do čtyř jsem. Od čtyř tak do pěti skoro vůbec.. potom večer jo.. ale jen tak max. do 23:30.. nechápu, proč někteří tu jsou třeba do tři do rána "silent" :d

Ale třeba v neděli tu jsme jen odpoledne a večer :). Když je škola tak cca 4 - 5 hodin..