Majitel ffredyk 161 Odesláno: 4. Březen, 2011 Majitel Share Odesláno: 4. Březen, 2011 Program na stejném principu jako .bat soubor od uživatele paulie2907 (díky za nápad.. Tvoje řešení potřebovalo ale soubory třetí strany ) Při kompilaci souboru v pawnu vezme soubor nastrčí ho do vámi zvolené složky, spustí server a zapne sa-mp klienta pro připojení na server.. Instalace: Nakopírovat soubor "Auto-Launcher.exe" do složky s pawnem a spustit. Soubor vás upozorní na první spuštění a nabídne vám nastavení. Soubor si poté sám upraví složku programu pawno a založí základní klíče v registru pro svoji funkčnost.. Poté stačí zapnout jakýkoliv váš script, zkompilovat ho pomocí F5 a pokud váš script neobsahuje chyby nebo varování tak se spustí server a sa-mp klient.. Uninstall: [*:3uyhlu8t]Smazat soubor "pawncc.exe"[*:3uyhlu8t]Přejmenovat soubor "comp.exe" na "pawncc.exe"[*:3uyhlu8t]Ze složky "Auto-Launcher" vytáhnout zálohu a dát ji do složky s pawnem místo "settings.ini" Download: http://ffredyk.ic.cz/C/Auto-Launch.exe Taky vás upozorňuju, že je to zatím BETA a může obsahovat chyby.. Jelikož tu uplatňuju více různých funkcí C# a někdo by se chtěl podívat na zdroják, tak je tu ta možnost pokud mi napíše a dokáže, že se o C# zajímá.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikes 9 Odesláno: 4. Březen, 2011 Share Odesláno: 4. Březen, 2011 Nice work Link to comment Share on other sites More sharing options...
cniry 0 Odesláno: 4. Březen, 2011 Share Odesláno: 4. Březen, 2011 soubor neexistuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majitel ffredyk 161 Odesláno: 4. Březen, 2011 Author Majitel Share Odesláno: 4. Březen, 2011 soubor neexistuje... Překlik v URL.. Díky, opraveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cniry 0 Odesláno: 4. Březen, 2011 Share Odesláno: 4. Březen, 2011 koukal jsem do zdrojáku. jednoduché, účinné a bezpečné řešení. jen tak dál. Ověřil jsem zdroják programu, není v něm nic škodlivého ---- Console.WriteLine("V modu mas chyby nebo warningy ;)"); Možná by nebylo na škodu napsat ty jednotlivé errory a varningy do konzole nad tu hlášku. Co myslíš? ---- private string regPath = @"HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\PwnAL"; Ještě bych měl jednu prosbu, nepoužívej prosím registry. Snaž se to nastaavení ukládat třeba do ini konfiguráku protože jinak může ten program na Windows Vista a Windows 7 požadovat při každém spuštění práva správce (někde to požaduje, jinde ne. podle nastavení systému) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majitel ffredyk 161 Odesláno: 4. Březen, 2011 Author Majitel Share Odesláno: 4. Březen, 2011 koukal jsem do zdrojáku. jednoduché, účinné a bezpečné řešení. jen tak dál. Ověřil jsem zdroják programu, není v něm nic škodlivého ---- Console.WriteLine("V modu mas chyby nebo warningy ;)"); Možná by nebylo na škodu napsat ty jednotlivé errory a varningy do konzole nad tu hlášku. Co myslíš? ---- private string regPath = @"HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\PwnAL"; Ještě bych měl jednu prosbu, nepoužívej prosím registry. Snaž se to nastaavení ukládat třeba do ini konfiguráku protože jinak může ten program na Windows Vista a Windows 7 požadovat při každém spuštění práva správce (někde to požaduje, jinde ne. podle nastavení systému) 1. Díky za pochvalu 2. Já to tam prve měl , něco my tam nešlo a asi jsem to omylem smazal.. Předělám a upnu znova... (Je to přeci jen ta BETA a pár těch chybek to mít prostě musí ) EDIT: Ale já to mám hned po tím: Console.Write(output); O kousek nad tím je: string output = comp.StandardOutput.ReadToEnd(); 3. Ok, mě šlo o to si ty registry vyzkoušet, jak to funguje a jakou to má použitelnost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cniry 0 Odesláno: 4. Březen, 2011 Share Odesláno: 4. Březen, 2011 jo máš pravdu, nevšiml jsem si, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
癌癌癌 1 Odesláno: 7. Březen, 2011 Share Odesláno: 7. Březen, 2011 Použitelnost Registrů je nulová. Jinak pokud bys neveděl kam narvat to .ini tak třeba do Environment.SystemDirectory aneb C:\WINDOWS\system32, to jen kdybys měl problémy to narvat třeba do stejný složky jako ten program, stejně už odpovídám určitě pozdě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majitel ffredyk 161 Odesláno: 8. Březen, 2011 Author Majitel Share Odesláno: 8. Březen, 2011 Použitelnost Registrů je nulová.Jinak pokud bys neveděl kam narvat to .ini tak třeba do Environment.SystemDirectory aneb C:\WINDOWS\system32, to jen kdybys měl problémy to narvat třeba do stejný složky jako ten program, stejně už odpovídám určitě pozdě... Pozdě, ale přece... Dík za typ... Třeba se to někdy využije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinecraftPlayer 0 Odesláno: 8. Březen, 2011 Share Odesláno: 8. Březen, 2011 je to good Link to comment Share on other sites More sharing options...
Software.m. 0 Odesláno: 2. Prosinec, 2011 Share Odesláno: 2. Prosinec, 2011 Cez čo si to pre boha robil?? to je hrôza no taketo som ešte nevidel . To **Nstavení** je celkom ok ale ten ostatok nič moc. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts