Jump to content
Lax.

návod Dialógy A Všetko O Nich [*]

Recommended Posts

Nechtělo by se mě s tím srát =))

Oceňuji tvoji snahu ...

 

Ale dávám jen 9,5 ...Málo barevný to je =D...

 

Jinak pro začínající pawnery to jde...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ešte poradím, keď nechceš stále dávať

 

 

ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;

tak tu je pomoc

 

 

hore dajte ako v návode

new bool:ShowedPlayerDialog[MAX_PLAYERS];

a potom niekam dajte stock

stock ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]){
if(ShowedPlayerDialog[playerid] == true) return 0;
ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]);
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
}

 

a potom hore medzi define

#define  ShowPlayerDialog ShowPlayerDialogEx

 

A ešte do ondialogresponse

ShowedPlayerDialog[playerid]=false;

:d

použitie ?

ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Rules","NO CHEAT","Tlačítko 1","Tlačítko 2");

 

MAFIAN mohol by si to dať hore...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, prepísal som to.. Máš pravdu , že lepšie je takto ako ku každemu tamto písať :d

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest [BJ]boban88

velmy pekny TUT o dialogoch chvalim 10/10 :v:

OT: a z QWER-a si nerob nič ten paštikár furt musí mat pripomienky z jeho super definiciami :d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mám tu něco.

 

Když je tedy 1. Tlačítko, vyčetl jsem z tutu response == 1 ,dobře. A co to druhé tlačítko ?

 

images.jpg

 

Zapoměl jsi zmínit, že

2. tlačítko je response == 0

 

V jedné registraci jsem viděl na druhém tlačítku response == 2, samozřejmě to nefungovalo.

Kdyby jsem se mýlil, vysvětlete mi to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Frodo

mxco - ano v registraci je to špatně a když dáš druhý tlačítko tak tě to nevyhodí.

 

Pěkný TuT i s obrázky ale zapoměl si napsat jak se pracuje s inputtextem v OnDialogResponse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bezesporu pěkný TUT, ale myslím, že by stálo za doplnění, jak udělat dialog pouze s jednou možností...

viz:

 

dialog.png

Nebudu psát z jakého serveru screen je, myslím, že to stejně každý pozná sám :think:

 

Předem díky za odpověď.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Frodo

ShowPlayerDialog(playerid, ID, STYL, "NADPIS", "TEXT", "Tlacitko1", "");

kdyz das druhy tlacitko jako "" tak se nezobrazi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ShowPlayerDialog(playerid, ID, STYL, "NADPIS", "TEXT", "Tlacitko1", "");

kdyz das druhy tlacitko jako "" tak se nezobrazi.

 

Tohle už mi funguje ale jen v 0.3c.

V 0.3b mě to vytvořilo i to druhé tlačítko ale bylo prázdné.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Frodo

QWER opraveno -

stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])
{
ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);
ShowedPlayerDialog[playerid] = true;
return 1;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])
{
if(ShowedPlayerDialog[playerid] == true) return 0;
  ShowPlayerDialog(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);
  ShowedPlayerDialog[playerid] = true;
  return 1;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Master

omg cernej

PRIKAZ

ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_LIST,"aaa","aaa\naaa\naaať\naaaať\naaa\naa\naaa","aaa","aaa");

return 1;

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(strcmp(cmdtext,"/zkouska",true) == 0)
   {
   ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_LIST,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");
   return 1;
   }

return 0;
}



public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
if(dialogid == 1)
{
if(response == 1)
{
if(listitem == 0)
{
SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"ahoj.zkouska");
ShowedPlayerDialog[playerid]=false;
}
}
}



stock ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]){
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
return 1;
}

 

pls nehaze mi to error ale neukaze mi to tu tabulku :d pise kdyz dam /zkouska tak ze prikaz neexistuje

Share this post


Link to post
Share on other sites
aky je ten error?

chápeš? :

pls nehaze mi to error ale neukaze mi to tu tabulku :d pise kdyz dam /zkouska tak ze prikaz neexistuje

Share this post


Link to post
Share on other sites

pls uz mi to de , ale kdyz napisu prikaz na otevreni tabulky kliknu na 1 nebo 2 vec v tabulce a dam ok tak mi to hodi v dialogu tabulku k prihlaseni co s tim at to nepreskakuje ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

10/10 moc pekne sice gialogu rozumim ale nekdo kdo se ho uci se to hodi NICE...

 

-- pon 03. led 2011 5:16:39 --

 

hele ti C3RN3J tu ej moje skype skypr55 napiš mi ja ti ukazu a opravim...:d

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest pupek
Hore ako new:

Kód:

new bool:ShowedPlayerDialog[MAX_PLAYERS];

 

Aby nepreskakovalo menu na prvu položku v dialogu

 

 

 

stock

 

Kód:

stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])

{

ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);

ShowedPlayerDialog[playerid] = true;

return 1;

}

 

 

 

Definícia

 

Kód:

#define ShowPlayerDialog ShowPlayerDialogEx

 

 

 

 

a ešte do OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])

 

Kód:

ShowedPlayerDialog[playerid]=false;

 

 

 

Použitie:

 

 

ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_LIST,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");

 

 

Ahoj, mám problem s tímhle. vše jsem udělal aby se to neopakovalo ale teď se mi dialogy vůbec nezobrazují.. možná jsem pokazil toto:

 

a ešte do OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])

 

Kód:

ShowedPlayerDialog[playerid]=false;

 

Dal sem to do toho publiku uplně zvlášť nad return je to tak dobře??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×