Jump to content

Hashiri

Uživatel
  • Příspěvků

    416
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    3

Hashiri last won the day on 31. Březen 2013

Hashiri had the most liked content!

Reputace

35 Dwaine

About Hashiri

  • Narozeniny 04/18/1997

Kontaktní údaje

  • Web
    http://osicja.blogspot.cz
  • Skype
    Osicja
  1. 1. To je cena za krabicovou verzi. I tak ta cena ještě nebyla oficiálně potvrzena, pouze padlo, že by to mělo být stejně jako za Win 8. Cena byla od toho odvozena. 2. Upgrade bude možný i nelicencovaným Windows, uživatelé dostanou funkčí OS i s aktualizacemi. Omezení je ze strany podpory a podle všeho by se měl vyskytovat na nelicencovaných OS nějaký vodoznak.(ne ten klasický, jak ho známe všichni)
  2. Vážně nemám rád ty řeči o sledování a schromaždování dat. Windows žádná data nezíská když mu je nedáš... Co se týče sledování, tak není žádný problém si zkontrolovat odesílaná data z PC a můžeš se podívat jestli si od tebe Microsoft něco bere. Proč je nový Windows tak propagován ? Myslíš ikonku na liště, která má za úkol informovat a usnadnit migraci uživatelům na nový systém zdarma ? Alespoň jsem si tedy jiné velké propagace v ČR nevšiml. Systém zdarma i pro piráty ? A proč ne ? Pokud by ho nedali, tak by si ten systém piráti stejně získali. Takhle bude mít Microsoft piráty alespoň z části pod kontrolou. Jinak to, že je systém zdarma není vůbec špatný tah ze strany marketingu. Microsoft stejně na Windowsu nejvíce vydělává z OEM a na firmách a pokud by měl o nějaké zisky přijít určitě se mu to vrátí z poplatků z nového storu s moderními aplikacemi. + Windows 10 je poslední Windows, takže je pro Microsoft určitě dost důležité aby se mu na nový Win všichni(nebo alespoň většina) uživatelů přesunula. Pokud by se tak opravdu stalo, mohl by Microsoft odříznout podporu starých systému i o něco dříve a starat se tak jen o jeden systém a ne o tři. PS. Volfik, to oznámení má na svědomí aktualizace KB3035583, takže stačí když si stáhneš tu, ostatní můžeš i nadále ignorovat.
  3. Záleží na tom jak si hráč mění IP. Každý server by měl mít zablokovaný přístup přes známé proxy servery a nejlépe blokovat i přístup z jiného státu/republiky/králoství atd... Pokud má DIP tak je možnost zablokovat rozsah IP, to je ale špatné řešení jelikož tím zablokuješ jiné (potencionální) hráče. Je tu však možnost zkombinovat obě tyto možnosti a gpci. (nejlepší řešení) Zkontroluješ rozsah a pokud sedí tak i gpci, pokud sedí i to tak ban. Šance, že by jsi zablokoval neviného je malá...
  4. Na těchto "starých klikačkách" spíše proděláš vzhledem ke spotřebě PC, musíš počkat na vznik nové a hned se do ni pustit investice cpát do refů jelikož na začátku síťe jsou aktivní, po tak dvou měsících vše šmiknout peníze si nechat poslat a pokud možno účet ješte prodat.(na internetu si samozřejmě zkontroluj důkazy o platbách jestli to náhodou není scam. ) Za celou dobu z toho jednoho webu získáš okolo 10$. Na jeden web nic moc ale pokud máš bota a stíháš jich více tak se částka dost zvýší. Cena za klik se po dvou měsících začne propadat vzhledem k oběmu peněz který správce musí vyplácet. Ještě je tu jedna možnost, a to si vyměnit roli a řídit takový web sám. Je to dost náročné na čas a musíš i dost zainvestovat(webhosting, doména, SEM reklama + starost o SEO vzhledem k velké konkurenci). Podle mého se to moc nevyplatí ale můžeš to vyzkoušet. Každopádně GL.
  5. Proč takhle tlačíš na pravidla ? Diskuze/spamy patří ke každému fóru a s tím nic neuděláš ať se budeš snažit jakkoliv. Většinou je to dokonce přínosem, v diskuzích se většinou dá zjistit povaha a jiné vlastnosti autora tématu a tak přejít nedorozuměním či dokonce scamu. (Žádná narážka na aktuální téma). Autor by měl být vždy schopen adekvátně reagovat tak aby z toho nevyšel špatně či nějak poškozen.
  6. Hashiri

    klan Fuck all Kids

    Jsem čekal pořádnej klan pro pedofily a ono nic... Tak zase o dům dál.
  7. Nad tímhle jsem již párkrát přemýšlel, dokonce jsem se do toho již několikrát pustil ale hned jsem stratil motivaci a bylo to. Možná něco připravím jako poděkování řekněme za 1000Liků Na druhou stranu pokud někdo bude vyvíjet vlastní AC tak mu s ním vždy rád pomohu.
  8. Všechny skripty jsou v těch .cs souborech, můžeš je otevřít i s poznámkovým blokem nebo celý projekt spustit v nějakém vývojářském studiu.
  9. Pokud půjde někomu jen o ty "shity" tak ano ale já většinou přikládám i decompiled takže se Pawner může přímo podívat do kódu skriptu a rovnou udělat zabezpečení nemusí si instalovat žádné další knihovny a žádné jiné serepetičky Nově na stránce přibudne hodnocení zabezpečení jednotlivých serverů a jelich náchylnosti, správce serveru vždy kontaktuji ohledně tohoto zveřejnění ale pokud se na to vykašle bude to zajímavá podívaná.
  10. Mivco, nějak tě nechápu.. Co má s tímhle moje sestra ? Pro ty co berou svůj server vážně: Na stránkách jsem zveřejnil nový s0beit s crashery který funguje i na nejnovějších verzích SA:MP clienta. Tzn. brzy vám budou opět padat hráči ze serverů. Ovšem spolu se s0beitrm byl zveřejněn i jeho zdrojový kód takže se tomuto problému můžete vyvarovat a podívat se jak crasher funguje a svůj server včas zabezpečit. Jen taková motivace pro ty kteří váhají nad návštevou mé stránky. Pokud chcete být informováni stejně rychle jako cheateři doporučuji Like/Sledování či se jen aktivně chodit koukat co je ve světě nového.
  11. Zdravím, jak již název vypovída Dark Force Cheater je zpět. Pro většinu z Vás to znamená jediné nemusíte dlouho hledat cheaty/hacky/modifikace na internetě a vše máte na jedné stránce. Už tedy nebudete pozadu oproti cheaterům kteří jsou v těchto vodách dlouho a zase můžete své AntiCheaty vyvíjet naplno. Mnozí z Vás si zajisté všimli, že jsem nereagoval na dotazy ohledně Decompilace CLEO skriptů či principu fungování určitých cheatů. I to se nyní mění a opět na Vaše dotazy budu reagovat, můžete se nyní ptát přímo na fb takže reakce na Váš dotaz bude mnohonásobně rychlejší. Všiml jsem si, že většina serverů s vývojem AC zaspala a nic se nemění, naproti tomu cheateři k tomuto momentu mají 4 způsoby jak shodit hráče ze serveru a 1 jak shodit přímo server. Není dobré se spoléhat pouze na Kalcora a na jeho fixy, měli by jste si umět poradit i sami a já doufám, že Vám s tím budu schopen pomoci. Tohle je novinka spíše pro ty se kterými jsme spolupracoval popřípadě pro ty co by si chtěli zabezpečit server ale nevědí jak na to z principu jít. Brzy budu na stránách uveřejňovat nové hračky tak doufám, že se občas přijdete mrknout, cheateři na Vás totiž určitě čekat nebudou. Adresa: https://www.facebook.com/pages/Dark-Force-Cheater/343469425856579
  12. Nejlepší je ve chvíli kdy ti to "laguje" použít LCTRL + SHIFT + ESC a podívat se kde je největší vytížení. Také když už tam budeš se koukni na záložku "Po spuštění" a zakaž vše co nepoužíváš hned po spuštění. (Např. Skype, prohlížeč, tiskárnu, Javu atd...) Dále jdi do metra a napiš "msconfig" a spusť program který ti to vyhledá. Překlikni se na "služby" a skryj všechny služby společnosti Windows, nyní máš okno se službami které se ti spouští hned po startu a většina i naprosto zbytečně. (Snad každá služba se spustí vždy když ji potřebuješ proto je hloupé je mít zapnuté neustále). Dále bych se podíval na nějaký externí nástroj na defragmentaci disku, soubory s přeházené na disku zatěžují PC snad nejvíce, samozřejmě hned po defragmentaci ten nástroj odinstaluj, většina funkcí by ti spíše naopak uškodila. Kontrolu proti malware ani nedělej, myslím, že neexistuje nikdo kdo by udělal malware jen proto aby ti to občas "lagovalo". Také by jsi mohl vyzkoušet pročistit PC od prachu, pěkně profoukat a hlavně vyčistit větráček.
  13. Hashiri

    pomoc Help(nepripojím sa do hry)

    Pokud se ti spouští Singleplayer, tak jsou jen dvě příčiny... Vadný crack nebo máš špatnou verzi GTA:SA, SA:MP funguje jen na základní 1.0 US (Pokud se tedy nepletu ) Ty dvě složky mohli vzniknout tím, že jsi hru instaloval 2x na dva různé disky, jelikož ikdyž nainstaluješ hru např. na disk E tak se ti ta složku vytvoří na disku C ať děláš co děláš Je to stará chyba ale naprosto v ničem to neškodí.
  14. Hashiri

    pomoc Help(nepripojím sa do hry)

    Stejně jako SA:MP tak i GTA:SA spusť jako správce a v režimu kompatibility Windows 98/ME.
  15. Pokud jsem správně pochopil tak k nainstalování toho patche nedošlo, že ? Ono SA:MP funguje jen na 1.0 US verzi. Nastav SA:MP klienta aby se spouštěl jako správce spolu s nastavením kompatibility na Windows verzi 98/me. A SA:MP znovu spusť, pokud se nic nestane vypni bránu FireWall a vyzkoušej znova, pokud stále nic tak to co si nastavil SA:MP klientu nastav i přímo hře, tedy programu gta_sa.exe (nevím jak to teď přesně je). Nyní máš nastavené vše správně a není důvod proč by to nefungovalo, pokud by se ovšem stal zázrak a nefungovalo by to, přemýšlel bych o stažení přímo .iso GTA:SA a pozdějším cracku. Také je zde malá možnost, že to způsobuje i špatný crack gta_sa.exe, pokud nic nezabere stáhni nový ale nezapomeň mu zase správně nastavit spouštění.
×
×
  • Create New...