Jump to content

skoppanek

Uživatel
  • Příspěvků

    21
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Nechci tě nijak urazit, ale za ten nesmysl a hnus, kterou si dal do toho spoileru si chceš účtovat 300 Kč? No to se mi snad jenom zdá To myslíš fakt vážně? Řekl jsem udělám.. Ne že mu tohle prodám :wtf: Snad prve čtu než píšu ne?
  2. Pokud chceš udělám ti intro za 300,-
  3. 15ctiny? Tím pádem všechno nejlepší!
  4. Nemá cenu jim říkat co mají dělat.. Stejně budou psát blbosti
  5. Znám jednoho kterému je 13 a píše si vlastní hry na PC... Jeden od nás Tak nevím co ti je
  6. Font je tuším IMPACT Bez tutoriálu atp..
  7. Koukal jsem se že tu pár lidí dává své věci Tak sem hodím jedno starší chvilkovou věc pro kamarádku Co říkáte?
  8. Jediná chyba co tu je že jsi se narodil :thumbdown: Chtělo by to opáčko ze základky... Joo promin Ty jsi na základce
  9. Kluci trošku Vám tu přidám informace.. Sítě + Webové stránky jsou http://www.playplus.cz + Youtube acc http://www.youtube.com/playpluscz + Facebook Fanpage 1 http://www.facebook.com/gamercraft + Facebook Fanpage 2 http://www.facebook.com/playpluscz + Navíc další fanpage jednotlivých členů např. http://www.facebook.com/pages/rady123lol/265426843495649?ref=ts http://www.facebook.com/DyTik?ref=ts http://www.facebook.com/pages/DJMatyas/153513278098229?ref=ts Ohledně modu + Základy - Fakt jen začátek zřejmě.. Nemovitosti Hodně druhů mafie každá nějaké specifika. povolániá VIP Stunt ostrov Kavárna Závody Tuning Krádeže + Chceme se zaměřit na takovéj tzv. tvrdej život mafiána a když zrovna nejsou žádne konflikty nebo tak.. možnost povolání a hodně srandy růžná bojiště.. Ohledně odměny + Takže teď ohledně hodně ptané odměny.. Můžeme Vám nabídnout hodně věcí... + Určitá procenta z VIP + Webové stránky (Portfolio nebo něco jiného pro Vaší prezentaci) O grafiku se starám já. + Budeme točit spoustu videí potom ohledně toho takže se zveřejníte dostanete nové obzory a více zakázek. + Reklama na serveru. Jak už jsem řekl trošku někde výše když už to klapne a začnem tak ta návštěvnost bude! Vaše dotazy či připomínky.. + Že to vypadá jako nabídka na práci.. Ano můžeme dlouhodoběji spolupracovat. Pokud plánujete do budoucna se orientovat v IT jobu tak něco do životopisu k začátkům. + Hosting? Máme na fakahedě zaplaceno čtvrt roku tuším.. + Nesledujou nás lidi.. Stačí se rozhlédnout. Společný YT účet je založený myslím 1-2 měsíce.. Koukněte po ostatních naších kanálech. + 500€ - Takhle na ruku Vám takovou částku nedáme. Nevím snad jsem tu napsal všechno zrovna jsem vstával.. Pokud Vás něco zajímá ptejte se.
  10. Dobrá no, polepšit si tu nikdo nechce tak pokud by někdo měl mod nebo zájem skype máte.. Tady kouknu večer
  11. Tak co kecáš že je tvuj ? Já někde napsal že P+ je moje?
  12. No, vždyť to říkam že se najdou lidi kteří se nedokážou kouknout na členy v pravo kteří nejsou vypsaní všichni...
  13. No chápu,ale jestli máte Rze,nebo nějakou ptákovinu,co už vyšla,a všichni ji znají,tak nevím,jestli se ti tam někdo zabydlí.Napiš jaký máš mod,jestli to bude nějaký slušný,tak možná tam nějakou tu dobu budu. ___________ Ptákoviny neberu.Jako např.jailbreak,nebo prison sector,a podobně. Jestli tam máš druh:Rze,samozřejmě slušné Rze.Nebo je upravené,a nebo spíš nějaký zcela nový mod,tak mě můžeš čekat Server není ani veřejný takže ti říkám že tam není nic scripty atp.. cosik jsem zkoušel s kamarádem ale nic moc.. Nevím zda to tu píšu nezřetelně.. ale hledám lidi kteří mi buď nějakým způsobem "prodají" nebo udělají mod. Psal jsem jim že bych si představoval nějaký s možnostmi povolání ale zaměření více na různe typy mafie každá jinou funkci atp..
×
×
  • Create New...