Jump to content

Fellas

Uživatel
  • Příspěvků

    66
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Fellas

  1. Fellas

    klan [KLAN] HFC

    Zdravim chtěl bych vám představit klan HFC. - KLAN TAG: [HFC] - CELÝ NÁZEV KLANU: High Fighter's Commando - WEB: http://hfc-clan.eu/news.php - DATUM ZALOŽENÍ: 12.10.2012 - ZAKLADATELÉ: SteinaR, ShockWawe Aktuální tým: - Vedení: Shock, Reno128, Shifer - Members: K4PO, DuFF, Marsh - VIP: Vektor, HouNd, Ladis, Br@vo, SoNNy, DaWWe, SteinaR Náš klan se zabývá sawn of skillem ve hře GTA SAN ANDREAS MP. V této "disciplíně" Máme odehráno 152 zápasů. Většinu si troufnu říct úspěšných. V budoucí době uvažujeme o rozšíření klanu také na jiné hry. Díky za pozornost.
  2. Zdravim chtěl bych vám představit náš clan CssR. Použiju šablonu co už psaly NS. Název: CZECH and SLOVAK SAMP REBELS Clan založen: 1.1.2012 Clan založil: CuB ( Dříve Fellas) Clan Leader: CuB, YipMan Počet členů: 13 + 4 Test members Naše servery: Cw server: 86.110.226.68:7860 Náš web: http://www.clan-cssr.eu/clan Věnujem se: SKill, Stunt, Drift Vše podstatné co jste se nedozvěděly zde se dozvíte na našich webových stránkách v horním menu v záložce clan. Díky za přečtení Zdraví CuB_CssR.
  3. Jak to z Mubbym testujem vypadá to hodně dobře Už jen to dodělat
  4. Zalagoovaný web sice se to zlepšilo, ale pořád to není ono.
  5. Fellas

    pomoc Pickup

    Stejně tam není...
  6. Fellas

    pomoc Pickup

    Zdravim mám tu problém s tvořením pickupu vůbec nevím kde je problém tak prosím o pomoc. Můj postup. 1) Uložil jsem ve hře pozici /save yakuza 2)Šel jsem do GTA user files a tam do txt dokumentu kam se to uložilo. Zde bylo toto: 3) Dal jsem ony souřadnice do pwn na pickupy: 4) Dal jsem to do .AMX (bez problému) a restartoval server. 5) Na onom místě nic není. A to je ten problém. Díky za pomoc.
  7. Fellas

    Odchod

    Čau a GL v životě!
  8. Fellas

    Hledám pomocníka

    Být váma tak se mu na to vykašlu člověk, který si přejmenovává cizý scripty na svoje jméno?! To jasně vypovídá o jeho charakteru! Jedna z mála věcí ve spoileru! Screeny zde:
  9. RP s warpy no nevim. V modu 9 zaměstnání se mi zdá zoufale málo. jsem zvědav na stunty a mapy. No uvidíme. Btw. Marek ty na to pawníš sám???? "affraid"
  10. Za to hodnocení bych ti nasral a né řekl ID 1) Chybí TAG [MAP] HUNTER ARENA 2) Je to takový obyčejný 3) Moc letadel=bude lagovat server 4) Moc práce si s tím nedal 5) Nevidím moc využití 1)je to v sekci mapy snad jen magor sem dá GM 2)Může být dobrá akce 3)Zase jak který ovšem většina ano 4) Nesouhlasim jestli to je ve vzduchu tak dal. 5) Akce?
  11. Za to hodnocení bych ti nasral a né řekl ID
  12. proti gustu žádný diškutát
  13. Zdravim chtěl bych vám nabídnou předplacený server od xel.cz Stav kreditu 125.7 Dobít kredit Vypršení kreditu 54 dní Jelikož to už nebudu používat a nechci to nechat propadnout. Cena domluva.
  14. jop na sD ho poslouchám furt ale PalkiS mu ho asi nedal, vím že ho má v módu a on by mu asi nic nedal SD ani nevim coje
×
×
  • Create New...