Jump to content

Fellas

Uživatel
  • Příspěvků

    66
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Fellas

  • Narozeniny 03/26/1995
  1. Fellas

    klan [KLAN] HFC

    Zdravim chtěl bych vám představit klan HFC. - KLAN TAG: [HFC] - CELÝ NÁZEV KLANU: High Fighter's Commando - WEB: http://hfc-clan.eu/news.php - DATUM ZALOŽENÍ: 12.10.2012 - ZAKLADATELÉ: SteinaR, ShockWawe Aktuální tým: - Vedení: Shock, Reno128, Shifer - Members: K4PO, DuFF, Marsh - VIP: Vektor, HouNd, Ladis, Br@vo, SoNNy, DaWWe, SteinaR Náš klan se zabývá sawn of skillem ve hře GTA SAN ANDREAS MP. V této "disciplíně" Máme odehráno 152 zápasů. Většinu si troufnu říct úspěšných. V budoucí době uvažujeme o rozšíření klanu také na jiné hry. Díky za pozornost.
  2. Zdravim chtěl bych vám představit náš clan CssR. Použiju šablonu co už psaly NS. Název: CZECH and SLOVAK SAMP REBELS Clan založen: 1.1.2012 Clan založil: CuB ( Dříve Fellas) Clan Leader: CuB, YipMan Počet členů: 13 + 4 Test members Naše servery: Cw server: 86.110.226.68:7860 Náš web: http://www.clan-cssr.eu/clan Věnujem se: SKill, Stunt, Drift Vše podstatné co jste se nedozvěděly zde se dozvíte na našich webových stránkách v horním menu v záložce clan. Díky za přečtení Zdraví CuB_CssR.
  3. Jak to z Mubbym testujem vypadá to hodně dobře Už jen to dodělat
  4. Zalagoovaný web sice se to zlepšilo, ale pořád to není ono.
  5. Fellas

    pomoc Pickup

    Stejně tam není...
  6. Fellas

    pomoc Pickup

    Zdravim mám tu problém s tvořením pickupu vůbec nevím kde je problém tak prosím o pomoc. Můj postup. 1) Uložil jsem ve hře pozici /save yakuza 2)Šel jsem do GTA user files a tam do txt dokumentu kam se to uložilo. Zde bylo toto: 3) Dal jsem ony souřadnice do pwn na pickupy: 4) Dal jsem to do .AMX (bez problému) a restartoval server. 5) Na onom místě nic není. A to je ten problém. Díky za pomoc.
  7. Fellas

    Odchod

    Čau a GL v životě!
×
×
  • Create New...