Jump to content

Morty2

Uživatel
  • Příspěvků

    25
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. například registračka nebo vlastní gamemod tím začni
  2. Cenzurovina ... hnus tohle hej ... tohle by dokázal i začínající pawner který dělá s pawnem 2 dny. Jde vidět že pawno neumíš a ani umět nebudeš. Radši přestaň protože kvůli tobě dostávám mega záchvaty smíchy .. (to tvoje FS) opravdu hnus to je takže 0/10
  3. Morty2

    Makers

    Ahoj, neznáte nějaké programy na tvorbu hry ? Myslím to tak buď 3D ale může bejt i 2 d... hlavně chci aby tam šli možnosti že si můžeme něco sami postavit nebo aby to mělo grafiku středověku. Programovat neumím a moc mi to nejde. Poradíte mi ?
  4. Dobrý den.Chtěl bych vám přivítat novou mafiánskou hru.Hra se celkově podobá BiteFight a tak nějak.Ve hře je celkem dost možností a i dost šancí jak sbohatnout.Zde si uvedeme jen nějaké to minimum : 1| Státy V každém státu budou jiné funkce které můžete udělat třeba JEN v tom státu. Přeprava letadlem bude stát 15.000 Kč což je podle mě celkem malá částka.(Samozřejmě jen pro mě protože já mám miliardy ) 2| Kradení Například kradení aut a vykrádání.Za každou loupež samozřejmě dostanete nějaký ten Cash (peníze). 3| Rodina Patříte mezi osoby které musí být něco víc ? Založte si rodinu a bojujte s ní starejte se o ní a rozvíjejte ji ! 4| Závody Závod je jeden z nejlepších způsobů jak získat peníze. Je potřebné samozřejmě auto. (přece nebudeme utíkat do cíle na nohách) 5| Obchod Pokud budete potřebovat obchodovat s hráči nebo dealery tak tato funkce je zcela přístupná. 6| Posilovna Navyšme si ego a buďme pozorností všech žen . 7| Casíno Nudíte se ? Poďte do kasína a zahrejte si nebo všechno ztraťíte. Pro více náročné si také můžete samotné kasíno koupit. 8| Zona červeného světla Kupme si prostitutky a zažeňme si naše milostné choutky. 9| Prezident Za určité kredity (200) se můžete stát prezidentem některého státu. 10| Vězení Na tohle si dávejte menší pozor pokud nechcete zůstat chvíly za mřížemi. 11| Aukce Dejte cokoliv do aukce a dívejte se na hráče jak se perou o vítězství. 12| Mise Plňte mise a získávejte nějaký respekt a hodnost. Akce : Staňte se moderátorem ! Chcete se stát moderátorem ? Máme jen 1 místo. Jak se stát moderátorem ? Napište majiteli (Shadow) zprávu a po dohodě s admin teamem se nějak domluvíme a uvidíme jestli jste postoupili.Také musíte napsat do zprávy něco o sobě. Web : http://www.mojemafie.cz/StreetCrime/ P.S.: Omlouváme se za to že nemáme .cz doménu nebo jiné ,ale nechceme utrácet zbytečně peníze když domény jsou podle mě na prd když je tak moc nevyužijete. (V zásadě ji použijete jen když zadáváte url což je podle mě k ničemu) Pochopitelně vím že budou námitky jako : To je přez mojemafia ! Je to blbost a jste lamácké lamy ! P.S.2.: Taky jsem prvně namítal že je to blbost ,ale když si hru důkladně prostudujete a seznámíte se s ní určitě vám nepříjde že je to taková blbost. P.S.3.: Důvod toho proč je to na mojemafie je to že neumím dělat webové hry takže celkově je to i má chyba. To je nejspíše všechno.Tím se s vámi loučím a doufám že někdo příjde.
  5. Age of Empire III "santa" Asi jedna z nejlepších strategii.
  6. V.I.P od QWERA je dobré ,ale nejlepší pro hráče je možná to že se jich zeptáš co chcou oni a po případě pak pohledat nebo vytvořit vlastní.Teď na vánoce je nejlepší nahodit nějakou vánoční atmosféru proto bych volil nějaký vánoční FS.
  7. Ahoj, tímto zahajuji soutěž ve hře Death Worm.Co dostanete za první místo ? Nic , jak je to v názvu napsané je to jen | FOR FUN | Vaše skore posílejte ve screenu. o hře : Tahle malá blbůstka může být hodně návyková Například já to hraju furt tak 3 h a nemůžu dostat nějaké best score.O hře není co moc popisovat takže si to musíte vyzkoušet sami jelikož sem líný to tady psat "sunny" . Screen : Download : http://www.yoyogames.com/games/72097-de ... m/download
  8. Ahoj, vítám vás u mého prvního Tutoriálu a to na animace. Info : Pivot Legrační prográmek na tvorbu animací.Nejvhodnější jsou asi nějaké bojovky apd. ale nic nám také nebrání vytvořit si vlastní například Pawnování "cyclops" . Abych řekl pravdu dobře se v tom vyřádíte a když už tak z toho vznikne pořádná pecka a někdy dokonce i film . Nyní ale dost keců a vrhneme se k tvorbě tak tedy Let's Go ! Návod - Tvorba Asi nejdůležitější ingrediencí je samotný program který je http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ ... ownload/?g[hledano]=Pivot&g[oz]=2.2.6 zde ke stažení Tak tedy stáhneme a naším dalším krokem je Instalace Po nainstalování také spustíme a uvidíme okénko se samotným pivotem a uvnitř okénka je postavička.Tyto panáčky nazíváme Stickman/i Postavička má jednotlivé klouby kterými můžeme pohybovat.Zvolíme třeba loket a pohneme ním a tím manipulujeme postavičkou.Dáme ji například ruky nahoru. V levém rohu v menu dáme AF tak zvaný Add Figure ... což nám vlastně přidá další figurku do hry.Nastavíme zase třeba stickmana. Nastavíme tedy figurce klouby a až budeme mít ten 1 snímek hotov dáme Next Frame což nám vlastně hodí další snímek na kterém se udělá něco jiného.Díky tomuto můžeme udělat například propracovaný pohyb což se velmi hodí a je to velmi hezké podle mého názoru.Nyní se blížíme ke konci jen si vysvětlíme funkce a ukážeme si malou ukázku a naše dílo je hotové.Tak tedy jdeme na další část. Vytváření objektů : Pokud chceme uplně nový objekt tak je možnost si to vytvořit zrovna v programu což se hodí nemyslíte ? Tak zvolíme v liště File -> Create Figure Type a od začátku je jen jedna úsečka ,ale pomocí dalších si můžete udělat třeba židli.Tvoření je vlastně jen na vaší fantazii. Options : Zvolíme si šířku a výšku plochy. Load Background : Nastavení pozadí například obrázek. Current Figure : Nazývám Figure Menu a používám zkratku FM Možnosti figury : Delete - Odstraní figuru Edit - Úprava Figury Center - Přemístí figuru na střed Flip - Otočení figury Colours - Nastavení barvy figury Back - Návrat Tohle jsou nejpoužívanější funkce. A zde je závěrečné dílo které jsem udělal za 2 min.Není moc dobré ale je jen ukázkové. Děkuju za přečtení a doufám že jsem vám aspoň s něčím pomohl.
×
×
  • Create New...