Jump to content

Ondrej Igar

Uživatel
  • Příspěvků

    537
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Everything posted by Ondrej Igar

  1. Ondrej Igar

    hardware Internet

    Nepřímo pracuji pro Starnet a mohu doporučit , minimální garantovaná rychlost je 30 Mbps jak pro download tak pro upload a jako maximum se dává 100 Mbps a nejlepší na tom je že to je vždy za stejnou cenu, 250 Kč včetně DPH . Linka pro hlášení poruch 24/7 a vždy poblíž nějaký technický tým. A za předpokladu že má klient internet od Starnetu je možno připlatit si za televizi (frčí přes net) se 7 denním přetáčením. Zjistit pokrytí | Dotázat se na dostupnost (Za toto doporučení nemám provizi )
  2. Zdravím, pomalu se blíží první výročí BestCloud.cz, a my jsme se rozhodli udělat pro komunitu menší giveaway o celkem 5 VPSek zcela zdarma na 2 měsíce. Co musíte udělat, abyste mohli VPS vyhrát? Napište odpověď do tohoto tématu, která musí obsahovat: 1) Proč byste VPS měli dostat zrovna vy? 2) Co budete na VPS dělat/provozovat? 3) Jakou Linuxovou distribuci chcete? (Debian, Ubuntu, CentOS atd...) Pro koho je toto dobré? - Pro studenty, co nemají dostatek peněz - Pro lidi, co se chtějí něco naučit s Linuxem, ale nechtějí utrácet peníze - Pro lidi, co jen chtějí zkusit naše služby Co nechceme abyste na VPS dělali? - DDoS, abuse, botnet... - Těžit BTC a další cryptoměny ..a další blbosti Jaká je konfigurace VPS? - OpenVZ - 2 CPU - 2GB RAM - 60GB disk - Až 100Mbps konektivita - 1x IPv4 Lidi, co VPS dostanou, zvolíme 18.1.2017 v 18:00 Looking glass: http://lg.bestcloud.cz/ S pozdravem, Mubby a DemoroCZ
  3. Možnost navýšení RAM a internetové konektivity byla přidána. Nyní lze teda upgradnout snad vše cpu, ram, hdd, konektivita za drobné poplatky.
  4. Administrace se bude překopávat kompletně, nastane spoustu změn ale prozatím se bude používat toto, než se k tomu dostanu.. Děkujeme Na to samozřejmě odpovím - https://ctrlv.cz/WKo7 . Hosting běží již delší dobu avšak dosud běžel v ßetě . Oficiálně se to spustilo až pár dní zpátky a požádal jsem 3 osoby o dodání hodnocení . Texty jsou reálné a nijak neupravované. :-)
  5. BestCloud.cz Rád bych Vám představil nově vytvoření VPS hosting nesoucí jméno BestCloud.cz . Našim cílem je nabídnout příznivou cenu a vysokou kvalitu služeb. Po několikaměsíčním testování a vyvíjení jsme rozhodli že budeme nabízet pouze jeden tarif. Za pouhých 150,- Kč/měs. nabízíme totiž 2GB RAM, 2x 1.7Ghz CPU, 60GB diskového prostoru. Ke každému VPS je přidělena jedna IPv4 adresa. Administrace na kreditové bázi. https://www.bestcloud.cz
  6. Ondrej Igar

    plugin

    To je originální soubor sscanf.dll ? Nebo přejmenovanej .so na .dll? Zkusil bych pohledat na internetu ten soubor znova nebo vyzkoušet jiné verze.
  7. Ondrej Igar

    plugin

    Ano. Jak je v konfiguračním souboru serveru řádek "plugins" tak za "sscanf" doplnit ".so" => "plugins sscanf.so". (Pokud to je na Windowsu tak místo .so to bude .dll)
  8. Ondrej Igar

    plugin

    Troufám si tipnout, že chybí koncovka souboru ".so" nebo ".dll". Pokud je to spouštěno na Windowsu tak ".dll", pokud na linuxu tak ".so".
  9. Zdravím, mám několik nevyužitích domén, které se někomu mohou líbit takže je prodávám. Pro cenu PM. Doména | Datum expirace bigflow.eu | 04.12.2016 bohemiasms.eu | 27.11.2016 e-novinky.eu | 14.12.2016 enovinky.eu | 14.12.2016 etern.cz | 26.04.2017 freeorderserver.eu | 27.11.2016 iphonezasms.cz | 08.02.2017 (včetně systému-vše komplet) mikrotrh.eu | 27.11.2016 powerbanka.eu | 27.11.2016 svetmotivace.cz | 30.07.2016 - pobav-se.cz | 27.04.2017 futurecraft.cz | 02.01.2017 game-hoster.cz | 13.11.2016 unlimitedworld.cz | 16.10.2016 xille.eu | 27.11.2016 kybers.eu | 04.12.2016 Vše je na WEDOSu . Díky za pozornost
  10. Je zajímavé to co je ve Vašem podpisu, protože si protiřečíte. Pochybuju že vy jste zrovna svatý . K designu: Jednoduché, přehledné, optimalizované, prostě skvělé. A líbí se mi skvěle zvolená fialová. Co bych asi vytkl že v oblasti "O mně" by mohl být slider aby tam mohlo být případně více informací.
  11. Děkuji za upozornění. Stránka není nijak nebezpečná, budu to řešit. To si nemyslím ale děkuji za podnět. Mě nevadí že Steel kritizuje ale aspoň kdyby napsal konkrétnější body, protože pokud se zeptám někoho jak se mu líbí má nová mikina a řekne že to je hnus, tak to je sice hezké ale nepomůže mi to nic zlepšit, potřebuji vědět co, například barva, tvar.. Já pro změnu nepoužívám žádny antivirus a jsem spokojen. root@debian:~# apache2 -v Server version: Apache/2.2.22 (Debian) Server built: Dec 23 2014 22:48:29 root@debian:~# apt-get upgrade apache2 Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded. Ještě mohu updatnout WordPress. Jináč VirusTotal ani ScanURL nic nehlásí, až na Sucuri který oznamuje "Outdated Web Server Apache FoundVulnerabilities on Apache 2.2". Skusím ještě jinou cestou updatnout apache a pak bych updatnul i WP. A ještě do třetice .
  12. Ondrej Igar

    pomoc Error-php

    Výstupi máš napsané nesprávně, připad použitý který jsi napsal se používá třeba u json. Správné použití je tedy místo -> použít ["PožadovanéPole"] . Čili while($vystup = mysql_fetch_object($nacti)) { $id = $vystup["id"]; $nickDB = $vystup[meno"]; $hesloDB = $vystup["heslo"]; $emailDB = $vystup["email"]; }
  13. Špatně být nemůže, kdo určil že je špatně? A jak můźe být špatně i do konce když žádní není? Musím ale souhlasit s Jakerem, kdykoliv čtu něco od tebe tak mi to přijde že se chlubíš a chováš se "Já jsem steel, jsem železo, jsem všechno". Proč si to myslíš konkrétněji? Co je dle tebe nesprávného? A omyl, už jsem i vydělal .
  14. Děkuju . Bohužel jsi neuvedl nic konkrétnějšího, tvá reakce je bezvýznamná . Mohl by jsi napsat v čem konkrétněji? Rozhodně bych to ocenil než když napíšeš něco ve smyslu "je to k h.." .
  15. Experiment, na kterém chci demonstrovat, jestli je možné vydělávat pasivně bez toho aby jste museli zvláště hnout prsty. Vytvořil jsem blog, kde budu psát články které budou mít "PR účely" a budou něco popisovat a hlavně výsledky - zisky. Cílem je vybudovat z ničeho, něco, co bude taktéž vydělávat. Budu rád když budete i Vy sledovat můj postup. Odkaz odstraněn Avast hlásil nebezpečnou stránku, konkrétně infekci typu Malware. Nahlášeno a mnou potvrzeno (Om3n)
  16. Odebírám (Sleduji) ho na fb, baví mě číst si jeho statusy . Je to moc namyšlená osoba která neví co dělat, přitom si myslí že je zaneprázdněn a ptá se na triviálnosti..
  17. Laces, áno a nepríde ty drzé lézt do soukromí (email) dívat se na citlivé údaje a najít si heslo od E-Bankingu, přihlásit se a sprostě si převést docela velkou částku z bankovního účtu? Laces, *z nich php. Pokud si to myslíš, mysli. Na té "peckovné administraci" opravdu začnu dělat a php mě baví, nejsem nejlepśí ale umím, je to spíše o inteligenci co si jak kdo vymislí a né že to buď umíš nebo ne, každý má svůj systém (formu) kterou to dělá.
  18. Ano, souhlasím. Ale cílem byla pomsta, jak již jsem skrytě zmínil výše. No co už.. Z těchto důvodu, pro vyšší zabezpečení se bude dělat na zbrusu nové administraci která bude zaměřená na více her (MultiAdminPanel) a bude poskytovat největší bezpečnost. Ano, fatálně jsme selhaly a nato omluva není. Ale skončit rozhodné nechceme, z chyb se ponaučíme a budeme konat jinak. Ne ne, jak jsem již psal, cílem byla pomsta. Dřív zabezpečoval administraci a tím pádem měl přístup. Kudris mu věřil a ta osoba toho zneužila a krutě se pomstila. (Jelikož měla přístup, tak vběhla do configu, kde si vyčetla data od MySQL a smazala data.) OSK-Host.eu není FREE. Administraci jsme neměly od Laces-a ale koupenou od xEl(Itox).
  19. Ne ne, furt to neni Kudris (+šel spát) Kudris by psal stylem "Omlouvám se někdo se mi dostal do účtu.."Ale to je jedno a vim kdo to je. Tak pan-e D. přestaň . Toto téma je zbytečné, nic se tu neřeší. D. myslim si že máš věk i rozum nato aby si si uvědomil, co děláš za blbost a tímto nic nevyřešíš.
  20. Toto Kudris nepsal. 1) Kudris je Čech, Slovensky nepíše 2) Hosting nekončí, osoba kterou nebudu jmenovat smazala DB z urciteho duvodu ktery taktéž nebudu vypisovat. 3) OSK-Host bude mit uplne novy a zbrusu novy AdminPanel a konecne rozjedem i slibovany MC a CS 1.6 3.1) OSK-Host se zaměří i na další hry, nejen na tyto 3 (samp,cs16,mc). 4) Heslo z uctu na pawno.cz si ta osoba vytahla z Databaze ze samp administrace. Opět se omlouvám za nedostupnost.
  21. Timto chci popřát všechno nejlepší už. AvestX (Honza Nachlinger) k jeho 16 letům. Tak ještě jednou všechno nejlepší a najdi si pořádnou holku. (Video sem poslal tobě do sz na fb, je to sprosté ) VŠECHNO NEJ!!! jo a GruBB-ovi taktéž i když ho v lásce moc nemám.
  22. Ondrej Igar

    ostatní school :P

    1.C , A36 MPS-kár (IT Obor), 4 roky s maturou..
  23. Zdrojové kódy má, pokud si pamatujete odmeny (dot) eu,tak jsem vlastnikem a mam ještě starý systém včetně designu.
  24. Každému se líbí něco jiného. Ale když už chceš záporně hodnotit, aspoň napiš, co natom vylepšit .Design jsem neďelal já ale "palo812" kterého ani neznám.
  25. Jak jsem psal na skype, taky jsme to mněli v plánu, už byl i design.. Ale byl si rychlejší. Ale hezké, jen škoda že si první.
×
×
  • Create New...