Jump to content

MiKEE

Uživatel
  • Příspěvků

    97
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

-2 Bez důvěry
  1. Zdravím pokoušíme se oprášit tento starý projekt. Pokud by měl někdo zájem pomoc, hledáme mapera na dlohodoubou spolupráci. Zájemci se ozvěte sem nebo na naši stánku na FB www.facebook.com/sanfierrorpeu edit: Proč bych zakládal novou tému ? Takhle aspoň každý uchazeč ví o jaký projekt se jedná... chytráku.
  2. Pokud chceš něco na hraní her tak bych asi šel do nějakého iOS zařízení. Pokud chceš telefon na internet a běžné užívání asi bych volil ten WP. Osobně vlastním iOS a předtím jsem vlastnil telefon s Androidem a abych vám řekl pravdu jsem rád, že mě kámoš přemluvil do iOS. Ten samí problém co jsem měl já s Androidem má i teď muj kámoš, který si koupil nějakou xperiu. Po čase používání cca půl roce se telefon začne sekat (přechody mezi prostředím, atd.). Takže moje rada pokud chceš kvalitní telefon na všechno kup si iOS zařízení, pokud chceš telefon na běžné používání kup si WP a pokud chceš telefon kterej ti nebude poačse kničemu, tak si to asi už domyslíš.
  3. Dobrý den, chtěl bych Vám představit novou clanlist databázi. Clanlist jak už z názvu vyplývá databáze kam si můžete přidat váš herní clan, stačí vyplnit pouze jednoduchý formulář a pak už jen čekat na potvrzení moderátora. Web stránka: www.clanlist.eu Fb stránka: http://www.facebook.com/pages/Clanlisteu/452086188163361 Formulář: http://clanlist.eu/clan-add.php Seznam klanů: http://clanlist.eu/clans.php Snad se vám bude líbit.
  4. Original název: teamemp //edit k portálu -10/10 ..
  5. Za header bys chtěl zaplatit jo ?
  6. Kup fichtlíka za 500kč ho seženeš i s plnou nadrží. // neni zbytečné si dělat papíry na 50ccm ? podle mého je lepší si počkat rok a udělat si papíry už na 125cmm
  7. Nechtěl bych tu dělat reklamu ale Pro Gamers už existuje jako SA-MP portal. Mají originální RZE 8 a docela i návštěvnost.
  8. Zato že tě to spawlo někam pryč nemůžu nikomu jinýmu to nedělalo. Mohl si dát /kill a nikam si běhat nemusel . To že tam psal jeden hráč ty sračky tak to bylo z důvodu že jsme skoušeli bota Michala jestli funguje a upozornuje hráče. Jinak je to beta verze tak nevim proč tu píšeš takový sračky, že tam bugy jsou otom víme a Martin se pokusí co nejdřív to opravit.
  9. Tak je to tady chtěl bych vás dnes všechny pozvat na první veřejný beta test od 19:30 hodin. Byli bychom rádi kdyby jste všechny bugy co najdete nám nahlásili přímo na serveru nebo na našem foru. Prvních 6 registrovaných lidi dostane od nás zdarma VIP. HostName: SFRP Beta Testing Address: samp.sanfierro-rp.eu:7788 Players: 0 / 47 Ping: 31 Mode: [beta] San Fierro RolePlay Map: SF + AP - server bude odemčený včas nemusíte se bát...
  10. Děkujeme za hodnocení. Přesný datum bety bude 9.8. 2012 19:30
  11. Prosím některého modérátora jestli by nám přendal topic do sekce "Prezentace módů" btw. sprovoznili jsme propojení servera s webem http://sanfierro-rp.eu/top50.php?order=zabil http://sanfierro-rp.eu/banlist.php http://sanfierro-rp.eu/users.php?id=MiKEE
  12. Ten příběh je myšlen tak, že jsi dřív vraždil lidi a byl si pěknej podvodník, ale oni tě zavřeli za vraždu, kterou jsi ty neudělal, prostě si seděl nevinně 20let. Krávy skopírované nejsou napadlo nás to, když jsme nevěděli jaké funkce dát k farmářovi. // edit teda ten příběh je zamotanej nevim jak to vysvětlit vinně si seděl to ano protože si vraždil ale s krátka oni ti přišili jinou vraždu kterou jsi ty nespáchal
  13. Vzhledem k tomu, že jsme v posledních týdnech měli problém s chekpointy a eventy tak jsme skoro celý týden jen opravovali, ale _Martin_ si se vším poradil a už vše jde jak má, ale díky zdržení se beta se spozdí o pár dnů. Mimochodem hledáme nějakého skušenohé mappera a movie makera, který by snáma chtěl spolupracovat. Maper by měl umět základní věci v MTA. Movie maker, který by zvládl udělat nějaký intro a občas trailler k novému updatu.
×
×
  • Create New...