Jump to content

Lalan

Uživatel
  • Příspěvků

    183
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Lalan

  • Narozeniny 02/02/1998

Kontaktní údaje

  • Skype
    lalan98

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vyzkouším to, ale pochybuju že něco v PC mám když jsem ho cca před 2 dnema reinstaloval.
  2. Zdravím, po dlouhé době píšu sem, abych vyřešil svůj celkem dost velký problém se stáhováním. Jde asi o to, že jakmile stahuju něco z ulož.to co má více tak cca 3mb++ tak to dojde ke konci, a tam se to zastaví, vždy na 99%, potom jen ubývají kb/s a jakmile dojdou na 0 vypíše že "Chyba - Chyba síťe" u stahovaného souboru, zkoušel jsem googlit ale moc jsem toho nenašel, ale narazil jsem na forum kde někdo psal ať zkusím stáhnout nějaký menší soubor třeba obrázek´, který mi bez problémů stáhl. Nevíte někdo jak bych tento problém mohl vyřešit? //Jen chci dodat že tento problém není jen u stránky ulož.to ale u dalších stránek.
  3. Zdravím, sestra si koupila ntb a k tomu i router NETGEAR, vše šlo v pořádku do doby, než si router vyžádal pin, a po zadání se připojení odpojilo, lépe řečeno připojeno to je, ale připojení je "Omezené". Nevíte si někdo rady jak tohle vyřešit?
  4. Lalan

    pomoc Tabulky na webu

    Zdravím, chtěl bych se zeptat jeli tu nějaký köder který by zdarma udělal tabulky na web? Jednalo by se o tabulky pro team jinými slovy vedení webu, našel by se tu někdo? /PM
  5. Zdravím, udělal jsem si u endory web, jelikož tam už není možnost vybrat si php-fusion tak jsem zvolil wordpress, zakládáme s kámošem menší project a chci se vás zeptat jestli musíme oba dva dělat na jednom profilu nebo můžu přidat práva i jemu, popř. jak na to.
  6. Lalan

    pomoc Nefunguje diakritika

    Nevím jestli jsem nepochopil téma, ale nepíšeš zde z diakritikou ?
  7. CS 1.6, BF-Free4Play, NFS:Carbon;Prostreet;MW, Vietcong (Nevim či to píšu správně hhh), CoD 2/4
  8. Lalan

    pomoc Steam Login

    Chyba vyřešena, prosím LOCK.
  9. Lalan

    pomoc Steam Login

    Dost divný, mimo téma nezahrál by jsi někdy? Nemám nějak moc kámošů co hrajou CSko.
  10. Lalan

    pomoc Steam Login

    Vypni a zapni internet, zřejmně problémy s internetem buďto u nich nebo u tebe. Ale nevím no poslední dobou mně taky hodně blbne steam a to jak v chatu tak i , že nevidím Steamáky v csku... Zkusim, ale spíš si myslím že je to u nich, mně například dnes a včera nešel zapnout steam in-game pomocí Shift+TAB. EDIT:// Hotovo, IT restartovaný.
  11. Lalan

    pomoc Steam Login

    Tak jsem zkusil přeinstalovat steam a vyhodilo mi to tuto tabulka Steam.exe (main exception): To run Steam, you must first connect to the Internet. O_o dafaq
  12. Lalan

    pomoc Steam Login

    Zkusím uninstall a install steamu.. Snad pomůže
  13. Lalan

    pomoc Steam Login

    Myslíš u nich? Páč já jsem už kvůli tomu teď restartoval PC a pořád to nefunguje.
  14. Lalan

    pomoc Steam Login

    určitě to není přihlášením někde jinde mě to normálně fungovalo... Nechápu co tím chceš říct. EDIT:// Nečetl jsem post od Ewwe-ho; Určitě si nemyslím že je to připojením když normal koukám na YT na videa.
  15. Lalan

    pomoc Steam Login

    Zdravím, dnes když jsem si chtěl s kámošem zahrát CS 1.6 se mi objevila jakási záhadná tabulka při zapínání steamu, jen se chci zeptat, nemůže být problém třeba v tom že by na tom steamu byl už někdo přihlášený(na účtu).
×
×
  • Create New...