Jump to content

TheRohlikar

Uživatel
  • Příspěvků

    590
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    3

TheRohlikar last won the day on 15. Červen 2015

TheRohlikar had the most liked content!

Reputace

21 Catalina

About TheRohlikar

  • Narozeniny 12/08/1997

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. TheRohlikar

    script Scripty

    Tak srnku.. či krávu, či to tam je. NEbo na lidech, to je fuk.
  2. TheRohlikar

    script Scripty

    Jízda na koni..
  3. Místo toho, aby se omluvil, že to nestihl, tak nadává na celé SA-MP. Se divím, že kvůli tomu neodbouchl obchoďák..
  4. Zapomněl jsi na "opravdu_si_přejete_se_odpojit systém"
  5. TheRohlikar

    pomoc HTML & CSS

    Zdarec, prosím Vás o pomoc.. Web: *** Zaměřuji se na ručně udělané menu vlevo... Potřeboval bych totiž, aby byl text zarovnan uprostřed (to je), ale aby bylo to "tlačítko" přes celou šířku toho menu - rozděleno v "div". Pokud máte jiné nápady, jak rozdělit stránku, atp... Předem děkuji. PS: Jsem amatér, máme ve škole začátky a já se do toho pustil trochu více... (to vpravo je vše ze školy... pro info ) Lock plz, našel jsem si awesome návod.,
  6. Všechno ti vysvětlil, ale očividně to nechápeš. Vepisování čísla >> DINI: dini_IntSet(); DOF2: DOF2_WriteInt(); Y_INI: INI_WriteInt(); Načítání čísla >> DINI: dini_Int(); DOF2: DOF2_GetInt(); Y_INI: INI_Int(); Na DINI Ostatní hádám fungují stejně, nebo podobně.
  7. Dříve, než to přeinstaluješ - asi už jsem nestihl - zkus jen zkontrolovat integritu mezipaměty. (Knihovna -> (pravým tlačítkem) Watch_Dogs -> Vlastnosti -> Místní soubory -> Ověřit integritu mezipaměty hry) Někdy to pomůže a postahuje chybějící soubory (y).
  8. TheRohlikar

    ostatní C# prenos textu

    http://stackoverflow.com/questions/1665533/communicate-between-two-windows-forms-in-c-sharp
  9. TheRohlikar

    script VTIP SYSTEM

    "vaše první scripty" - špatně pochopené, odemně špatně napsané.. Vaše první scripty = první scripty z vaší tvorby (nikoli jen ten 1., ale i několik za ním.. understood ?)
  10. TheRohlikar

    script VTIP SYSTEM

    Lidi, vy jste fakt *****i... :'D Script stojí za ho*no, ok. Ale jenom tu nadáváte, jak je to hrozný. Strašně bych chtěl vidět vaše první scripty - určitě dobré, jako nová RZE. Přemýšlejte, než napíšete takový sračky, které sem hážete. Ok, má to špatně. Inteligentní člověk mu to vysvětlí a pokud znovu udělá chybu, pak máte právo nadávat, protože nevyslechl vaše rady.
  11. Je to moc pěkné, moc se mi to líbí. (y)
  12. public OnPlayerConnect(playerid) { for(new i=0;i<MAX_VEHICLES;i++) { Vgas[i] = 70; } Při každém připojení jakéhokoli hráče se nastaví všem vozidlům palivo na 70. Doufám, že děláš RL mód... Projdi si to, najdi si, co dává a nedává smysl a přepiš to... Textdrawy nejsou špatné, takže pokračuj. Určitě se to podá ! ...
  13. Ten SetPVar by šel samozřejmě využít, kdybys to mohl povolovat/zakazovat individuálně - na každého hráče + samozřejmě pro všechny. Jinak totálně zbytečné.. (viz Steam Wallet's comment) Ale jinak GJ ... if(GetPVarInt(playerid, "adminport") == 1) return SendClientMessage(playerid,cervena,"[ ! ] {FFFFFF}Port je vypnutý!"); Podle tohoto... "Pokud je Admin port zapnutý, neportneš se." A k "portOff" nemáš přidaný příkaz.. (v celkovém kódu)
×
×
  • Create New...