Jump to content

Pospec

Uživatel
  • Příspěvků

    21
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Pospec

  • Narozeniny 01/04/1988
  1. Pospec

    pomoc Ios Skin Pre Win7 Basic

    To ani nevíš, jak to u vás ve škole vypadá? O_o
  2. Jak píše Lukáš, Jailbreak nelegální není. Vliv na baterii je velmi sporný. Není to přímo od Applu a tak většinou ty úplně první tethered (po každém vypnutí telefonu nutno nabootovat pomocí PC) mají na výdrž vliv. Ovšem od 4.2.1 se mi nic takového nestalo. Jailbreak mám od iOS 4.1. Nejdřív sem tam sral spoustu sraček z cydie (desítky $ v <>, dnes už používám jen jedinou placenou věc - lockinfo) a samozřejmě taky HD témata (proč nevyužít HD display na plno...). Výdrž baterie v rádu pár desítek minut - třeba 2 hodiny a telefon byl mrtvej. Teď mám iOS 5.1.1, z cydie jen FakeOperator a Lockinfo a výdrž baterie v řádu hodin. A ohledně těch her. iPad je iPad, ale dá se na tom hrát. Ovšem spíš hry jako Angry Birds, Cut the Rope atd. Ovšem hraji na něm i Real Racing 2, Minecraft Pocket Edition, GTA 3..., ale není to ono.
  3. Pospec

    pomoc Ios Skin Pre Win7 Basic

    http://cloud.addictivetips.com/wp-conte ... plorer.jpg http://geeknizer.com/wp-content/uploads ... esktop.jpg A teď řekni, co máte ve škole.
  4. Pospec

    pomoc Ios Skin Pre Win7 Basic

    iOS lze na PC mít pouze v emulátoru. Na PC může být defacto jakákoliv verze Mac OS (X). Např. Leopard, Snow Leopard nebo Lion - ale to je asi nepravděpodobné.
  5. Pospec

    pomoc Ios Skin Pre Win7 Basic

    Ne, iOS je operační systém pro iPhone, iPod touch a iPad. iFailGamer rychlejší
  6. Předpokládám, že potřebuješ ovladače GK. Jakou máš GK?
  7. Megaupload zablokován, prosím o reupload.
  8. Velké displaye najlepší Galaxy S II taky nemá nejmenší moja reč ale Galaxy S II je podla mna zbytočnosť a marketingový ťah... Zaplatiť si za Dual-Core ktorý v živote nevyužiješ lebo Android 2.3 z druhým jadrom nevie narábať... ale čo už Moje řeč, děsně se to seká.
  9. Co tomu řekne Monika? (dost nepředpokládám že jsi se probudil vedle ní Zato ti dámještě do držky šmejde máš stěstí že to monča bere z nadhledem Spíš ty máš štěstí! )
  10. Však skoro si. Bez brejlí vidíš skoro ho*no. Tak ti je rozdupem!
  11. Co tomu řekne Monika? (dost nepředpokládám že jsi se probudil vedle ní Presne tak Btw. ty nechodis s Marunou? Von si na ni Dadanek dělá zálusk, viď?
  12. Já do 23:53 dával dohromady wifinu v bytě a v 23:55 vypadl net. Takže Jsem vypil 3 litry neperlivý matonky. Potom jsem už sotva stál na nohou. No co by to bylo za silvestra kdybych si nedal i tu jemně perlivou. No, potom mi už bylo hodně zle a sotva sem se držel na nohou. Pak jsem si z posledních sil rozdělal robby bubble, ten nášup bublinek a malinové štávy mě tak prohnal, že jsem do 3 ráno nemohl jít spát. Co tomu řekne Monika? (dost nepředpokládám že jsi se probudil vedle ní
  13. No, jsme mimo diskuzi ale já zrovna taktuji a při zahřátí 72 mi C2D hází BSOD. Takže nevím. Každopádně takovéhle extrémní teploty jsou nebezpečné i na pevném PC. Taky mám destkop.
  14. Tak to pěkně kecáš. Maximální teplota u Intelu je 70 stupňů celsia a u AMD dokonce jen 60 stupňů celsia. Takže na 80 se nedostaneš.
×
×
  • Create New...