Jump to content

Dobby

Uživatel
  • Příspěvků

    17
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Dobby last won the day on 13. Září 2015

Dobby had the most liked content!

Reputace

5 Jonny Sindacco
  1. Dobby

    script TIP system by Dobby

    napíšeš tam TIP
  2. Dobby

    script TIP system by Dobby

    Link přidán.... Link přidán....
  3. Dobby

    script TIP system by Dobby

    Ok fotky přidány
  4. Dobby

    script TIP system by Dobby

    Hlavní funkcí tohoto FS je vytváření TIP ve hře a aby to nebylo tak chudé přidal jsem i možnost přidávat pravidla ( Pravidla lze vypnout a nahradit svím FS ) Prosím hodnoťte 0-10 ---------------------------------------------------- Základy pro používání: Hlavní příkazy: /tip - Hlavní menu /tip add tip [TEXT] - Přidá TIP /tip add rule [TEXT] - Přidá Pravidlo /tip list - Seznam všech Tipů /tip help - Seznam příkazů Dialogy: Hlavní menu: Add TIP - Přidá TIP Add Rule - Přidá Pravidlo Tips list - Seznam všech Tipů ReLoad Tips - Důležitá věc! Když přidáte nějýký tip nebo ho budete editovat v souboru tak musíte dát toto! ( U pravidel to neplatí! ) Options - Veškeré nastavení FS Options: TIP Color - Změníte barvu [TIP] ( Zadáváte barvu bez {}! jen FFFFFF ) Některé barvy: http://www.free-webm...colorpicker.htm Test Color - Změníte barvu textu za [TIP] ( Zadáváte barvu bez {}! jen FFFFFF ) Některé barvy: http://www.free-webm...colorpicker.htm Timer - Změníte čas, po kterém se budou TIP psát do chat Rules - Zapnutí/Vypnutí příkazu /rules,/pravidla ( Pravidla pro hráče ) ARules - Zapnutí/vypnutí příkazu /arules,/apravidla ( Pravidla pro adminy,zatím nelze přidávat se serveru ) <Back - Návrat do Hlavního menu Soubory: Seznam souborů, které je nutné mít: Tips.txt,Rules.txt,ARules.txt,Options.sav Něco málo o souborech: Tips.txt - Do toho souboru se zapisují všechy TIP ( Pokud chcete TIP vícebarvný zapisujte změnu barvy takto {BARVA} příklad: {0000FF}web.{8A2BE2}pawno.{7FFF00}cz) Rules.txt a ARules.txt - Zde se zapisují pravidla, která se číslojí sami 1),2), pokud třeba chcete dát do pravidel nějakou poznámku a nechcete aby byla číslováná před váš text dejte NoNumber př: "NoNumberPravidla je nutné doržovat!" mezi NoNumber a text není mezera! Options.sav - Zde si můžete nastavit Barvu TIP,Barvu textu za TIP,Timer a to nejdůležitější ID Dialogů!!! Link k sekci ke stažení + photo zde: Download (1.0.3)
  5. Obrázek:ňáký hezký z gta san andreas Text:Dobby Díky
  6. Dobby

    Příkazy2

    to je zbytečný.. vlastne celý FS je zbytečný ale je to tvuj 1. tak ok no... Dik
  7. Dobby

    Příkazy2

    To pwn hned vymazu sem na to zapomel
  8. Dobby

    Příkazy2

    Douwlad je uplně dole ( Přílohy )
  9. Dobby

    Příkazy2

    Konečně jsem dokončil svůj první filtr script někumu se možná bude hodit nekdo to zas vyhodí Příkazy: Tajné příkazy: Hodnoť te prosím 0-10
  10. mohl bys pls mi to udelat ty v pawnu ptotoze ja sem zacatecnik a nechapu takovi veci
  11. pls "help" Udelal sem prikaz ktery prida auta na naky mista(zatim sou jen dve ale pridam dalsi az zjistim jak je znicit) ale nevim jak udelat prikaz aby se znicili pls pomoste tady je kod:
  12. Dobby

    pomoc [Help]Moveobect

    a jo hned je tam dam dik
×
×
  • Create New...