Jump to content

maiki83

Uživatel
  • Příspěvků

    59
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco
  1. Takový malý detail. Na tomto fóru jsem registrován 5 let a vidím co se zde děje, aniž bych musel psát x příspěvků.
  2. 1. Píši přes tel.. kde to rádo přehazuje slova. 2. Když jsem ti u prdele, tak proč stále reagujes. 3. Tím 16 letym dodatkem myslíš spíš sebe. 4. Toto je moje poslední odpověď na tvoje dementni posty. Jelikož jak jsem již dříve zmínil. S tupcem se nemá cenu hádat.
  3. Představ si, že jo. Pokud tě někdo zaměstná na poštu, kde máš pod sebou lidí, kterým musíš rozdělovat práci, tak ano. Dál už to s tebou rozebírat nemíním, protože s tupcem, co nepochopí jednoduchou věc se nemá cenu hádat.
  4. DEL je sice standardně u většiny pc, ntb, ale pokaždé tomu tak není.
  5. To, že zde mám jen pár příspěvků, neznamená že nic nevím. Nemusím zde mít milión příspěvků, abych něco věděl. Kdo chce, naučí se i sám, bez toho aby zde vypisoval.
  6. Vy by jste zde chtěli rep- a přitom ani řádně neumite používat rep+
  7. Pokud mi nekdo sám bude chtit dat rep, tak jí dá. Pokud nechce, nemusí. Je mi na bliti z toho, jak zde někteří jedinci žebraji o repku.

    1. Show previous comments  7 more
    2. xX420_Pu55yArmaged0n_420Xx

      xX420_Pu55yArmaged0n_420Xx

      @Om3n že si to ty, tak ja som ti 1 dal ;)

    3. Om3n

      Om3n

      Díky. Nikdy sem si nic víc nepřál. :d

    4. xX420_Pu55yArmaged0n_420Xx

      xX420_Pu55yArmaged0n_420Xx

      To je ten čo založi maikerootown? :kappa:

  8. Zbytečně ho nepleť, vždyť tam má jasně popsáno Computer setup F10
  9. Do BIOSu se dostaneš stlačením F10.
  10. Pochybuji o původu módu: 1. https://www.facebook.com/PawnScripte/posts/936361139745885 2.http://www.youtube.com/watch?v=neQotGdC0ks
  11. No s tou přehledností by to chtělo změnu i s těmi tématy Když kouknu např. do tvorby stránek na php tak je mi z toho zle a hledat v takovém bordelu něco užitečného nemá smysl
  12. maiki83

    pomoc Hackery

    1. https://www.mojeip.cz/blog/zjisteni-mac-adresy/ řádně si to přečti 2. Není kabel jako kabel. Pokud zapojuješ kabel, který je napojený na routeru, tak většinou je u ISP vedena mac routeru, tudíž ti internet půjde. Pokud ale zapojíš kabel na přímo, tak už se na internet nedostaneš. 3. V ČR je plno ISP kde musíš mac nahlásit.
  13. maiki83

    pomoc Hackery

    EDIT: ano taky má svou mac https://www.wireless.bris.ac.uk/help/faq/faq-findmacaddress/
  14. maiki83

    pomoc Hackery

    Měl by jsi se podívat koho jsem citoval, tak ale to je jen detail Edit: a jinak nevím co furt plácáš o MAC PC V PC máš zabudovanou síťovou kartu, která má tu MAC takže pokud nemáš síťovou kartu, nemáš ani MAC :D
×
×
  • Create New...