Jump to content

W1nCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    186
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Web
    http://www.czechfun.4fan.cz
  • Skype
    wincenzodepaulo
  1. No právě já nevím o ničem v kódu, co by to mohlo způsobit. A právě chci mít nastavené týmy. Mám pocit, že to tak je jako výchozí, že hráči stejného týmu nemůžou zabíjet sami sebe, ale mělo by to nějak jít změnit.
  2. public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason) { if(killerid != INVALID_PLAYER_ID) { SendClientMessage(killerid, GREEN, "Zabil jsi nepřítele. (respekt +1)"); SendClientMessage(playerid, RED, "Zabil tě nepřítel. (respekt -1)"); SetPlayerScore(killerid, GetPlayerScore(killerid) + 1); SetPlayerScore(playerid, GetPlayerScore(playerid) - 1); } else if(killerid == INVALID_PLAYER_ID) { SendClientMessage(killerid, RED, "Zabil jsi se. (respekt -1)"); SetPlayerScore(playerid, GetPlayerScore(playerid) - 1); } return 1; } Tohle jsi myslel?
  3. Zdravím, potřebuji poradit jak zrušit antiteamkill. Nic jsem v kodu nedělal co by to mohlo narušit. V onplayerdeath mam akorát počítání score gangů. Musí to tam být nastavený od začátku.
  4. W1nCZ

    pomoc Povolání

    Je dobře, že jsi to vyřešil, ale poradím ti ten pickup vyřeš jinak. Ten timer je zbytečný aspoň pokud vím. Stačí to udělat na tlačítko, resp. dialog pustí kdy on bude chtít. Podle mě ušetříš strašně server. Já osobně dělám všechny dialogy a alt.
  5. Zdravím, objednal jsem si vps u hostzóny. Po zaplacení mi přišel email, kde byly údaje: ip,name,user,password. Jak mám dál pokračovat? Myslel jsem, že mi přijde trochu informací. Jako od čeho to jsou údaje přes co se tam dostanu. Mohl by mi někdo poradit? Nejlíp skype: pagganiny Děkuji, wincz.
  6. W1nCZ

    pomoc Povolání

    Checkpointy nějak neumím, ale pokusím se poradit. Trochu mě zaráží co má být if (cp[playerid] == 101) konkrétně to 101. Vím, že to je akorát id toho dialogu, ale myslím si že ty checkpointy bys měl pojmenovat např cp1 = SetPlayerCheckpoint(..) A pak dáš if(cp[playerid] == cp1) A zajímala by mě tvoje myšlenka mít zaměstnávání na timer.
  7. Taky jsem začínal z rze, ale čím dál víc je to nesmyslný. Už je tu tolik severu s originálním módem. Bez vlastního módu se do serveru nepouštět. Max. tak na doma s kamarády po lanu.
  8. Jako, místo toho onplayerupdate?
  9. Děkuji. Právě jak se všude píše jak se s tím musí opatrně a že je to náročný tak takový věci ani moc nepoužívám.
  10. Děkuji, moc mi to pomohlo. Ještě poslední věc, která navazuje. Jak udělat, aby mi to např vypsalo zprávu když vejdu do zóny. Napadlo mě něco s OnPlayerStateChange, něco jsem i udělal ale nebylo to podle mě zrovna to správné. Také mě napadlo hned po připojení či spawnu spustit timer, který to bude např každou vteřinu kontrolovat. Co myslíte? Případně jak to udělat lépe.
  11. Děkuji. A konkrétně jak zjistim jestli je v gang zone? na to je nejakej stock nebo tak něco? Na netu sem toho moc nenašel.
  12. Zdravím. Potřebuji poradit ohledně války o území. Jak a kde udělat podmínku "když jeden z gangu nebude mít ani jednoho člena v zóně". V tu chvíli to přeruší válku. Děkuji.
  13. Děkuji moc, alespoň tobě ATomasi. Všechno si mi osvětlil. Mě jen nějak nedošlo, že se to zobrazuje přímo hráčům. Myslel jsem, že to bude něco jako u objektu.
  14. Toto jsem četl. A nejsem si jistý jestli to zcela chápu. Je mi jasné, že se to pustí na začátku serveru, ale jde mi o to jestli tam můžu dát vše. Když jsem dal: public OnGameModeInit() { glenpark = GangZoneCreate(1976.6414,-1450.6646, 1862.2040,-1352.0240); GangZoneShowForAll(glenpark, GRAY); return 1; } Nešlo mi to. Stačilo by kdyby jsi mi napsal. Jestli to tak vůbec jde. A případně jak bych toho mohl nejlépe dosáhnout, děkuji.
  15. Zdravím potřeboval bych si něco trochu ujasnit. Co přesně představuje gamemodeinit a co do něj můžu dát. Dělám gang zóny a potřebuji, aby se zóny zobrazily při zapnutí serveru jako šedé dokud to něco nezmění. Šlo by to i do on player connect, ale to je zbytečně náročné ne?
×
×
  • Create New...