Jump to content

toXic

Uživatel
  • Příspěvků

    224
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by toXic

  1. Safari vyvíjí Apple. Já používám FF 12, hlavně kvůli vývojářské konzoli.
  2. toXic

    ostatní PHP-FUSION hashovanie hesiel

    Není to žádný dvojnásobný MD5 hash. Je to solený hash. Viz ten sloupec v dazabázi. více: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... ic=63706#6
  3. Ha, fail. :shifty: Omlouvám se, že jsem urazil tvůj monitor. Už by to mělo být ok.
  4. Tak máš blbej monitor...
  5. Výřez ať to není moc lehké.
  6. Tipuju přehřátej procesor. Procesor má ochranu, když moc topí tak se vypne aby neschořel. Tomu by nasvědčovalo i to ze jde zapnout az po chvilce.. Změř si teploty např. progremem SpeedFan. Jestli se fakt přehřívá a notík jsi čistil tak zkus vyměnit pastu pod procesorem. (u notíku to může bejt problém, spíš to dej do servisu).
  7. Na wedosu dej úpravu DNS u té domény. Pak přidej záznam: (pod tabulkou) Název: musíš vytvořit sub doménu na které to pojede zadáš třeba cs1.bla.cz, TTL necháš 1800, Typ necháš A, a do data vložíš IP (bez portu). A je to. Pak to pojede místo IP takhle: cs1.bla.cz:port
  8. Ptal se vás někdo co si myslíte o tom traileru? Myslím že ne.. význam tohoto topicu je jasný: informovat případné zájemce o natáčení. Nemáte zájem? nepište! Někdo by měl s touto dětskou demencí něco dělat, nebo bude s tímto fórem zle.. (nebo už je?).
  9. Ten disk je mrtvej.. proto ti asi zkolaboval ne?
  10. toXic

    pomoc zhodujúce sa IP

    Pokud jde o veřejnou IP tak se to stát nemůže.
  11. S tím Bulldozerem si dovolím nesouhlasit. Ten procesor je výkonově možná na podobné úrovni (je na tom spíš nepatrně hůř než ta i5ka), ale je znatelně dražší. Navíc ty SXka hrozně žerou v zátěži. To že to má osm jader je spíš ne obtíž IMHO. Bulldozery jsou prostě spatný..
  12. SOPA bohužel funguje tak jak napsal Frajtr. Mě to taky přijde absurdní, až se mi to mu nechce věřit..
  13. Už schválili SOPA, preto zrušili megaupload a idú zrušiť dalšie Zavření Megauploadu nemá se SOPOu nebo PIPOu v podstatě nic společného. SOPA není ještě schválena. Ten zátah na MU byl plánován už přes rok...
  14. toXic

    DVOJKLIK

    Aha tak vyzkoušej to co jsem psal dál. Ale spíš tu myš zahoď a kup si novou do USBčka.
  15. toXic

    DVOJKLIK

    Zkus zapojit myš do jinýho USBčka.. Otestuj na kompu jinou myš/tuhle otestuj jinde.. Projeď si komp antivirem může to způsobovat vir. Přeučovat se je totální zhovadilost..
  16. Několika mým známým klekla baterka (po odpojení nb nefungoval, psalo to nabíjení i když se nenabíjel..), vždy to bylo způsobeno tím, že používaly nb jako desktop (tzn. nb neustále zapojen do sítě). Baterky na to nejsou stavěné a dřív nebo později odejdou. Používáš notas jako stolní pc nepletu se že?
  17. - Posílá navíc ještě informace o poloze kurzoru.
  18. Oba dva weby (sa-mp.cz, iv-mp.cz) se podle mě po graf. stránce silně inspirovali sa-mp.com. (nápad, bravy atd..). Nic proti nikomu, pouze konstatuji, ale asi si nemáte co vyčítat.
  19. toXic

    pomoc background

    Je to zkrácený zápis... syntax: background: barva obrázek pozice opakování přibitost; Máš to přehozené se mi zdá.
  20. Přesně jsi to vystihl, jen to trochu doplním.. Jaké vedení takový členové.. Až vedení dostane rozum a smaže zbytečné sekce.. Odpad, Všechno možné, tak až poté se může očekávat od členů, že budou normální. Nejdříve musí být normální vedení a až pak se to může chtít od členů. Členové tu budou normální, až odsuď zmizí retardi jako jsi ty. Jsi ostuda tohohle národa Hnátku.. Styď se. Budiž ti omluvou tvůj nízký věk.
  21. toXic

    pomoc Teploty

    Pokud nepomůže vysavač a nechceš se pouštět do rozborky tak zkus toto: http://www.alza.cz/agfaphoto-spray-duster-d235873.htm
  22. Pěknej tutoriálek, ale není tam vůbec zmíněno k čemu ajax slouží (odesílání a přijímání dat bez nutnosti obnovit stránku.). Což si myslím že je klíčové.. Někomu kdo se neorientuje v problematice je článek bez této informace docela k ničemu. Jinak pěkné, jsem pro další díly.
×
×
  • Create New...