Jump to content

Ivo Král

Uživatel
  • Příspěvků

    944
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Ivo Král

  • Narozeniny 12/25/1996
  1. Ty nikdy nedospěješ ferdo, co se dalo čekat..
  2. Již v zaří jsem tu zakládal toho téma, viz. -> http://pawno.cz/topic/42778-webfinancne-podporim-zacinajici-projekt/ . Dnes se sem po delší době vracím se stejnou nabídkou jako loňský rok s tím, že dnes jsme zas o kus starší, zkušenější a v tomto ohledu více rozvinutý. Rád podpořím finačně dobrý začínající projekt, přičemž se nebraním i projektům zatím nezrealizovaným. Ocením jakýkoliv nápad, myšlenku, nebo každou soukromou zprávu, kterou mi napíšete. Ač to možná vyzní jako ironie, nemám zájem podporovat servery na níž se provozuje SAMP a taktéž nemám zájem podporovat fóra napodobující toto. Nabídka je zcela skutečná, reálná a vážná. Prosil bych, aby takovéto byli i reakce..
  3. Ahoj, nějak mě osobně dochází nápady na věci, co by lidi zajímalo a přitáhlo a tak vám nabízím unikátní šanci. Finančně podpořím nějaký ať už běžící nebo uplně nový projekt s podmínkou toho, že realizaci toho projektu by zprostředkovávala 2. strana Šanci má prakticky každý, takže mi zkuste napsat do sz a já vám s největší pravděpodobností odepíšu. Díky a přeju hezký den
  4. Třeba zde -> Google play Chytré věci na nadorid nalezneš na mé webové stránce .. www.droiduj.cz
  5. Nabídka opět aktuální .. (sorry za double..)
  6. a taky "lock.key" a celý to má spojený s jeho webem.. a mě se v tom nechce je*at .. seru na to..
  7. Omyl ... lidi jsou.... jen ti, kteří by splňovali požadavky, na takovýto post něchtějí
  8. a začalo to designem pro droiduj.cz :D
  9. Stejně je tahle celá šaškárna krok proti ffredykovi
  10. Tak tohle místo je obsazené už od začátku projektu
  11. Skvěle,dej mi skype. Já mam upload 200 kb/s a dá se to vydržet .. ten moviemaking by spočíval v tom,že by sis stáhnul videorecenzi jednoho z redaktorů,přidal tam logo portálu a cely to "zabalil" tak,aby to nějak vypadalo stejné jako můj nick zde na pawnu... Přídám si tě Jinak mista ještě jsou ... někdo se chce přidat ?
  12. Skvěle,dej mi skype. Já mam upload 200 kb/s a dá se to vydržet .. ten moviemaking by spočíval v tom,že by sis stáhnul videorecenzi jednoho z redaktorů,přidal tam logo portálu a cely to "zabalil" tak,aby to nějak vypadalo
  13. Pokud by si do toho šel,tak pojd .. hlas máš určitě dobrej //Aktualizoval jsem ten příspěvek,hledám také nějaké moviemakera..
×
×
  • Create New...